Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΕΚΤΟΣ ΕΣΗΕΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ-ΣΡΟΪΤΕΡ-ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ



Επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι αποκλειστικές πληροφορίες που δημοσιεύσαμε χθες για την παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ του Νίκου Ευαγγελάτου του Αντώνη Σροϊτερ και των υπολοίπων δημοσιογράφων, μπροστα και πίσω απο τις κάμερες, που έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τη στάση εργασίας που κήρυξε χθες Πέμπτη η ΕΣΗΕΑ σε ένδειξη συμπαράστασης στην 24ωρη απεργία της ΕΤΙΤΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω , τα μέλη του ΠΠΣ είναι αποφασισμένα να δείξουν τσαμπουκά και πυγμή στους απεργοσπάστες δημοσιογράφους και να τους διαγράψει οριστικά απο τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Φυσικά κάτι τέτοιο ουδόλως θα στενοχωρήσει τους απεργοσπάστες σαν το Νίκο Ευαγγελάτο ο οποίος σε συζήτηση με στενούς συνεργάτες του χθες μόλις πληροφορήθηκε την ανάρτηση μας, λένε οτι μίλησε με απαξιωτικά σχόλια για την ΕΣΗΕΑ και το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ 


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε σήμερα να παραπέμψει τους δημοσιογράφους του Τ/Σ « ALPHA » Βασίλη Παπαδρόσο, Αντώνη Σρόϊτερ, Γιώργο Σμυρνή, Μάρθα Λεκκάκου, Μαρία Κολοβού, Βίκυ Χαντζή, Βαγγέλη Δουράκη, Σταύρο Μονεβασιώτη, Δήμο Βερύκιο, Γιώργο Βλάχο, Ηρώ Καριοφύλλη, Πέτρο Καρσιώτη, Γιάννη Πιτταρά, Πέτρο Γκάτζια, Χριστίνα Κράτση και Νίκο Κατσαρό και του Τ/Σ «ΣΚΑΪ» Χρήστο Παναγόπουλο, Νίκο Ευαγγελάτο, Κατερίνα Ακριβοπούλου, Άρη Πορτοσάλτε, Σία Κοσιώνη, Τάσο Τέλλογλου και Θάνο Δημάδη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με το ερώτημα της διαγραφής τους από τα μητρώα της Ένωσης. Επιπλέον, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αντώνη Καρπετόπουλου, ο οποίος συμμετείχε ως προσκεκλημένος σε εκπομπή του Τ/Σ «ΣΚΑΪ» κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας. Οι προαναφερθέντες δημοσιογράφοι - μέλη της ΕΣΗΕΑ «έσπασαν» τη στάση εργασίας, που είχαν προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ και η ΕΠΗΕΑ, παράλληλα με την 24ωρη απεργία των τεχνικών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την άρνηση υπογραφής ΣΣΕ από τους ιδιοκτήτες των Ιδιωτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ είναι αναγκασμένο να τονίσει για άλλη μία φορά ότι οι πρωτόγνωρες δυσκολίες, τις οποίες αντιμετωπίζουν όλοι οι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ, κάνουν επιβεβλημένη περισσότερο από κάθε άλλη φορά την αλληλεγγύη και τη συσπείρωση όλων.


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: anergoidimosiografoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου