Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ

Με διμοιρία των ΜΑΤ, που κατέφθασε πριν απο λίγο στα γραφεία του Πήγασου στη Μεταμόρφωση Χαλάνδρίου, απάντησε ο εκδότης Φώτης Μπόμπολας στα συνθήματα των εργαζομένων "Θέλουμε προσλήψεις και όχι απολύσεις" και "Να ανακληθούν οι απολύσεις των συντακτών Έθνους και Ημερησίας",οι οποίοι πραγματοποιούν από τις 5 το απόγευμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Νωρίτερα, ο κ. Μπόμπολας αρνήθηκε να δεχθεί 7μελή επιτροπή συνδικαλιστών στην οποία μετείχαν και μέλη της ΕΙΝΑΠ και άλλων σωματείων που ζήτησαν να τον συναντήσουν, απαιτώντας να ανακληθούν οι απολύσεις των 3 συντακτών του Έθνους και των 2 της Ημερησίας.
Όταν οι συγκεντρωμένοι πληροφορήθηκαν την άρνηση του
κ. Μπόμπολα να δεχθεί την επιτροπή εισήλθαν στο προαύλιο φωνάζοντας συνθήματα και μοιράζοντας ενημερωτικές ανακοινώσεις. Λίγη ώρα αργότερα, προφανώς κατόπιν αιτήματος του εκδότη κατέφθασε στο κτίριο μια αστυνομική κλούβα και οι αστυνομικοί μπήκαν στο χώρο από την πίσω πόρτα.
Αυτή την ώρα πάντως, οι συγκεντρωμένοι που δήλωσαν τη συμπαράσταση τους στους απολυμένους μοιράζουν ανακοινώσεις στα γραφεία του Έθνους, της Ημερησίας και του Goal News.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τους διαδηλωτές, συμπαραστεκόμενος με τους απολυμένους συναδέλφους του, βρίσκεται έξω από τον προαύλιο χώρο του Πήγασο και ο συνάδελφος-δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος, που έχασε την ακοή του από τη χειροβομβίδα κρότου-λάμψης που πέταξαν εναντίον του αστυνομικοί.

Π.Χρ: Πάντως, κ. Παπουτσή βλέπουμε για άλλη μια φορά τη θερμή σας συμπαράσταση στα αφεντικά και στους βαρώνους ΜΜΕ

http://peiratikoreportaz.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου