Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ...??



ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ…ΔΙΕΣΠΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!!

ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ALTER. Ο ΚΟΥΡΗΣ ΕΔΩΣΕ 2 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. 1. ΟΙ 55 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ «ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΛΕΙΣΤΟ» ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΠΕ. 2. ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΝΑΝΤΕ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ 249 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΤΟΜΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ.

ΧΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ.

ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ 249 ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ, ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ NEW ΚΑΝΑΛΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ. Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 7 ΧΙΛΙΑΔΕΣ.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΧΡΙ 9 ΧΙΛΙΑΔΕΣ.

ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΧΡΙ 20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ.

ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΓΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ.

ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΩΣ ΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ.


ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ; ΦΟΒΟΣ; ΚΟΥΡΑΣΗ;

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ-ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΦΗ-ΣΚΑΦΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ/ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΓΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 7 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ/ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΓΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΥΣ «ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ» ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 7 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΠΩΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.

ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ…ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙ ΠΟΣΟ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ; ΑΥΤΟΣ/ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΙΣΗ, ΚΑΙ ΓΙΑ Χ-Ψ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 7-9 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ/ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΧΡΗΜΑ Ή ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ?

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΑΙΧΜΕΣ ΟΥΤΕ ΥΠΟΝΟΙΕΣ. ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΘΕΤΩ.

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ…ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ 18+ ΜΗΝΕΣ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ 11 ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΗΝΕΣ…ΤΟΥΣ ΚΛΑΙΜΕ!!


ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ALTER

5 σχόλια:

  1. Εμένα μου φαίνεται ότι κάποιοι πουλάνε τα τομάρια τους φτηνά στο Κουρή . Κάνουν τζάμπα μάγκα έναν μαλάκα . Γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια αλληλεγγύη και συναδέρφους τους. Νενέκοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tο ΕΣΡ δεν ενέκρινε την μεταβίβαση του τηλεοπτικού σταθμού «ΚΟΝΤΡΑ» (πρώην «Τηλεφώς»). Η μεταβίβαση αφορούσε 30.000 ονομαστικές μετοχές (το 75% του κεφαλαίου) της εταιρείας «Βιοδιάσωση Ραδιοτηλεοπτική Οικολογική ΑΕ» στην Κυπριακή εταιρεία «Maudie» έναντι του ποσού των 2.320.010 ευρώ.

    Το ΕΣΡ δεν ενέκρινε την μεταβίβαση επειδή δεν κατατέθηκε σχετικό έγγραφο του ορκωτού λογιστή της κυπριακής εταιρείας ότι δεν έχει εισοδήματα στην Ελλάδα. ΠΕΜΠΤΗ 8/11/2012

    Η ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΥΡΗ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΕΣΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Anergoi Dimosiografoi δηλαδή? Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξει το alter?

      Διαγραφή
  3. Δεν έχω καταλάβει τη συνδικάτο έχει το ΑΛΤΕΡ με ποιους είναι. Τώρα που έπρεπε να χορέψουν τον ΜΑΛΑΚΑ, [κουρη] ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ να ανοίξει ένα άλλο κανάλι. και το αντάλλαγμα? κάτι έναντι χρημάτων από τον ιδρώτα, την αγωνία ,το άγχος,τα ξενύχτια, και τα χρέη αυτών των παιδιών.ΤΕΛΙΚΑ δεν υπάρχουν συνάδελφοι πουθενά. λυπάμαι για σας που πάτε για άλλοι μια φορά να προσκυνήσετε ΤΑ ΑΡΧ.... του κουρη αλλά να ξέρετε τα ίδια θα περάσετε σε όποιο κανάλι και αν τον ακολουθήσετε .ε.. και τότε δεν θα θέλετε λύπηση....... μπράβο και πάλι στο συνδικάτο με το κρυφό σχολειό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αίσχος στην "τριανδρία" των τεχνικών και στο παραπαίδι εκπρόσωπο των διοικητικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή