Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Καταλαμβάνουμε το πολιτικό γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, σε ένδειξη αλληλεγγύης στην αναρχική Στέλλα Αντωνίου, που παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, εξακολουθεί να βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για συμμετοχή στη Συνομωσία πυρήνων της φωτιάς, και κατέθεσε αυτές τις μέρες αίτηση αποφυλάκισης.





Η Στέλλα Αντωνίου συνελλήφθει στις 4/12/2010 μαζί με τους αναρχικούς Αλέξανδρο Μητρούσια, Γιώργο Καραγιαννίδη, Κώστα Σακκά, Χρήστο Πολίτη και Δημήτρη Μιχαήλ. Οι αρχές εκμεταλλευόμενες το γεγονός ότι οι Μητρούσιας και Καραγιαννίδης είχαν εντάλλματα σύλληψης για συμμετοχή στη Σ.Π.Φ., κατηγόρησαν στη συνέχεια και τους έξι για συμμετοχή, χωρίς ουσιαστικά στοιχεία ή αποδείξεις, αλλά πατώντας πάνω στις προσωπικές και συντροφικές σχέσεις μεταξύ τους. Ή όπως στην ακραία περίπτωση του Χρήστου Πολίτη, βασιζόμενοι σε μια σύμπτωση!



Το γεγονός ότι η Στέλλα εξακολουθεί να κρατείται παρά την επιδείνωση μέσα στη φυλακή του σοβαρότατου προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, είναι η πιο τρανή απόδειξη των όσων η ίδια λέει από την πρώτη μέρα που τη συλλάβανε: Ότι είναι η πολιτική της ταυτότητα και η αλληλεγγύηη της στους διωκόμενους συντρόφους της, που την καθιστούν ένοχη για τους διωκτικούς μηχανισμούς.



Γιατί πώς αλλιώς εξηγείται ότι τόσο ο ειδικός εφέτης ανακριτής Κώστας Μπαλτάς, όσο και δυο δικαστικά συμβούλια, υπό την προεδρεία των Χυτήρογλου και Αλεξάνδρας Κακκαβά αντίστοιχα, έκλεισαν τα μάτια τόσο στην προφανή έλλεψη στοιχείων εναντίον της, όσο και στην κατάσταση της υγείας της, και παρέτειναν την προφυλάκισή της;



Ήρθαμε εδώ λοιπόν για να δώσουμε προσωπικά τα θερμά μας συγχαρητήρια στον κύριο Παπαϊωάννου για τη δικαιοσύνη του και τους λειτουργούς της. Που για μια ακόμη φορά ΔΕΝ έσπευσαν να διαψεύσουν εμάς τους ''ακραίους''. Μια δικαιοσύνη που στερείται κάθε ανθρωπιάς, την οποία η ίδια επικαλείται. Που κατακρεουργεί κάθε επίφαση δημοκρατικότητας, την οποία η ίδια ευαγγελίζεται.



Είναι ΑΣΧΗΜΗ η ''δικαιοσύνη'' σας κύριε Παπαϊωάννου. Γι'αυτό και σας τη χαρίζουμε. Θα κρατήσουμε για μας την ομορφιά που αντικρίζουμε στα μάτια των συντρόφων μας, όταν κλέβουμε λίγη από την εικόνα τους, που κρύβεται πίσω από τις σιδερόφραχτες φυλακές σας...





ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΤΕΛΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΚΚΑ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ, ΜΗΤΡΟΥΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου