Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ

Ο κύριος Δημήτρης Γεωργακόπουλος μας έστειλε το σχόλιό του σχετικά με τη διπλή δολοφονία των μεταναστών στην Αδμήτου, ο ένας εκ των οποίων βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων. Σας παραθέτουμε το σχόλιο αυτολεξεί.


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
Δημοσθένους 110 Καλλιθέα ΤΚ 176 76
Τηλ. 210 9523901 6944 547773
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
Email: sea2010dg@ih.gr
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Φύλο της 15/8/12 εφημερίδας της ΣΕΑ
Θέμα δυο δολοφονίες στην Αθήνα.
Πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι δυο είναι τα ενδεχόμενα το ένα 10% να είναι (( πολιτικό )) έγκλημα ρατσιστικό χτύπημα .
Το άλλο 90 % μπορεί να είναι χτύπημα από την αλβανική, ρώσικη και την Πακιστανική ΜΑΦΙΑ που δουλεύει για λογαριασμό ΕΛΛΗΝΩΝ. Δηλαδή ξεκαθάρισμα λογαριασμό από ναρκωτικά τζόγο πορνεία.
Για το δεύτερο μπορεί να βγει άκρη καθώς το τελευταίο δίμηνο η μαφία αυτή έχει εντοπιστεί από την ασφάλεια Αττικής υπάρχει αλβανός νέος στην ηλικία (( ο κοντός )) που για λογαριασμό ελλήνων τοκογλύφων κλπ έχει δολοφονήσει 20 ανθρώπους για 1000 ευρώ αυτά λέγονται σε όλους τους χώρους προστασίας από κακοποιούς.
Διαβάστε και την εταιρεία που σας είχα γράψει προχθές που θέλει να είναι αστυνομία και στρατός στην Ελλάδα το όνομα της είναι μοτεκ είναι στο διαδίκτυο.



Με τιμή
Δημήτρης Γεωργακόπουλος

Εκδότης διευθυντής και κατά νόμο υπεύθυνος αριθμός εντύπου 2028

Σχόλιο δικό μας: Σαν blog θεωρήσαμε ότι τα κίνητρα των φόνων ήταν καθαρά ρατσιστικά και έτσι κινηθήκαμε στην ανάρτησή μας. Το συγκεκριμένο σχόλιο όμως μας έβαλε σε σκέψεις γιαυτό και το κάναμε ξεχωριστή ανάρτηση. 

1 σχόλιο: