Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

...Ωχ βγήκανε (για δείπνο) τα κουμπούρια! - Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση Καρβέλα - Καρατζαφέρη...

...σε ρεστοράν των Β.Π..

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ψάχνει εναγωνίως ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο για να στελεχώσει το κόμμα του. Υπό το φόβο ότι οι ψηφοφόροι του θα...φύγουν από το μαντρί...
...για να μετακινηθούν ακόμα δεξιότερα προς Άγιο Παντελεήμονα και 'Χρυσή Αυγή' μεριά, κάνει ότι μπορεί για να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο 'τσεκουράτος' Βορίδης και ο γνωστός πρώην Υφυπουργός με την...αδυναμία στα σημεία στίξης!
Ο εκεντρικός μουσικοσυνθέτης παρουσιάστηκε ως σανίδα σωτηρίας για το κόμμα της οδού Καλιρόης που δημοκοπικά 'βουλιάζει' και παλεύει για να μπει στη Βουλή.

Ο Νίκος Καρβέλας εμφανίστηκε υπερασπιστής της θέσης Καρατζαφέρη για το δικαίωμα...
στην οπλοχρησία! (σας είχαμε γράψει παλιότερα αναλυτικά εδώ στον pressarismeno το παρασκήνιο). Ενώ με άρθρο του στο site της συζύγου του Αννίτας Πάνια, είχε υπερασπίστει τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, σε μια δύσκολη για αυτόν περίοδο.

Να θυμίσουμε ότι ο Καρατζαφέρης, είχε καταφύγει σε επιλογές τύπου...Γιαννάκη Παπαμιχαήλ, ο οποίος στην πρώτη του συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό εμφανίστηκε να δυσκολεύεται...στο να μπορέσει να προφέρει ακόμα και το όνομα του. Για τέτοια ευφράδεια μιλάμε, ο γνωστός γόνος!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου