Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Απαγορεύσανε τα συσίτια από απλό κόσμο !!!

Ενα καθήκι που ονομάζεται Αντώνης Δημόπουλος και είναι γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας έβγαλε μια εγκύκλιο και απαγορεύει την παροχή μη οργανωμένου συσσιτίου και από μη αρμόδιους φορείς!!!

Σύμφωνα με όσα γράφει, “συσσίτιο μπορούν να προσφέρουν μόνο οργανωμένοι και επίσημοι φορείς, δήμοι, ενορίες και μη κυβερνητικές οργανώσεις, ώστε να προστατευθεί η δημόσια υγεία. Οι φορείς που ασχολούνται με την παροχή οργανωμένου συσσιτίου θα πρέπει να ενημερώνουν γραπτώς και εγκαίρως για τη δραστηριότητά τους αυτή και να συνεργάζονται με την αρμόδια υγειονομική υπηρεσία της περιφέρειας, σχετικά με τον προμηθευτή – παρασκευαστή, τον τρόπο, το χώρο και το χρόνο διάθεσης των συσσιτίων, έτσι ώστε να μπορεί να υπάρχει επίβλεψη της εφαρμογής όλων των υγειονομικών όρων και προϋποθέσεων, προκειμένου να διασφαλίζεται η
υγιεινή των προσφερόμενων γευμάτων. Τα κοινωνικά παντοπωλεία και κοινωνικά καφενεία που ανήκουν σε επίσημους φορείς ή ΜΚΟ και τα οποία εξυπηρετούν κοινωνικά ασθενείς ομάδες υπόκεινται σε υγειονομικό έλεγχο από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες.”

(είναι ξεκάθαρο, με πρόσχημα τη δημόσια υγιεινή θέλουν να χτυπήσουν την εισφορά ανθρώπου σε άνθρωπο ! Στόχο έχουν όλους εκείνους τους απλούς αγωνιστές που με μια κατσαρόλα, ενα πετρογκάζ, μπόλικο δυναμισμό και θάρρος, αλλά με περίσσια ανθρωπιά στήνονται στο κρύο για να δώσουν φαί σε άστεγους και όσους έχουν ανάγκη, φτιαχνοντάς το επιτόπου !!)

ergasiakodeltio

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου