Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

Εμφύλιος και στο Star και έπεται συνέχεια...

ΝΕΟ Φρούτο τώρα με ..... καινούργια ήθη στην κάλυψη των ειδησεογραφικών θεμάτων .Στόχος η μείωση κατά 50% των θέσεων εργασίας με ταυτόχρονη μείωση των αποδοχών των εργαζομένων. Νέα αγωγή κατά της Ένωσης Τεχνικών κατέθεσε το Star, συνεχίζοντας την κόντρα που έχει ξεσπάσει για την καθιέρωση μονομελών συνεργείων.
Το Star ζητά την καταδίκη όλων των μελών του ΔΣ της ΕΤΙΤΑ και ζητά αποζημίωση 79.956 ευρώ από τα εννέα μέλη της διοίκησης του σωματείου για την ηθική βλάβη που υπέστη. Η αγωγή ορίστηκε να εκδικαστεί
τον Οκτώβριο του 2013. Και στον Alpha επιχειρήθηκε να εφαρμοστεί η λειτουργία μονομελούς τηλεοπτικού συνεργείου, αλλά η έντονη αντίδραση των τεχνικών, που ζήτησαν, κατά πληροφορίες, συνάντηση με τον Κρίστοφερ Μάινους, σταμάτησε την απόπειρα αυτή.
Με συνοπτικές …δημοκρατικές διαδικασίες ή συμφωνείτε ή
στο …Λογιστήριο !
Με επιστολή του προς όλους τους εργαζόμενους, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Star, Πάνος Κυριακόπουλος, όπως μαθαμε απο έγκυρες πηγές, ανακοίνωσε μειώσεις των μισθών, που αρχίζουν από ...8% για ποσό ως 1.500 ευρώ το μήνα και φτάνουν στο 20% για ποσά μεγαλύτερα των 2.000 ευρώ. Στην επιστολή αναφέρεται ότι όποιος διαφωνεί, πρέπει να απευθύνεται στο... λογιστήριο..
ΤΗΝ ίδια ώρα διαβάζουμε στο 'Παρόν' ότι ναυάγησε μετάαπο αρκετές εμπλοκές και συζητήσεις η επιχειρούμενη συγνώνευση του Στάρ με το Μεγάλο Κανάλι καθώς τα μερίδια των μεγαλομετόχων και οι πωλήσεις άναψαν φωτιές αλλά και ο τρόπος συνδιοίκησης και όπως δείχνει η κατάσταση επιβεβαιώνεται ότι πλέον και άλλα 2 μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια βρίσκονται στο κόκκινο. Απο το μεγαλο κανάλι μάλιστα ο βασικός μέτοχος κ. Βαρδινογιάννης έχει και ένα άλλο πονοκέφλαο που αφορά τα ανοίγματα....του Παναθηναικού αφού πρέπει να εισρέσουν στα ταμεία του απο αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 15 εκ. ευρώ. Το ερώτημα είναι τώρα. Ποιο να στρίξουν πρώτο; Το κανάλι ή την Ομάδα;

http://greekmme.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου