Δευτέρα, 25 Απριλίου 2011

Οι οπαδοί του Πανιώνιου ζητούν να ανοίξουν οι φάκελοι των ομάδων

Να δημοσιοποιηθεί το περιεχόμενο των φακέλων όλων των ομάδων, όπως αυτοί παρουσιάστηκαν στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, ζήτησαν με ανακοίνωση που εξέδωσαν...


...οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου. Οι «Πάνθηρες» αντιδρούν στην «καταστροφή της ομάδας» τους και οργανώνουν συλλαλητήριο τη Δευτέρα.
«Ο Πανιώνιος γεννήθηκε μέσα σε δυσκολίες και αυτό του έδωσε δύναμη να γράψει ιστορία. Ο κόσμος του Πανιωνίου έμαθε να κρατιέται στα δύσκολα και αυτό τον έκανε διαφορετικό. Του έμαθε να αντέχει και να αγωνίζεται. Να είναι περήφανος. Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος αυτός επαναπαύτηκε και αφέθηκε στα λαμόγια, με το σοβαροφανές προφίλ. Λίγους μήνες πριν, ήμασταν εκεί και λέγαμε όχι στον Ψωμιάδη και στο ξεπούλημα του Ιστορικού. Η μάχη μας όμως, κακώς σταμάτησε εκεί.
Ο Πανιώνιος έχει ανάγκη τον περήφανο κόσμο του. Να τον προστατέψει και να τον οδηγήσει ξανά στο δρόμο του. Ένα κόσμο που βγαίνει ξανά στο δρόμο και απαιτεί σεβασμό. Σε 121 χρόνια πορείας, προσφυγιάς και ιστορίας. Σεβασμό από αυτούς που αποφασίζουν για τον ελληνικό αθλητισμό και σεβασμό από αυτούς που τον διοικούν. Κάποια στιγμή στην Ελλάδα θα πρέπει να πάψει η λογική των “εύκολων θυμάτων” και κάποια στιγμή στην Ελλάδα θα πρέπει να υπάρξει ατομική ευθύνη. Δεν είμαστε εμείς που μπορούμε να κρίνουμε αν ο φάκελος της ΠΑΕ ήταν πλήρης. Ούτε λόγο να πιστέψουμε είτε τους μεν, είτε του δε. Όλοι τους ψεύτες είναι και το ξέρουμε χρόνια.
Εμείς είμαστε όμως αυτοί που απαιτούμε ν’ ανοίξουν όλοι οι φάκελοι και επιτέλους να καθαρίσει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς απαιτούμε επιτέλους να ειπωθούν αλήθειες ολόκληρες και όχι μισές. Και πάνω απ’ όλα απαιτούμε και πιστεύουμε πως σε αυτό θα βρούμε σύμφωνο, όλο το φίλαθλο κόσμο της χώρας. Να πληρώσουν όλοι αυτοί που καπηλεύονται συλλόγους και σπέρνουν απάτη».
ΠΗΓΗ: ENET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου