Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ο Τσακ Νόρις,τα αμερικανάκια της ΕΛ.ΑΣ και τα ακροδεξιά ψηφαλάκια


Μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη !

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη θεσμική συμμορία της ΕΛ.ΑΣ βλέπουμε σε πρώτο πλάνο μια μεγαλειώδη αστυνομική επιχείρηση εισβολής στην κατάληψη Δέλτα στην Θεσσαλονίκη. Τουλάχιστον ας έπαιρναν κάποιο σκηνοθέτη να το κάνει λίγο πιο εντυπωσιακό.

Οι ακροδεξιοί συμβουλάτορες του Σαμαρά και οι ακροδεξιοί στρατηγοί της αστυνομίας μας πουλάνε θέαμα αλλά Αμερική, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι το κράτος τους δουλεύει και προστατεύει τον πολίτη από.. αφίσες, υλικά αφισοκόλλησης, βιβλία, μαθήματα για μετανάστες και γηγενείς, προβολές ντοκιμαντέρ, πολιτικές συζητήσεις-εκδηλώσεις και άλλα τέτοια επικίνδυνα για την “τάξη και ασφάλεια” των τραπεζών, της τρόικας και των διάφορων πολιτικών καριέρας.

Αυτές τις μέρες είχαμε τον θάνατο ενός ακροδεξιού τρομοκράτη και την ανακάλυψη 60 εμπρηστικών μηχανισμών σε χώρο ενός “συντρόφου” του φασίστα ο οποίος και έχει αφεθεί ελεύθερος.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο :
στους ελεύθερους κοινωνικούς χώρους και καταλήψεις οι οποίοι πολεμάνε τη κυβέρνηση το κεφάλαιο και τους φασίστες, θα διοργανώνουμε θεαματικές επιχειρήσεις μπάτσων που πιστεύουν ότι είναι ο Τσακ Νόρις επειδή σερφάρουν σε φόρουμ στρατόκαβλων στο ίντερνετ.

Σε τρομοκράτες νεοναζί που ανακαλύπτουμε δεν θα κάνουμε τίποτα μιας και ο φασισμός είναι και επισήμως η αγαπημένη ιδεολογία της δικαιοσύνης και της αστυνομίας. Τον πιάσαμε το φασίστα δολοφόνο; Τον αφήνουμε .

Στο βίντεο φαίνονται οι βλαχοκαουμπόυδες επί το έργω, περήφανοι μάλλον που στο χωριό θα έχουν να λένε ότι όχι μόνο βλέπουν CSI, αλλά τα κάνουν κιόλας.

Φυσικά ο ήχος λείπει από το βίντεο. Ίσως για να μην ακούσουμε τις ιαχές των ουρακοτάγκων, ή για να μην ακούσουμε τα zig heil, ή για να μην ακούσουμε κάνα”καλέ με στενεύει το αλεξίσφαιρο” ή για να μην ακούσουμε το “το βράδυ έχουμε βόλτα με τη Χρυσή Αυγή”. Top Secret !!!!

Άραγε τα διάφορα προοδευτικά κλιμάκια αριστερών υπερασπιστών της καταστολής είναι εντάξει με το θέαμα; Θα διεκδικήσουν τα φραγκάκια των στρατόκαβλων που επιχειρούν με στρατιωτικούς όρους σαν δύναμη κατοχής σε αστικό πεδίο; Η αριστερά τι γνώμη έχει για αυτό;

Η καταστολή με όρους θεάματος εφαρμόζεται πλέον και στην ελλάδα μήπως και τρομάξει και ο τελευταίος νοικοκυραίος και ξεχάσει ότι εχθρός του είναι οι τραπεζίτες του Σαμαρά.

    

ΠΗΓΗ: risinggalaxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου