Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Μαρτυρία για τον 64χρονο γιατρό. (video)

Σοκαρισμένη είναι η τοπικη κοινωνία της Λαμίας από το τραγικό τέλος που έδωσε στη ζωή του ένας 64χρονος γιατρός πέφτοντας από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου της πόλης.

Ο αυτόχειρας γιατρός-ακτινολόγος στην ειδικότητα-ήταν και μέλος του δημοτικού συμβουλίου με την παράταξη της αντιπολίτευσης «Δύναμη Αλλαγής για την Λαμία».

Το nocomments.gr επικοινώνησε με την κ. Τζένη Οικονόμου-επικεφαλής της παράταξης στην οποία ήταν δημοτικός σύμβουλος ο 64χρονος γιατρός.


Από ότι μάθαμε πήγε γύρω στις 5 το πρωί στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η πεθερά του. Εκει πέρασε από τον θάλαμο και βγήκε έξω στον εξώστη. Παρά τις προσπαθέιες να τον πείσουν να κατέβει, έπεσε στο κενό.

Τι νας σας πω; Είμαστε πραγματικά σοκαρισμένοι. Ήταν δημοτικός σύμβουλος στην παράταξη μας. Πολλα χρόνια διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος.

Αυτό που μπορώ νας σας πω είναι ότι ήταν ένας εντιμότατος άνθρωπος και πολύ σκεπτομενο άτομο. Φιλοσοφούσε δηλαδή.

Συνταξιοδοτήθηκε πριν από περίπου 6 μήνες και τελευταία είναι αλήθεια ότι φαινόταν προβληματισμένος. Δεν μίλαγε δηλαδή πολύ. Ξέρω ότι τώρα τελευταία-μου είχε πει δηλαδή-οτι έφτιαχνε ένα σπίτι και είχε εξαντληθεί οικονομικά. Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι τα αιτια ήταν οικονομικά. Δεν ξέρω κιόλας τι να σας πω. Είμαστε σοκαρισμένοι.

Έχει μια υπέροχη οικογένεια με δύο μεγάλα παιδιά. Κι αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι ήταν ένας ακέραιος επαγγελματίας. Δηλαδή ως ακτινολόγος εξυπρετούσε τους παντες ανα πάσα ώρα και στιγμή. Κι εδώ στην παράταξη μας τις τελευταίες 20 ημέρες πριν από τις εκλογές μας ειχε βοηθήσει πάρα πολύ. Λυπάμαι, λυπαμαι πολύ.     
     Αυτοκτονία γιατρού στο νοσοκομείο Λαμίας από LAMIASTARGR

ΠΗΓΗ: no comments

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου