Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Εξωγήινοι Ρατσιστές επιτέθηκαν στους Μετανάστες στο Λαύριο

Τραγελαφικά πράγματα συνέβησαν στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης 9/10 στο Λαύριο  Όταν τέθηκε θέμα προς συζήτηση η δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών στο πλυντήριο αυτοκινήτων των μεταναστών, το θέμα μεταβιβάστηκε για επόμενο συμβούλιο διότι όπως δήλωσε ο υπεύθυνος για τα πολιτιστικά και σημαντικό μέλος της τωρινής δημοτικής Αρχής ( αστυνομικός στο επάγγελμα!!!), δεν έχει εξακριβωθεί αν η επίθεση έγινε από χρυσαυγίτες λέγοντας μάλιστα ότι “για οτιδήποτε τέτοιο συμβαiνει δεν σημαiνει ότι είναι και χρυσαυγιτες..”. Σωστά!!! που έχουμε άλλωστε ξανακούσει για επιθέσεις χρυσαυγιτών σε μετανάστες σε χώρους εργασίας? τι σχέση μπορεί να έχει αυτό το γεγονός με τα μύρια άλλα παρόμοια περιστατικά που συμβαίνουν καθημερινά στην χώρα μας? με την έξαρση της τρομοκρατικής βίας των φασιστών προς μετανάστες εργαζόμενους ίσως? με την γιάφκα των γραφείων της Χ.Α. που βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα μακριά από το Λαύριο (Ανάβυσσος) ? Μήπως ήταν περαστικοί και είδαν φως (μαύρο) και μπήκαν..?

ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ

Να μας πουν οι αστυνόμοι σαϊνηδες του Λαυρίου λοιπόν τι έρευνα έγινε για το περιστατικό και τι στοιχεία έχουν συλλέξει γιατί εκείνη την ημέρα το μόνο που έκαναν ήταν να μιλάνε στους ασυρμάτους -χωρίς καμία καταδίωξη- ενώ το άσπρο βανάκι με τις καλυμμένες πινακίδες ξεφόρτωνε τα βρωμερά σκουλήκια με τα ρόπαλα κάπου.. στις εργατικές κατοικίες. Εμείς ξέρουμε ποιες είναι οι σχέσεις των αστυνομικών με τα θρασύδειλα καθάρματα της Χ.Α. τις βλέπουμε καθημερινά…τις έχουμε βιώσει στις διαδηλώσεις, στις απεργιακές πορείες και συγκεντρώσεις. ποσο μάλλον σε υποτιθέμενες αστυνομικές παρεμβάσεις σε ναζιστικές επιθέσεις παντός τύπου.φιλαράκια είναι και συνεργάτες. Πολλοί ένστολοι αφού βγάζουνε τη στολή τους,φοράνε το γνωστό μαύρο μπλουζάκι της χρυσής αυγής προσφέροντας πλέον τις υπηρεσίες τους μέσα από την παρακρατική οργάνωση, μην ξεχνώντας επίσης ότι ένας στους δύο μπάτσους ψήφισε Χ.Α.
Δεν έχουμε αυταπάτες για το έργο και την “κοινωνική υπεραξία” που παράγει η αστυνομία στις μέρες μας αλλά και για τον πολιτικό της ρόλο γενικότερα. Σε κάθε διαδήλωση βλέπουμε πόσο βάναυσα χτυπάνε διαδηλωτές καταστέλοντας -ως γνήσια σκυλιά των αφεντικών- οποιαδήποτε προσπάθεια να σηκώσουν κεφάλι οι καταπιεσμένοι. Ξέρουμε τα βασανιστήρια που έχουν υποστεί μετανάστες και διαδηλωτές στα αστυνομικά τμήματα και στην ΓΑΔΑ. Πρόσφατο παράδειγμα ο βασανισμός των 15 αντιφασιστών στα κελιά της ΓΑΔΑ γιατι τόλμησαν να τσακίσουν τα συνεταιράκια τους τους χρυσαυγίτες. Εμείς ξέρουμε τους ενόχους και πριν τους καταδικάσει οποιαδήποτε τοπική Αρχή τους έχουμε ήδη αποκηρύξει με την στάση ζωής μας και την αφυπνισμένη ταξική μας συνείδηση.
Η πλήρης κάλυψη λοιπόν που παρέχουν τα όργανα της τάξης στα φασιστοειδή εκφράστηκε για άλλη μια φορά και μέσα από το δημοτικό συμβούλιο με την ανοχή και στήριξη βέβαια της δημοτικής Αρχής που περιμένει να βγει πόρισμα από τα “κολλητάρια” των μελών της Χ.Α. όταν ο περισσότερος κόσμος εχει ήδη καταδικάσει αυτη την εγκληματική ενέργεια που πήρε σάρκα και οστά μέσα στην ίδια μας τη γειτονιά.

Η Δημοτική Αρχή που στις αρχές του καλοκαιριού οταν είχαμε την “φαεινή” ιδέα να ζητήσουμε άδεια απο το τοπικό συμβούλιο για την αντιφασιστική συναυλία (που τελικά έγινε, φυσικά χωρίς την εγκρισή της) ήταν κάθετα αντίθετη, προτάσσοντας δια στόματος κάποιων μικροπολιτικάντηδων το επιχείρημα της ” ησυχίας τάξης και ασφάλειας” στην πόλη μας, έχοντας μάλιστα την απαίτηση να περάσει το κείμενο με τις πολιτικές μας θέσεις απο την κρίση του δημάρχου!!!!! Με λίγα λόγια να υποκύψουμε και να σωπάσουμε στον φόβο και τον τρόμο που σπέρνει ο νεοφασισμός στις μέρες μας (πράγμα που δεν άργησε να γίνει και στην μικρή μας κοινωνία) και να τους στρώσουμε χαλί για περισσότερη ρατσιστική βία με την κοινωνική ανοχή μας και το αδιάφορο σφυριγμά μας..να παίξουμε εντέλει το παιχνίδι τους.

Η τοπική αυτοδιοιήκηση είναι μια μικρογραφία του σάπιου πολιτικου συστήματος του καπιτάλισμού που σε θέλει απαθή και “φρόνιμο” απέναντι στην, κυριαρχία των εξουσιαστών και των εκμεταλλευτών των ζωών μας, ειτε αυτη εκφράζεται μεσα απο κυβερνητικά μέτρα που μας οδηγούν στην οικονομική εξαθλίωση, είτε με τον συστηματικό εκφασισμό της κοινωνίας ωστε να απορροφήσει ταξικούς επαναστατικούς κραδασμούς, αποπροσανατολίζοντας τελείως τον καταπιεσμένο λαό απο τους πραγματικά υπαίτιους και απο τον δρόμο της αντίστασης μέσα απο την οργάνωση της εργατικής τάξης. Οπότε δεν περιμέναμε και κάτι περισσότερο..

Το επόμενο λοιπόν χτύπημα της φασιστικής εγκληματικης οργάνωσης Χ.Α. στην πόλη μας, σε κάποιον φουκαρά μεροκαματιάρη μετανάστη και στο μέλλον… και σε Έλληνα εργαζόμενο, θα έχει την ευλογία της Δημοτικής Αρχής που θα περιμένει ευλαβικά το τελικό πόρισμα της φιλοφασιστικής Αστυνομίας για το αν οι δράστες είναι χρυσαυγίτες ή εξωγήινοι ρατσιστές που κατέβηκαν απο τον πλανήτη κασιδιΑΡΗ.

ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ

ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ

ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΚΟΣΜΟΣ


ΠΗΓΗ: lavriaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου