Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Συνταξιούχος γιατρός αυτοκτόνησε στο Νοσοκομείο Λαμίας

Επί τρεις ολόκληρες ώρες προσπαθούσαν να τον πείσουν να μη πηδήξει στο κενό...

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας, αλλά και το πανελλήνιο, από το τραγικό τέλος του θρίλερ, που ήταν σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Ο συνταξιούχος γιατρός ήταν στον 5ο όροφο του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν η πεθερά του. Λίγο μετά τις 5:00΄ το πρωί βγήκε στο πρεβάζι. Κάποιοι συνοδοί που τον αντιλήφθηκαν κατάλαβαν τις προθέσεις του και ειδοποίησαν την ασφάλεια του νοσοκομείου.
Αμέσως σήμανε συναγερμός και έφτασαν στο νοσοκομείο αστυνομία, πυροσβεστική και ΕΜΑΚ. Ο 64χρονος γιατρός, πρώην διευθυντής σε τμήμα του νοσοκομείου, δεν ήθελε
να ακούσει και να δει κανένα. Ο ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά ο γιατρός ήταν ανένδοτος. Δεν άκουσε ούτε τους φίλους του συναδέλφους γιατρούς που χρόνια ήταν μαζί στο νοσοκομείο.

Τελικά μετά από τρεις ώρες περίπου, ο γιατρός έκανε το σταυρό του και πήδηξε στο κενό, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο χρονικό διάστημα η συμπεριφορά του είχε αλλάξει. Ο 64χρονος γιατρός είχε κλειστεί στον εαυτό του και όπως όλα δείχνουν είχε κατάθλιψη.
Από το φιλικό του περιβάλλον ειπώθηκε ότι δεν είχε πάρει ακόμη την σύνταξη και το εφάπαξ και αυτό τον είχε αγχώσει ιδιαίτερα.

Ο θάνατος του 64χρονου γιατρού, ο οποίος ήταν πατέρας δυο παιδιών, έχει συγκλονίσει όχι μόνο τη Λαμία, αλλά και όλη τη Φθιώτιδα, αφού ο γιατρός ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός. Μάλιστα στο παρελθόν είχε εκλεγεί νομαρχιακός σύμβουλος στη Φθιώτιδα, ενώ τώρα είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λαμιέων με το συνδυασμό της Τζένης Οικονόμου.


ΠΗΓΗ: lamiareport KAI lamiastar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου