Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ο ΚΩΣΤΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΤΙΝΑΖ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ!!




Έχω ένα δεντράκι στον κήπο μου πολύ όμορφο. Κάθε μέρα σηκώνομαι και το ποτίζω. Τραβώ  το λάστιχο μέχρι εκει ανοίγω την βρύση μου (το πληρώνω το νερό) και το ποτίζω για να ειναι υγιές και ωραίο! Ακριβώς δίπλα του ειναι ο φραχτης που με χωρίζει με τον γείτονα. Εχει και αυτός ενα δεντράκι και μιας και κάνω τον κόπο να πάω μεχρι εκεί το λάστιχο  του ρίχνω και εκείνου του καημένου μιας και ο γείτονας δεν δείχνει να ενδιαφέρεται..

Δυστυχώς έφτασε ο καιρός  που τα πράγματα έσφιξαν οικονομικά και εγω πια πρέπει να υπολογίζω ακόμα και τα 10 λίτρα νερό που ξοδεύω για το δεντράκι που ποτίζω. Και αναγκάστηκα να σταματήσω να ρίχνω στου γείτονα! Και έρχεται ο γείτονας και με ξεχεζει τώρα γιατι δεν του ποτίζω το δέντρο αλλο?? Τοσο καιρό που ήσουν ρε γείτονα και το πότιζα μονος μου το δεντρακι σου?? Εμφανίστηκες ποτε σου κανα πρωί να το ποτίσεις και εσυ και μαζί και το δικό μου? Οχι! Και τωρα εχεις απαίτηση να συνεχίσω να στο ποτίζω και με δικά μου έξοδα?? Ε οχι!
Τέλος πια η ανοχή σε σας που τοσο καιρό κρυβόσασταν πισω απο τους ηλίθιους που έστειλαν τα ονοματάκια τους πισω με επίσχεση εργασίας! Να είχατε εκτεθεί και εσεις οπως και εμείς, να είχατε υπογράψει  εξουσιοδότηση στους αντιπροσώπους οπως και εμεις και να μην το παίζατε καλά παιδιά κρυβομενοι πισω απο τον φοβο του στιγματισμού απο την διοίκηση (την ποια???). Και τωρα να ειχατε την απαίτηση να διαπραγματεύονται και για σας οι αντιπρόσωποι! Και να διεκδικησουν τα λεφτα σας! Τους ειπατε ποτε οτι σας αντιπροσωπεύουν? Η μηπως αν το εκαναν θα τους λεγατε κανα ευχαριστω?? Δε νομιζω.. Άλλωστε τωρα που ειδατε τα ζόρια ολοι μου γίνατε επαναστάτες και ερχεστε στις συνελευσεις και θα το καψετε και θα κανετε καταληψη και θα θα θα!! Χορτασαμε απο θα παιδια!! Που εισαστε στις πορειες και στις περιφρουρησεις?? Ξερω ξερω.  Πινατε τον γνωστο συνδικαλιστικο καφε σε καμια Γλυφαδα! Σας μαθαμε πια και δεν μασαμε απο την κλαψα σας! Να ειχατε το μυαλό να εκτεθείτε οπως εκτεθήκαμε εμεις απο 21 Μαρτιου! Δεν θα βγάλουμε τα δικα σας κάστανα απο την φωτιά! Βγάλτε τα μόνοι σας!

Όσον αφορά τους δημοσιογράφους τι να πουμε? Αυτοι που μεχρι χθες ηταν διατιθέμενοι να γυρίσουν στην δουλεία τσάμπα αρκεί να βγει η μούρη τους στο γυαλί τωρα μας κάνουν και τους δύσκολους! Αν έταζε στον πουλημένο τους ο Γιαννικος κανα 300αρι ευρω θα γερνάγανε στην δουλεία με χειροκροτήματα! Και τωρα που βγήκε μπροστά ο Κουρης και ευειδή αυτοι είναι οι περισσότεροι του Γιαννικου το παίζουν δύσκολοι και θέλουν όλα τους τα δεδουλευμένα!!Μπράβο ρε επαναστάτες του PC! Μπράβο ρε συνδικαλιστές της αίθουσας σύνταξης! Κρατήστε καμία πισινή μην βγει ο Γιαννικος και σας τάξει κανα άρθρο στον Επενδύτη και πληρώστε και από την τσέπη σας να γυρίσετε στην δουλεια! Στο τριπλά αξελ που θα ελεγε ο Κωσταλας ειστε πρωτοι!
Ενας απλήρωτος επισχέσαντας τεχνικος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου