Τρίτη 17 Μαΐου 2011

WIND: ΘΕΛΩ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!(video)

Ο Πόλεμος των εργοδοτών έχει ήδη ξεκινήσει!!! Στηρίζονται στην ψεύτικη κρίση που δημιούργησαν κάποιοι και απολύουν στο όνομά της. Η απάντηση των εργαζομένων είναι και πρέπει να είναι η ενότητα! Η WIND έχει ξεκινήσει
από την μεριά της μία στοχοποίηση κάποιων εργαζομένων της που συνδικαλίζονται. Ο λόγος προφανής. Εάν ο εργαζόμενος είναι αποκομμένος από το σωματείο του δεν θα ξέρει τα δικαιώματα του, δεν θα αντιδρά γιατί θα φοβάται, θα δέχεται τα πάντα από την εργοδοσία. Έτσι η WIND θα πετύχει μεγαλύτερο κέρδος με το μικρότερο δυνατό κόστος. Η ΠΑΣΕΤΙΜ δεν το αφήνει όμως έτσι. Αντιδρά με στάσεις εργασίας και απεργίες. Με καταλήψεις και ότι άλλο χρειαστεί με την καθολική συμμετοχή των εργαζομένων. Στηρίζει τους εργαζόμενους που έχουν απολυθεί ή απειλούνται με οποιονδήποτε τρόπο.Μιλήσαμε με τους εργαζομένους και μας είπαν το εξής εξωφρενικό: Η WIND καλεί εργαζόμενούς της στα κεντρικά κτήρια της εταιρείας στο Μαρούσι δήθεν για να συζητήσουν «κάτι» και τους κλειδώνει σε ένα δωμάτιο χωρίς να τους δίνει τη δυνατότητα να τηλεφωνήσουν οπουδήποτε και απαιτεί να υπογράψουν την απόλυσή τους!Το aeTV βρέθηκε στην συνάντηση της ΠΑΣΕΤΙΜ, εργαζομένων και αλληλέγγυων σωματείων στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας για την συγκρότηση Επιτροπής Αλληλεγγύης.

1 σχόλιο:

  1. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ WIND ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΣ. ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!
    ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η WIND ΕΒΓΑΛΕ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ 800 ΕΥΡΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή