Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Αστυνομικός Ναζιστικός “Συνδικαλισμός”.

Ο ιδεολογικός και φυσικός εχθρός των φασιστών είναι οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστικοί τους αγώνες, για αυτό και οι φασίστες-ναζιστές αποτελούν τον κυριότερο σύμμαχο των βιομηχάνων-εφοπληστών-τραπεζιτών και την αιχμή του δόρατος των πιο κυνικών ακροδεξιών φιλελεύθερων, οικονομικών μοντέλων που επιβάλλονται πάντα δια της βίας πάνω στους ανθρώπους.

Αυτό συμβαίνει σήμερα και στην Ελλάδα. Η αστική παρασιτική Τάξη των εφοπληστών, βιομηχάνων, τραπεζιτών οργανώνει την ούτως ή άλλως εξουσία στο μοντέλο του φασισμού προκειμένου να πνίξει κάθε κοινωνική ταξική αντίσταση που θα επιτίθονταν στην επίθεση τους εναντίων της κοινωνίας.

Παρόλα αυτά το ΜΟΝΟ σωματείο που αξιώνει αλληλεγγύη στον αγώνα των αποκτηνωμένων κοινωνικά αστυνομικών είναι τα χιτλερικά αποβράσματα, οι φασίστες.

Ο μηχανισμός της αστυνομίας είναι από τους κύριους υπερασπιστές και προστάτες του

διεφθαρμένου πολιτικού και οικονομικού προσωπικού που σήμερα βιάζει την Ελλάδα. Σε αυτές τις ακραίες συνθήκες για την κοινωνία, η αστυνομία θέλει να πιστεύει ότι "χάνει" από περικοπές. Ουσιαστικά γνωρίζοντας ότι κάνουν όλη την βρωμοδουλειά της επιβολλής του Μνημονίου απαιτούν τα “ανάλογα” από την βρωμοδουλεια. Όταν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι έχουν χάσει τα πάντα και ξυλοκοπούνται από τα αποκτηνωμένα ζώα της αστυνομίας οι τελευταίοι απλά χάνουν τα παραπάνω που έπαιρναν δέρνοντας τους υπόλοιπους. Και προχωρούν σε κινητοποιήσεις. Η αστυνομία σε εργασιακές κινητοποιήσεις!!! Αυτοί που παρέδωσαν την απεργία των Χαλυβυργών στον βιομήχανο Μάνεση στέλνοντας στην ανεργία εκατοντάδες εργαζόμενους. Αυτοί που διαλύουν και ξυλοκοπούν απεργούς προκειμένου να διασφαλίσουν την εφαρμογή του Μνημονίου

Και σήμερα δίπλα τους βρίσκονται χιτλερικά αποβράσματα, απλά πράγματα, η αστυνομία μαζί με τα χιτλερικά αποβράσματα διεκδικεί χρήματα για τη βρομοδουλειά που κάνει εναντίων της κοινωνίας.

Η ενημέρωση είναι από τις σημερινές κινητοποιήσεις της αστυνομίας ενάντια στις περικοπές από τους μισθούς τους που αφορούν τους ξυλοδαρμούς της κοινωνίας, και όλα αυτά πακέτο μαζί με τα χιτλερικά αποβράσματα


Δώστε τα χρήματα που ζητάνε οι μπάτσοι για να συνεχίσουν το "λειτούργημά" τους!!!!



      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου