Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Δίνουν και παίρνουν στο διαδίκτυο οι...αποκλειστικές πληροφορίες ότι: Ξανανοίγει το Alter στις 9 Απριλίου, ΑΛΛΑ......

...αν δεν πληρωθούν οι απλήρωτοι...οι πληροφορίες θα παραμείνουν αποκλειστικές...εικασίες!

'Βοά' το διαδίκτυο το τελευταίο 24ωρο (αν και υπάρχουν δημοσιεύματα τέτοιου τύπου ημέρες πριν...αλλά αυτά δεν είναι "αποκλειστικά"!), ότι το Alter θα επαναλειτουργήσει...
...στις 9 Απριλίου, στα πλαίσια της καλής (και Βενιζελικής) κάλυψης των εκλογών. Διαβάστε για παράδειγμα την αποκλειστική πληροφόρηση της Ντέπυς, στο golema.gr, την οποία αναδημοσιεύουμε και χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε το ρεπορτάζ, θα σχολιάσουμε παρακάτω:

Έντονη φημολογία κυκλοφορεί στη δημοσιογραφική πιάτσα ότι θα δούμε ξανά το Alter στις οθόνες μας... Πότε όμως θα γίνει η πρεμιέρα;
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν τη Μεγάλη Δευτέρα το Alter θα κάνει πρεμιέρα. Οι λόγοι που οι ιδιοκτήτες του σταθμού πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση έχουν να κάνουν με τις επικείμενες εκλογές. Έτσι λοιπόν η σκέψη είναι να ανοίξει το κανάλι έως ότου γίνουν οι εκλογές και μετά βλέπουμε... Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των εργαζομένων που έχουν εντελώς διαφορετική άποψη από τα σχέδια του καναλάρχη. Από την πλευρά της διοίκησης πάντως υπάρχουν υποσχέσεις ότι θα τακτοποιηθούν κάποια ζητήματα των εργαζομένων. Από την άλλη ο χρόνος πιέζει καθώς μέσα στους επόμενους μήνες θα πραγματοποιηθούν εκλογές και ο Γιώργος Κουρής δείχνει αποφασισμένος να ανοίξει το κανάλι ενώ όπως λένε οι πληροφφορίες, δέχεται πιέσεις και από πολιτικά πρόσωπα ώστε να ανοίξει το κανάλι και να βοηθήσει στον προεκλογικό αγώνα.

Σχόλιο pressarismenou: Στο παρελθόν, σας είχαμε γράψει και εμείς για τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχονται οι εργαζόμενοι προκειμένου να ρίξουν 'νερό στο κρασί τους' και να επιστρέφουν με "κουρεμένα" τα δεδουλευμένα τους. Η συγκεκριμένη ημερομηνία της 9ης Απριλίου κατά διαβολική σύμπτωση, συμπίπτει με την ημερομηνία που ο διορισμένος από την Ελληνική δικαιοσύνη Γιάννης Καταγής, πρέπει να εισηγηθεί για το εάν το κανάλι θα μπορέσει τελικά να εισαχθεί στις ευεργετικές διατάξεις του άρθρου 99.
Το μόνο πρόβλημα: Πρέπει ΟΛΟΙ οι πιστωτές, να αποδεχτούν το "πάγωμα" στις πληρωμές τους...συμπεριλαμβανομένων και των εργαζομένων και εδώ περιπλέκονται τα πράγματα. Ο λόγος είναι ότι μέχρι πρόσφατα ο Κουρής δεν φαινόταν διατεθειμένος να τους αποπληρώσει.

Η θετική εξέλιξη -για τους εργαζόμενους- είναι ότι ξαφνικά έχουν...σκύψει πολλά κυβερνητικά στελέχη πάνω από το πρόβλημα τους (Κουτρουμάνης, Βενιζέλος), σε ένα στιλάκι: "Να το δούμε ρε παιδιά...να κάνουμε ότι μπορούμε...για να πληρωθείτε και εσείς για να μας κάνει και ο Κουρής τη "δουλειά μας" , τώρα που...θεού θέλοντος και ΔΝΤ επιτρέποντος και εάν μας αφήσει και η Τρόικα, μπορεί να κάνουμε το χατήρι στον Ελληνικό λαό και να πάμε σε εκλογές".

Εάν όντως η Ντέπυ Γκολεμά έχει "αποκλειστικές πληροφορίες", ότι έχουν δοθεί εγγυήσεις από τον Μπένι, ότι λεφτά υπάρχουν για να ανοίξει το Αλτερ...πάμε πάσο!. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να βρει η κυβέρνηση 10 - 12 εκ. ευρώ, προκειμένου να επιστρέψει το μέχρι πρότινος...αντιμνημονιακό κανάλι στους δέκτες μας, με μια θέση "Βενιζελικότερη του Βενιζέλου"!

Τότε όλοι θα πουν ότι τα λεφτά για το Άλτερ βρέθηκαν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Ας ανοίξει το κανάλι να δουλέψουμε και ας υποστηρίξει και τον Λεβέντη στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή