Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Σύλληψη μέλους του κινήματος "Δεν πληρώνω"

Η Ασφάλεια συνέλαβε στο σπίτι του το Μέλος του ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ των ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”, Λεωνίδα Παπαδόπουλο, σήμερα το πρωϊ.Οι κατηγορίες δεν μας είναι ακόμη γνωστές, αλλά συνδέονται με τις δράσεις του κινήματος μέσα στο Σαββατοκύριακο. Πριν από λίγη ώρα αφέθηκε ελεύθερος.
Πάντως σήμερα η αγωνίστρια του κινήματος από το Μώλο πήρε από το νοσοκομείο την επίσημη γνωμάτευση (κάταγμα) μετά το επεισόδιο με τον βουλευτή Μαγκούφη που έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν άγγιξε τρίχα της αλλά αντίθετα ότι...χτυπήθηκε ο ίδιος!!

Ο κ. Μαγκούφης ήταν ο εισηγητής της τροπολογίας Ρέππα στον ΚΟΚ που έκανε τη μη πληρωμή παράβαση.

Από την παρασκευή και μετά η τροχαία βρίσκεται συνεχώς στην εθνική για να κόβει μπιλιετάκια σε όσους δεν πληρώνουν διόδια.
Η συναγωνίστρια μάλλον θα υποβάλλει μήνυση κι ίσως (λέω ίσως) προσπαθούν να αποτρέψουνε το σκηνικό Μαγκούφη επιχειρώντας ένα συμψηφισμό.
Ενω οι συναγωνιστες του κινηματος  αποχωρησαν απο το Τμημα Ασφαλειας Κηφισιας και ο συναγωνιστης μας Λεωνιδας Παπαδοπουλος αφεθηκε ελευθερος, μας τηλεφωνησαν απο την Πατρα ότι ανδρες της ασφαλειας προσηγαγαν στην Διευθυνση Ασφαλειας στην οδο Ερμου την Αγγελικη Α.
Αρχιζουν και μαζευονται αλληλεγγυοι εξω απο το κτιριο της ασφαλειας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου