Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Σκάνδαλο ολκής: το κράτος διαφημίζει τον Γιαννίκο μέσω της ΕΡΤ, αφού πρώτα ο Γερουλάνος του χάρισε τις παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου!

Τα όρια του σκανδάλου αγγίζει πλέον η προνομιακή σχέση του Κ. Γιαννίκου που εμπαίζει και κοροϊδεύει συστηματικά τους εργαζόμενους του Alter με το κράτος. Ενώ αρχικά το υπουργείο Πολιτισμού και ο Παύλος Γερουλάνος χάρισαν στο Παλλάς την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, «Τρίτο στεφάνι» τώρα τον διαφημίζουν κιόλας από την ΕΡΤ με τα λεφτά του ελληνικού λαού! Το γεγονός χρήζει διερεύνησης και ζητούνται απαντήσεις, τόσο από τον
υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο για την απόφασή του να φύγει η παράσταση από το Εθνικό όσο και από τον υπουργό Επικρατείας, Ηλία Μόσιαλο, για την χορηγία της ΕΡΤ να τον διαφημίζει καθημερινά με αλλεπάλληλα σποτάκια! Αλήθεια, τι απαντά ο κύριος Ταγματάρχης; Σημαντική λεπτομέρεια: υπεύθυνος για τις χορηγίες στο ΔΣ της ΕΡΤ είναι το μέλος και άνθρωπος του υπουργού πολιτισμού, δικηγόρος Γεωργανδρέας Ζάννος! Είναι σαφές ότι πρόκειται για σκάνδαλο και πρόκληση ταυτόχρονα στην χρεοκοπημένη Ελλάδα, με απλήρωτους για περισσότερο από 8 μήνες οι εργαζόμενοι του Alter να υφίστανται τέτοιου μεγέθους κοροϊδία. Αν και στην πραγματικότητα το γεγονός ξεπερνάει τα στενά όρια του δοκιμαζόμενου σταθμού, αφού την ίδια ώρα που η κυβέρνηση προστατεύει περιπτώσεις τύπου Γιαννίκου, νομοθετεί το ένα χαράτσι μετά το άλλο, ξεζουμίζοντας εργαζόμενους και συνταξιούχους και αφήνοντας ασύδοτους φοροφυγάδες και λαμόγια!





http://www.enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου