Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ALTER ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Οπως όλα δείχνουν από τη Δευτέρα 4 Απριλίου, το πρόγραμμα του Alter θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες σας. Οι εργαζόμενοι του σταθμού αποφάσισαν να βάλουν για μία ακόμη φορά "πλάτη" και να σηκώσουν το βάρος ενός καναλιού που κλονίζεται επικίνδυνα!
Αν και ενημερώθηκα ότι υπάρχει μία ισχυρή μειοψηφία που διαφωνεί με αυτην την απόφαση και επιφυλάσσεται για τις επόμενες κινήσεις της την Δευτέρα, στο σύνολό τους οι εργαζόμενοι επιθυμούν να ξαναδώσουν "φωνή" στο Alter.


Δυστυχώς, η απόφασή τους δεν συνοδεύεται και από την καταβολή των δεδουλευμένων, ούτε από την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση για την σωτηρία τους σταθμού- αλλά όπως σας έχω ξαναγράψει είναι θέμα λίγων ακομη ημερών να ξέρουμε τι ακριβώς θα συμβεί!

Διαβάζω από χθες ότι οι εργαζόμενοι του σταθμού οδηγήθηκαν σε αυτήν την απόφαση γιατί ο διευθύνων σύμβουλος κ. Κώστας Γιαννίκος τους ξανα υποσχέθηκε ότι θα πληρωθούν (μέχρι τις 21 Απριλίου αυτη τη φορά) και μάλιστα τους το έδωσε εγγράφως!

Θα μου επιτρέψετε να έχω αντίθετη γνώμη για τα κίνητρα αυτών των ανθρώπων, που επί μήνες τώρα βλέπουν τη ζωή τους να καταρρέει. Ξέρω πολύ καλά ότι η συντριπτική πλειοψηφία, δεν αντέχει ούτε μια μέρα ακόμη χωρίς εισόδημα!

Αν μπορούσατε να ξέρετε τις εκατοντάδες μεμονωμένες ιστορίες που ζουν οι περισσότεροι
εργαζόμενοι του Alter από τα Χριστούγεννα και μετά, είμαι βέβαιος ότι κανείς δεν θα έμενε ασυγκίνητος- αν και οι ίδιοι δεν θα ήθελαν κάτι τέτοιο, αφού όλον αυτόν τον καιρό αντιμετωπίζουν τα αμέτρητα προβλήματα τους, με αξιοπρέπεια!

Τους περισσότερους τους γνωρίζω πολλά χρόνια. Και είμαι σε θέση να ξέρω ότι ο βασικός λόγος που αποφάσισαν να δώσουν στο κανάλι μία ακόμη ευκαιρία δεν ήταν καμία υπόσχεση και κανένα χαρτί.

Οι εργαζόμενοι του Alter, αν τελικά ξαναβγάλουν στον "αέρα" τον σταθμό, θα το κάνουν γιατί τον "πονάνε" και τον "αγαπάνε" σαν σπίτι τους! Κι ας έχουν προδοθεί, εξαπατηθεί, κοροϊδευτεί, ταλαιπωρηθεί όλον αυτόν τον καιρό... Κι ας έχουν μέσα τους έναν φόβο μήπως και αυτή τη φορά οι υποσχέσεις δεν πραγματοποιηθούν.... Κι ας μην γνωρίζουν τι ακριβώς τους περιμένει αύριο... Κι ας διαβάζουν παντού ότι αν τελικά ο σταθμός επιβιώσει, θα ακολουθήσουν δραματικές περικοπές και απολύσεις!

Αυτήν τους την στάση, δεν μπορώ παρά να την θαυμάσω και να την επικροτήσω! Ελπίζω πως όταν έρθει η ώρα θα εκτιμηθεί και από εκείνους που πρέπει.

Είμαστε ακόμη ζωντανοί, λοιπόν, και από Δευτέρα 4 Απριλίου ανανεώνουμε το ραντεβού μας μαζί σας μέσα από τη συχνότητα του Alter. Εύχομαι αυτή τη φορά, να είναι οριστικό!

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ

ΠΡΕΖΑ TV
2-4-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου