Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Η Ενότητα του συστήματος ….μπροστά στο δημοψήφισμα

Χρειάστηκε ένας ηλίθιος πολιτικός υπάλληλος(Giorgakis) με έναν εξόχως φιλολαϊκό αίτημα αυτό του δημοψηφίσματος για να καταφέρει μια σειρά από γεγονότα.

Καταρχάς βύθισε τα χρηματιστήρια ανά τον κόσμο μπροστά στην αναφορά και μόνο του δημοψηφίσματος και αμφισβήτησης των απάνθρωπων όρων της Συμφωνίας των Βρυξελών, που ουσιαστικά και τυπικά διασφαλίζουν τους τραπεζίτες, συνθλίβουν τα ασφαλιστικά ταμεία παραδίδοντάς συντάξεις και ασφάλεια στις ιδιώτες αποφασίζοντας και διατάσσοντας καθεστώς κάθετης φτώχειας και εκρηκτικής εκμετάλλευσης για έναν ολόκληρο λαό.

Ένα επόμενο γεγονός είναι η πλέον συμπαγής εικόνα που δημιούργησε το αίτημα του Giorgakis, λειτουργώντας ουσιαστικά ως καταλύτης συσπείρωσης ΟΛΩΝ μα ΟΛΩΝ των κοινοβουλευτικών μερών των αλητών του κοινοβουλίου. Παρουσιάζεται μπροστά μας μία ξεχωριστή εικόνα που μπορεί όλοι να “καταγγέλλαμε” αγορεύοντας στα αμφιθέατρα του κοινωνικού-ταξικού πολέμου , αλλά ποτέ δεν υπήρξε ως απτή πραγματικότητα, δεν είδαμε σε πραγματικό χρόνο το κάδρο με την Ενότητα του Συστήματος.

Ενότητα του Συστήματος

-Όλοι στο κάδρο, αριστεροί(ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ), δεξιοί(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) ακροδεξιοί, τραπεζίτες, εφοπληστες-ΜΜΕ… Όλα τα παράσιτα της Αστικής Τάξης

ΟΛΑ τα διεφθαρμένα και διαβρωμένα κοινοβουλευτικά κώματα, λειτουργώντας με ξεκάθαρο τρόπο ως πιόνια των κυρίαρχων μηχανισμών του Κεφαλαίου διαστρεβλώνουν, αποκηρύσσοντας την λειτουργία στο δημόσιο διάλογο του Δημοψηφίσματος.

ΝΔ-ΛΑΟΣ έχουν
βγει από τα ρούχα τους και είναι έτοιμοι για συνταγματική εκτροπή αν υπάρξει επιμονή σε δημοψήφισμα, υπό όποιους όρους και ερωτήσεις. Από κοντά τα ΔΗΘΕΝ αριστερά κώματα των ΚΚΕ(απροκάλυπτα κατά) και ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν εκλογές προσπερνώντας και αποκηρύσσοντας το Δημοψήφισμα γιατί αρνούνται τα …..ψευτοδιλήμματα!!!!!!!!!!

Τις παραπάνω κοινοβουλευτικές συμπτώσεις ενθαρρύνουν με κάθε τρόπο με τα δικά τους μέσα οι κυρίαρχοι της παρασιτικής Αστικής Τάξης, τραπεζίτες, εφοπληστές, βιομήχανοι. Ορδές δημοσιογράφων, κοινοβουλευτικά πιόνα που ανεξαρτητοποιούνται ή απειλούν. ΜΜΕ, στρατιές κωματικών μελών, όλοι μαζί έχουν ξαμολυθεί και με πρωτοφανή Λύσσα στρέφονται κατά του “επαίσχυντου” δημοψηφίσματος επιδυκνείωντας οποιοδήποτε λόγο και επιχείρημα συνήθως παιδαριώδη…

Τα ΔΗΘΕΝ αριστερά κώματα ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματολογία εκλογών ξεφτιλίζονται στις ποδιές των τραπεζιτών-εφοπληστών για άλλη μία φορά. Το ΚΚΕ ξεκάθαρα κυνικά κατά του δημοψηφίσματος , ο ΣΥΡΙΖΑ συγκαλυμμένα, αμφότεροι “προστατεύουν” το λαό από ψευτοδιλήμματα από-στρέφοντάς τον σε προτεινόμενες υγιείς εκλογικές διαδικασίες. Οι προλετάριοι είναι ηλίθιοι να αποφασίσουν μόνοι τους χωρίς την πάνσοφη ηγεσία..

Μία παρατήρηση οι εκλογές αναδεικνύουν σχήματα εξουσίας και εκμετάλλευσης του λαού, το δημοψήφισμα υποδυκνείη σαφή λαϊκή θέση με κυρίαρχο τον ίδιο το λαό. Στις σημερινές συνθήκες το ΝΑΙ ή ΟΧΙ, ακόμη και μέσα από το πιο διαστρεβλωμένο ερώτημα, είναι δυνατόν να στραφεί κατά της Συνθήκης των Βρυξελών και της απόφασης για χρεοκοπία του λαού και διάσωσης των τραπεζιτών(όχι των τραπεζών) κάτι που θα απόνομιμοποιούσε τις κοινοβουλευτικές "πλειοψηφίες" που επεκράτησαν από τις εκλογικές διαδικασίες και "τρέχουν" τα Μνημόνια, τις δανειακές συμβάσεις, την χρεωκοπία και την ατέλειωτη εκμετάλλευση και φτώχεια του λαού.

Η ενότητα του συστήματος(ΟΛΩΝ εναντίων της κοινωνίας) είναι χαρακτηριστική ίσως και ιστορική, μπροστά στην αμφισβήτηση του πρωταγωνιστικού σχεδιασμού της χρεωκοπίας με τους ρυθμισμένους για όλους ρόλους(δηθεν αριστεροί -δεξιοί ) …



ΥΓ: Αν τελικά φθάσει να επιτραπεί το απαγορευμένο-από σύσσωμες τις παρασιτικές δυνάμεις- δημοψήφισμα αναμένεται η απόλυτη κωλοτούμπα , τουλάχιστον για τα δήθεν αριστερά κωματα(ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ) ….



to be continued

athens.indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου