Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Φωτογραφίες από το γιαούρτωμα Ε.Βενιζέλου

Οργισμένοι πολίτες από την είδηση της χρεοκοπίας της χώρας, παρά την εξαθλίωση που υφίστανται, επιτέθηκαν με γιαούρτια και μπουκάλια νερό στον Υπουργό Οικονομικών Ε.Βενιζέλο ενώ αυτός παρακολουθούσε ομιλία του Πάρι Κουκουλόπουλου στην αίθουσα όπου διεξάγονται οι εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης.

Από την ενέργεια των αγανακτισμένων πολιτών συνελήφθη ένας ηλικιωμένος, ενώ ο Ε.Βενιζέλος αποχώρησε από την αίθουσα μέχρι να έρθει η ώρα του να μιλήσει στο από το βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης.

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται ένας κλασικός εκπρόσωπος αυτού που κάποτε ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπανδρέου είχε χαρακτηρίσει ως "τιμημένα γερατιά", να πλησιάζει τον Ε.Βενιζ'έλο με το χέρι σε μία υφασμάτινη τσάντα και στην δεύτερη ο γιαουρτωμένος ΥΠΟΙΚ.

Ο συνταξιούχος που συνελήφθη και μαζί του αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ήταν ακόμα δύο γεροντάκια που αποχώρησαν από την φόβο μην συλληφθούν..

Η οργή των πολιτών ξεχειλίζει πλέον και έχουμε να δούμε πολλά ακόμα μέχρι να ολοκληρωθούν οι εκλογές νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και οι εθνικές εκλογές.


defencenet

2 σχόλια: