Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Καθαρή Άρια δύναμη

«Κάνουμε τελετές μίσους. Ναι, κάνουμε τελετές μίσους, γιατί μισούμε οτιδήποτε ανθελληνικό, μισούμε οτιδήποτε θα σταθεί εμπόδιο στην ελευθερία της πατρίδας μας. Μισούμε όλους αυτούς τους προδότες κι αυτούς θέλουμε να εξοντώσουμε. Μισούμε όλους τους ανθέλληνες, όλα αυτά τα ερυθρά σκουπίδια (…)»

Τα παραπάνω λόγια που μας που αντηχούν στα αυτιά μας ως σάλπισμα τρομπετών , που μας μυούν στην ανώτερη έκφραση του Ελληνικού Έθνους και πολιτισμού, λέχτηκαν από το δημοκρατικά εκλεγμένο χρυσαυγίτη βουλευτή ονόματι Παππά, ο οποίος ανήκει σε ομάδα εθνική που θα του εξασφαλίσει την διαιώνιση του ως Άριο είδος.

Και λέχτηκαν,αμέσως μετά το ξύρισμα του κρανίου του και το λιμάρισμα των νυχιών του, από αγάπη. Αγάπη για την πατρίδα τον πολιτισμό της και τους ανθρώπους της.

Το μόνο που κάνει αυτή η εθνική ομάδα του Παπά είναι να υπερασπίζεται το δικαίωμα στην ταυτότητα της ελληνικής φυλής μας από οτιδήποτε «ανθελληνικό»! Από «οτιδήποτε θα σταθεί εμπόδιο στην ελευθερία της πατρίδας».

Δεν φτάνει παρά να κοιτάξουμε γύρω μας. Τι θα δούμε;

Μελαμψούς ξένους, σκουπίδια που δεν έχουν δουλειά, που πολλαπλασιάζονται σαν ζώα που είναι. Ζώα που ζουν από την ευημερία του καθαρόαιμου Έλληνα, με τα ελληνικά λεφτά τα δικά μου ή τα δικά σου αναγνώστη. Και το κυριότερο, θα δούμε, ανθέλληνες άπλυτους. Προδότες, «όλα αυτά τα ερυθρά σκουπίδια» που υπερασπίζουν ξένους εγκληματίες, δράκους και δολοφόνους Ελλήνων.

Ω! Τι πολιτισμική ισοπέδωση..

Άλλωστε ο λόγος που δεν απευθύνεται στην σκέψη, στο μυαλό, μα στο νωτιαίο μυελό όπου και η έδρα όλων των εξαρτημένων ανακλαστικών, χρειάζεται ένα συνδυασμό λεκτικών τόνων αποκάλυψης, μαζικής τρομοκρατίας, καινοφανούς ιδεολογίας και ανορθολογικής αγριότητας με επίκεντρο την πατρίδα., μα χρειάζεται και ο χορός της…Σαλώμης.

Η κολυμβήθρα του Καρατζαφέρη

Πολύ πριν ιδρύσει τον ΛΑΟΣ, o Καρατζαφέρης βουλευτής ακόμη της Ν.Δ., είχε ιδρύσει τη «Νέα Ελπίδα», μη κερδοσκοπική εταιρεία και πολιτικο φορέα, μέσω του οποίου είχε κάνει δημόσια ανοίγματα στη «Χρυσή Αυγή» και στους «άξιους αγωνιστές της». «Ποιο μπορεί να είναι το συμπλήρωμα της Νέας Δημοκρατίας;» Ρωτούσε ο Καρατζαφέρης. Και έδινε μόνος του την απάντηση: «Είναι οι ευρισκόμενοι δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, η Χρυσή Αυγή, η οποία έχει πρωταγωνιστές του αγώνα, και μπορεί η Χρυσή Αυγή με όσους έχει, πολλούς ή λίγους, να κάνει τόσο θόρυβο και να συμμετέχει, όσο δεν μπορεί σήμερα δυστυχώς η ΟΝΝΕΔ». Ταυτόχρονα καλούσε και σε ένα μπλοκ: «Οι Νεοδημοκράτες, η Πολιτική Ανοιξη, η Χρυσή Αυγή, όλοι. Αυτή είναι η προσπάθεια που κάνει η Νέα Ελπίδα. Να στεγάσει όλο αυτό τον κόσμο σ’ ένα ενιαίο μέτωπο,…» «Και βεβαίως ο καθένας μέσα σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια θα πάρει ότι δικαιούται. Είναι δουλειά του συνόλου των αντιαριστερών».

Ο αγώνας που δίνει βέβαια τότε -όπως και τώρα- η ΧΑ χαρακτηρίζεται από επιθέσεις σε μετανάστες και σε μέλη αριστερών οργανώσεων Την εποχή εκείνη (1998) είναι που σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση εναντίων τριών αριστερών φοιτητών από τον «Περίανδρο», υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, κατά κόσμον Αντώνη Ανδρουτσόπουλο. Στην διάρκεια της δίκης του, που έγινε χρόνια μετά γιατί η αστυνομία δεν «μπορούσε» να τον εντοπίσει, παρουσιάστηκε φύλλο της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή» όπου καταγράφονται σε ειδικό μαύρο πλαίσιο τα ονόματα των μηνυτών εναντίον της και των μαρτύρων που προτείνουν. Μαζί με τα ονόματα, η ναζιστική εφημερίδα αναφέρει και τις διευθύνσεις τους!


Δικηγόρο ο «Περίανδρος», είχε τον Τάκης Μιχαλόλια, «ένας από τους πλέον γνωστούς και ισχυρούς ποινικολόγους της Αθήνας και έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος ή συνήγορος υπεράσπισης σε πολύκροτες υποθέσεις. Ηταν συνήγορος του Γιώργου Κοσκωτά στην πολύκροτη δίκη. Ακόμη έχει υπερασπιστεί τον ηγούμενο Εφραίμ, τον εκδότη Γρηγόρη Μιχαλόπουλο,» και είναι αδελφός του φίρερ Μιχαλολιάκου.

Τάκης Μιχαλόλιας: Γνωστός δικηγόρος, άγνωστος αδελφός του Νίκου Μιχαλολιάκου|


Ωστόσο ο Καρατζαφέρης δεν χάνει ευκαιρία να διαφημίσει από το κανάλι του κάθε είδους οργανωμένη εκδήλωση των φασιστοειδών. Καλεί σε κάθε τελετή μίσους, από το στρατόπεδο Μακρυγιάννη που έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια ως ετήσια σύναξη νοσταλγών του βασιλιά και της χούντας, και προβάλει το μνημόσυνο των δωσίλογων Χιτών το οποίο διοργανώθηκε από τον Μάκη Βορίδη ως, ακόμα τότε, πρόεδρο του «Ελληνικού Μετώπου» και τον Αλέξανδρο Κουντουρά της «Βασιλικής Ενώσεως Ελλάδος». Ταυτόχρονα καλεί σε συλλαλητήρια «κατά των λαθρομεταναστών που εγκληματούν στην πατρίδα μας» και ευχαριστεί για τις «πρωτοβουλίες που παίρνονται από κόμματα που βρίσκονται στην άκρη», διότι «μόνο ο λεπενισμός εξασφαλίζει ασφάλεια στον πολίτη».

Η διαγραφή του από την ΝΔ τον Μάιο του 2000 δεν έχει να κάνει όμως με αυτές τις κινήσεις του, αλλά με τον χαρακτηρισμό «Σαλώμη» κατά του Σπιλιωτόπουλου. Είχαν προηγηθεί οιΒουλευτικές εκλογές του 2000 στις 9 Απριλίου όπου η ΝΔ ηττήθηκε με 1% διαφορά από το ΠΑΣΟΚ. Οι εκλογές αυτές όμως αποτελούν ορόσημο για τον Καρατζαφέρη διότι ο χώρος της ρατσιστικής δεξιάς θα καταγράψει την χειρότερη επίδοση από την Μεταπολίτευση. Ο συνασπισμός που αποτελείτε από το «Ελληνικό Μέτωπο» του Βορίδη και στελεχών της «Πολιτικής άνοιξης» υπό το μέλος της ΚΕ του κόμματος του Σαμαρά και εκδότη του “Στόχου” Σάββα Χατζηπαρασκευά υπό την αρχηγία του μπαμπά Πλεύρη και με το όνομα «Πρώτη Γραμμή» θα περιοριστεί στο 0.18%.

Στο σημείο αυτό καλό είναι να γνωρίζουμε ότι τον Οκτώβριο του 1998 το Ελληνικό Μέτωπο συμμετείχε για πρώτη φορά σε εκλογές, κατεβάζοντας ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων τον πρόεδρό του Μάκη Βορίδη, με τον συνδυασμό “Μέτωπο για την Αθήνα” και με κεντρικό σύνθημα “Κόκκινη κάρτα στους Λαθρομετανάστες”. Ενώ η Πρώτη Γραμμή συμμετείχε στις Ευρωεκλογές του 1999 συνεργαζόμενη με την Χρυσή Αυγή, λαμβάνοντας 0.75%

Ο Καρατζαφέρης κάνει την κίνηση του

Όταν στις 14/09/2000 ιδρύθηκε το ΛΑΟΣ οι σχέσεις με την Χρυσή Αυγή είχαν ήδη εδραιωθεί. Έτσι στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση του 2002 διεκδίκησε ο Καρατζαφέρης, την υπερνομαρχία Αθηνών επικεφαλής του συνδυασμού «Με Καθαρή Καρδιά», όπου και έλαβε το 14% των ψήφων και εξελέγη νομαρχιακός σύμβουλος, στις τάξεις του είχε συμπεριλάβει τέσσερις χρυσαυγίτες. Τους Β. Κολιό, Μ. Παπαδημητρίου, Ν. Σκάντζο και τον γνωστό μας σήμερα Η. Παναγιώταρο. Σε εκείνες τις εκλογές είναι που ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, ιδρυτής της «Πρακτορικής Εταιρείας Ασφαλίσεως Εκκλησιαστικών Ακινήτων» , είπε ότι όσοι ψηφίζουν Καρατζαφέρη δεν είναι ακροδεξιοί, αλλά καλοί Χριστιανοί , υμνώντας ταυτόχρονα τη «Δεξιά του Κυρίου».

Όμως η συνύπαρξη του ΛΑΟΣ με τους χρυσαυγίτες ίσως του στερούσε ψήφους από Νεοδημοκρατικές μη ρατσιστικές δεξαμενές και έτσι ως αντίβαρο ο Καρατζαφέρης έσπευσε να δηλώσει ότι στον ίδιο συνδυασμό είχε συμπεριλάβει και δύο ομοφυλόφιλους και έναν τσιγγάνο, γεγονός που εξόργισε τον «ηγέτη» της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκο ο οποίος δηλώνει: «Μας θλίβει βαθύτατα ότι απέναντι στην παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής χρησιμοποιήθηκε ως αντίπαλον δέος η ύπαρξη Εβραίων, κίναιδων και γύφτων».(Εβραίοι δεν υπήρχαν αλλά σαν τα ερυθρά σκουπίδια και την κόκα-κόλα, ταιριάζουν παντού).

Ο Πρετεντέρης γραφεί στο Βήμα:«…Εθνικισμός, πατριδοκαπηλία, λαϊκίστικη ρητορική εναντίον του «συστήματος», λογική αποκλεισμών, κοινωνικός και ηθικός συντηρητισμός, ξενοφοβία, αντισημιτισμός, απομονωτισμός και όλα τα συμπαρομαρτούντα. Η Ακροδεξιά είναι κυρίως και πάνω απ’ όλα μια απόρριψη της νεωτερικότητας.

Ολα αυτά όμως είμαι σίγουρος ότι τα έχετε ακούσει πολύ προτού πάρει ο Καρατζαφέρης 13,6% στην Υπερνομαρχία. Ικανός αριθμός συμπολιτών μας αναπαράγει σε καθημερινή βάση τη ρητορική και τη θεματολογία της Ακροδεξιάς θεωρώντας (κατά τα άλλα) ότι είναι και «ακραιφνείς δημοκράτες» και «καλοί χριστιανοί». Ε λοιπόν δεν είναι…

Υπό αυτήν την έννοια, ο Καρατζαφέρης δεν είναι το πρόβλημα. Μπορεί όμως να αποτελέσει τη λύση. Το ερώτημα είναι γνωστό και παλαιό. Τι συμφέρει τη Δημοκρατία; Ενας αυθεντικός ακροδεξιός πολιτικός σχηματισμός ή μια διάχυση της Ακροδεξιάς μέσα σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις;»

Οι δηλώσεις Δένδια δέκα χρόνια μετά απαντούν στον χαλαρό δημοσιογράφο. “Η χώρα χάνεται. Από την κάθοδο των Δωριέων, 4000 χρόνια πριν, ουδέποτε η χώρα δεν δέχθηκε τόσο μεγάλης έκτασης εισβολή (…) πρόκειται για βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας και του κράτους”.”Κινδυνεύουμε με πλήρη αλλοίωση της κοινωνίας, το μεταναστευτικό ίσως είναι μεγαλύτερο πρόβλημα και από το οικονομικό”.

Νέοι κανόνες

Ο Καρατζαφέρης την επαύριο της «επιτυχίας» του απειλεί με μηνήσεις όσους τον χαρακτηρίσουν φασίστα, ναζί, ρατσιστή ή ακροδεξιό. Και εδώ που τα λέμε η παρέμβασή του στα πράγματα είναι απλώς αγοραία πολιτική και δεν είχε ιδεολογικά προαπαιτούμενα. Του αρκεί η «προσαρμοστικότητα».

Έτσι στις 27-10-2002 και στην δημοσιογράφο του «Ελεύθερου τύπου» Λώρα Ιωάννου δηλώνει : «Δεν είμαι ακροδεξιός είμαι η συνέχεια της ΕΡΕ»

Και για τους ακροδεξιούς « Να τους κόψουν τα πόδια, να τους αποκεφαλίσουν, να τους βγάλουν τα μάτια. Ποσώς με ενδιαφέρει. Αν θέλουν να βρουν Ακροδεξιά ας ψάξουν στο ο,8% του κ. Βορίδη»

Ο Μάκης Βορίδης εκείνη την εποχή δεν ήταν τόσο γνωστός για τις πολιτικές προτιμήσεις του αλλά για τις δικηγορικές δουλειές του. Ήταν δικηγόρος της ηθοποιού Γιούλης Μπάρκα στην οποία η εισαγγελία είχε ασκήσει δίωξη για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων. Ξαφνικά μετατράπηκε σχεδόν σε ένα βράδυ σε εκπρόσωπο κόμματος και άρχισε τις πολιτικές περιοδείες σε τηλεοπτικές εκπομπές αστέρων της δημοσιογραφίας με αρχή την Στάη και τον Πρετεντέρη.

Στα παρασκήνια όμως και παρά τα όσα είχε πει για τον Βορίδη ο Καρατζαφέρης προετοιμαζόταν το έδαφος για συνένωση του Μετώπου με τον ΛΑΟΣ.

Στις 18 Ιουνίου του 2003 η οργάνωση «Ελλήνων πολιτεία» του Λιακόπουλου οργανώνει στην Θεσσαλονίκη και προς τιμή του Μέγα Αλεξάνδρου εκδήλωση με θέμα «Οι Έλληνες να κυριεύσουν την Ελλάδα». Πρώτος ομιλητής ο σημερινός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης ο οποίος λέει:

«Ο Μέγας Αλέξανδρος μας θυμίζει ότι οι Έλληνες είναι κατακτητές. Λαός κυριάρχων. Και όμως. Αυτοί οι Έλληνες έχουν φτάσει σήμερα να δίνουν μάχη για να διατηρήσουν την ίδια την πατρίδα τους. Μια πατρίδα που καταλαμβάνεται μέρα με την μέρα από τους παράνομους μετανάστες. Έχουμε φτάσει αυτοί που εκπολιτίσαμε να μας βιάζουν, να μας σκοτώνουν να μας κλέβουν να μας παίρνουν τις δουλειές. Ν α είμαστε στον τόπο μας οι τελευταίοι των τελευταίων….Βρισκόμαστε λοιπόν σε ένα γόρδιο δεσμό … Το δεσμό αυτό ο Αλέξανδρος μας έδειξε πώς να τον κόψουμε: με το Σπαθί…»

Λίγο αργότερα παίρνει τον λόγο ο Καρατζαφέρης και αναφωνεί: «Ο σεισμός είναι πολλά ρίχτερ. Και θα γίνουν πολλά ρίχτερ όταν θα έχουμε μαζί μας το Μέτωπο του Βορίδη ….Σήμερα γράφουμε ιστορία. Γιατί όταν βλέπετε εδώ πάνω τρεις εκδότες τον Άδωνη Γεωργιάδη τον Γιάννη Σχοινά και τον κουμπάρο μου τον Λιακόπουλο σημαίνει ότι κερδίζουμε την μάχη του βιβλίου…εκεί που 40 χρόνια τους είχαμε παραχωρήσει το μετερίζι…Και νομίζω πως αρκετά τεμπέλιασε ο Κώστας ο Πλεύρης πρέπει να αρχίσει της εκπομπές του»

Ακολουθώντας με την σειρά του ο Πλεύρης αναφωνεί: «Ο Αλέξανδρος είναι το γονίδιο μας. Είμαστε οι πρώτοι που έρχονται. Θέλω να παρακαλέσω τον αγαπητό μου κ Βορίδη να του πω το εξής: ότι 40 χρόνια αγωνίζομαι στην πρώτη γραμμή με την πολιτική γράφοντας και μιλώντας κάνοντας εκπομπές στην τηλεόραση και διαλέξεις. Εγκατέλειψα αυτά τα 40 χρόνια και είπα στον Καρατζαφέρη: έρχομαι τελευταίος στρατιώτης. Και παρακαλώ τον κ Βορίδη να έρθει αυτός μετά από μένα».

Τον Ιανουάριο του 2005 το Ελληνικό Μέτωπο συνεκάλεσε το 2ο Συνέδριό του. Στο συνέδριο αυτό, αποφασίστηκε η αναστολή της δράσης του Μετώπου και προσχώρησή του στον ΛΑ.Ο.Σ. Το Μέτωπο εντάχτηκε πλήρως τον Μαιο του 2005 στο ΛΑΟΣ. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2007, ο Μάκης Βορίδης εξελέγη βουλευτής.

Κάπως έτσι δεν ξεκίνησαν όλα;
Ή μήπως πάντα υπήρχαν ;


Διότι ο συνδυασμός συντηρητικών αξιών με χειραγώγηση της μάζας και με ουσιαστικό επίκεντρο τον εθνικισμό που εμφανίζονται ως αντίδραση στον νεοφιλελευθερισμό και γενικότερα ενάντια στο κύμα των μεταναστών, μα και ως προστάτης των καθαρόαιμων γηγενών εκμεταλλευόμενος την απογοήτευση του λαού που βλέπει να συνθλίβεται από το κράτος ξαφνικά, εκεί που κρατούσε μια μέση θέση στην κοινωνική κλίμακα, δεν είναι «ιδεολογικό προνόμιο» μόνο των «καθαρόαιμων» φασιστών.

Είναι και των «αγνών» Πατριωτών

«Οι αντιδράσεις του κόσμου με ενδιαφέρουν περισσότερο από τις δικαστικές αποφάσεις. Γιαπαράδειγμα, στο πρόσφατο ειδεχθές έγκλημα με τον βιασμό του κοριτσιού στην Πάρο – που ακόμα βρίσκεται σε κώμα – με εντυπωσίασε το ξύλο που έριξε στον εικαζόμενο δράστη, ο ντελιβεράς που του πήγε το φαγητό.

Μακριά από εμένα οποιαδήποτε συναίνεση στην αυτοδικία, αλλά κάποιες αυθόρμητες ενέργειες δείχνουν ότι τα αντανακλαστικά των απλών ανθρώπων παραμένουν ζωντανά. Μήπως τώρα λοιπόν, παρουσιάζεται μια λαμπρή ευκαιρία να λυθεί το ζήτημα των παράνομων μεταναστών; Μήπως η νέα μας κυβέρνηση πρέπει να αξιοποιήσει το κύμα της λαϊκής οργής;

Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτοί κουβαλούν τελείως διαφορετικές κουλτούρες από την δική μας. Και ο συνδυασμός με την αναπόφευκτη ανέχεια είναι εκρηκτικός. Με δραστικά μέτρα, να η ευκαιρία να τους στείλουμε πίσω στις πατρίδες τους. Ούτε στα φανάρια, ούτε σε ειδικά στρατόπεδα.

Μακριά από εμάς οι χρυσαυγίτες. Μα εξίσου δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε με το ΚΚΕ. Όχι και να μας σκοτώνουν και εμείς να παριστάνουμε τους ανθρωπιστές. Θέλω να ζήσω, στην πατρίδα μου».

Μαρία Χαραμή, “Θέλω να ζήσω στην πατρίδα μου” (Το Βήμα)

Πηγές:

Χορεύοντας με τη σκληρή ακροδεξιά. Καθημερινή 14-10-07
Ποιον συμφέρει η Ακροδεξιά; Βήμα 20/10/2002
Πάγος στον άρειο φαλαγγάρχη. Ελευθεροτυπία 21-3-09
«Ροζ σκάνδαλο» ζητεί γνωριμίες. Καθημερινή 17-10-01
Το κρυφό χέρι του Καρατζαφέρη. Δημήτρης Ψαρπάς, Εκδόσεις Αλεξάνδρεια

ΠΗΓΗ: //ΠαραλληλοΓράφος//

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου