Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

[Video] Σημερινό ντοκουμέντο πολιτικής… ιστορίας

Πριν λίγη ώρα διαμείφθηκε ο ακόλουθος διάλογος μεταξύ του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο τελευταίος παρενέβη σε εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου, με καλεσμένο τον έτερο αντιπρόεδρο Θ. Πάγκαλο, καθώς ο Κ. Βαξεβάνης ανέφερε το όνομά του μνημονεύοντας βουλευτές με εκατομμύρια σε τραπεζικούς λογαριασμούς.
Ο διάλογος είναι αποκαλυπτικός τόσο του πραγματικού χαρακτήρα του ανθρώπου Ευάγγελου Βενιζέλου, όσο όμως και της θεμελιακά ολιγαρχικής εξουσίας της κυβέρνησης. Το παραθέτω ως “καταλύτη” για τις μεθαυριανές κινητοποιήσεις και με την ελπίδα να διαδοθεί σε όλους τους εργαζόμενους και άνεργους αυτής της χώρας, μήπως και ανοίξουν επιτέλους κάποια μάτια και μυαλά.

Μη φοβάστε το καδρόνι. Τις γραβάτες να φοβάστε!Y.Γ. Επισημαίνω ότι σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός της χώρας άνοιξε κύκλο επαφών με το μιντιακό κατεστημένο (καναλάρχες – εφοπλιστές, εργολάβους και τραπεζίτες). Επίσημες συνομιλίες για να τους δώσει οδηγίες “διαπαιδαγώγησης του λαού”. Κι όμως, στην Ελλάδα, το αδιανόητο αυτό γεγονός θεωρείται φυσιολογικό!

http://wp.me/p1pa1c-dua

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου