Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Σε πανικό το Μαξίμου και η Ιπποκράτους για την αποκάλυψη του Λάκη Λαζόπουλου

Χαμένα δείχνουν να τα έχουν στη κυβέρνηση μετά το «ξεγύμνωμα» που τους έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος. Αντί οι κυβερνητικοί να δώσουν κάποια πιστευτή εξήγηση επέλεξαν να στοχοποιήσουν τον γνωστό ηθοποιό με άθλιο τρόπο. Με ανακοίνωση που ανήρτησαν στο site του ΠΑΣΟΚ οι συγγραφείς του κειμένου, λένε πως «τον πατριωτισμό του Κινήματός μας, δεν θα τον αμφισβητήσει κανείς, πόσο μάλλον αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και μετά λιποτάκτησαν και αυτοί που έγλυφαν τους «καταλληλότερους» επί 6 χρόνια, ενώ κατέστρεφαν τη χώρα».  Δηλαδή αυτοί οι απίστευτοι τύποι, που έγραψαν αυτό το αχαρακτήριστο για την δουλειά και το ήθος του Λαζόπουλου, τον κατηγορούν ότι «έγλυφε τον Καραμανλή επί 6 χρόνια».
Για του λόγου το αληθές ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση, αλλά και το ντοκουμέντο με τις δηλώσεις του Στρος Καν:

«ΠΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ: ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;
ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΥΣ «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥΣ» ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.

1. Για να σατιρίσουμε λίγο την κατάσταση που ζούμε, είναι πραγματικά αστείο αυτοί που έγλυφαν επί 6 χρόνια τον «καταλληλότερο», ενώ αυτός και η κυβέρνησή του κατέστρεφαν τη χώρα, τώρα να έχουν μεταβληθεί στα χειρότερα τσιράκια του Χαλκείου Τύπου της Συγγρού, αναπαράγοντας τις χειρότερες αθλιότητές του.
-          Μιλάμε για όλους αυτούς που σήμερα θέλουν να μας πείσουν ότι δεν υπήρχε και κανένα σοβαρό πρόβλημα στην Ελλάδα όταν έφυγε η Ν.Δ. και ότι σώνει και καλά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ήθελε να φέρει το ΔΝΤ στην Ελλάδα, λες και υπάρχει ένας Έλληνας που θα επιθυμούσε κάτι τέτοιο.

2. Υπενθυμίζουμε λοιπόν για ακόμη μία φορά σε όλους αυτούς που αφού κατέστρεψαν τη χώρα, τώρα παριστάνουν τους ανήξερους, ότι χάρις στις ενέργειες και τη διορατικότητα του Γιώργου Παπανδρέου, όταν η Ελλάδα κινδύνευσε με χρεοκοπία, είχε ήδη δημιουργηθεί από το μηδέν Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Στήριξης με τη συμμετοχή, στο μεγαλύτερο ποσοστό, όχι του ΔΝΤ, αλλά των κρατών μελών της Ε.Ε. Μηχανισμός που εξασφάλισε στη χώρα το πρωτοφανές δάνειο των 110 δισ. για να συνεχίσει να λειτουργεί το κράτος.
-          Ο Γιώργος Παπανδρέου, η Κυβέρνησή του και το ΠΑΣΟΚ έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, χτύπησαν κάθε πόρτα, για να αποφύγει η Ελλάδα την χρεοκοπία. Και την αποφύγαμε. Χρεοκοπία στην οποία είχε οδηγήσει τη χώρα η κυβέρνηση Καραμανλή.
-          Αυτά είναι τα δεδομένα. Και αυτά τα δεδομένα δεν θα τα θολώσει καμία προπαγάνδα. Ούτε αυτή που φοράει το μανδύα της σάτιρας.
-          Εξάλλου, τα γελοία αυτά σενάρια δεν αντέχουν ούτε σε στοιχειώδη κρίση κοινής λογικής: αν πρόθεσή μας ήταν η προσφυγή στο ΔΝΤ, τι περιμέναμε και δεν το κάναμε αμέσως; Όλοι οι Έλληνες θυμούνται πολύ καλά πως ο αγώνας που δώσαμε ήταν ακριβώς για να μην βρεθούμε μόνο με το ΔΝΤ αλλά για να στηθεί Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Στήριξης. Και αυτό καταφέραμε.
3. Υπογραμμίζουμε επίσης, για ακόμη μία φορά, σε κάθε έναν που ουσιαστικά αμφισβητεί τον πατριωτισμό αυτού του Κινήματος, ότι ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως επανειλημμένα έχει υπενθυμίσει από τότε, είχε αναφερθεί από το Δεκέμβριο του 2009 στις επαφές του με τον επικεφαλής του ΔΝΤ και το ακριβές περιεχόμενό τους»



http://www.kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου