Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Εταιρία Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης TELEPERFOMANCE

Θα ηθελα να ενημερωσω τον κοσμο,που σιγουρα ξερει οτι οταν παιρνουν για πληροφοριες η τους παιρνουν απο εισπρακτικες εταιριες η πλειοψηφια τους στεγαζεται σε αυτην την εταιρια.Μεσα εργαζονται παρα πολυς κοσμος,μια μερα πριν κανα 6μηνο
στο ονομα της κρισης κατεβασε τους μισθους των παιδιων που δουλευανε 6ωρο μειον 100 ευρω,απο 520 στα 420(ζει ανθρωπος με 420 ευρω?)χωρις καμια προειδοποιηση και χωρις την συναινεση των εργαζομενων.Στην συνεχεια με το ετσι θελω και χωρις να ρωτησει κανεναν πριν κανα 3μηνο εκανε τους 8ωρους σε 6ωρους και φυσικα μειωση μισθων.Το παραδοξο ειναι οτι ηταν τοσοι πολλοι που η επιθεωρηση εργασιας πηγε απο εκει να δει τι εγινε?φυσικα υπο τον φοβο και την αγνοια περι εργασιακων δικαιωματων,οταν ερωτηθηκαν οι εργαζομενοι αν συμφωνησαν για την μειωση(καμια 10ρια)ειπαν οτι ειναι με την συναινεση τους(εδω θα μου πειτε καλα να παθουν αφου δεν μιλανε και θα συμφωνησω).Φυσικα να αναφερω οτι παρανομως εδω και κανα 2 χρονια επειδη δεν εχει πολυ δουλεια δινουν και προωρες αποχωρησεις αναγκαστικες αλλιως στιγματιζεσαι και παιρνουν το μισο ενσημο αφου δεν κανουν ολη την βαρδια τους!Τωρα ακουγεται οτι τους 6ωρους θα τους κανουν 4ωρους και μην μου πειτε οτι θα αφησουν τους μισθους ιδιους!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ TELEPERFOMANCE!!!!δεν ειστε κινεζακια!!

Οσο για τον κοσμο ας μαθει πως δουλευουν οι εταιριες τηλεφωνικων εξυπηρετησεωv

Αναγνώστης

6 σχόλια:

  1. Επιτρέψτε μου να αναφέρω το παρακάτω ως κομμουνιστής που είμαι και απογοητευμένος για την καιροσκοπική στάση κάποιων “κομμουνιστών” .
    Κάποια μέλη του ΠΑΜΕ στις 2 Μαίου 2011 συμπαραστάθηκαν και εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους προς τους υπαλλήλους εισπρακτικής εταιρίας σε μία διαμαρτυρία τους , με στόχο να επαναπροσληφθούν , λέει, οι καημένοι οι απολυμένοι .
    Συμφωνώ . Σφάξε με πασά μου να αγιάσω !!! Δεν θέλω να απολυθεί κανένας οικονομικός δολοφόνος ! Κανένας εκβιαστής να μη μείνει στο δρόμο ! Κανένας πρεζέμπορος χωρις δουλειά ! Δουλειές για τους εργαζομένους στο τζόγο , στα, ναρκωτικά και στο εμπόριο όπλων ! Ναι στις ΝΑΤΟικές βάσεις του θανάτου , ώστε να μη μείνει κανένας εργαζόμενος σε αυτές άνεργος ! Καμία απόλυση στη βιομηχανία του κατήφορου ! Καμμία απόλυση στη βιομηχανία του βούρκου σύντροφοι ! Πως θα ζήσουν οι τοκογλύφοι ? Έχουν οικογένειες ! Να ψοφήσουν τα παιδιά και οι οικογένειες των χρεωμένων , για να ζήσουν οι οικογένειες και τα παιδιά των ανήθικων αληταράδων , έτσι δεν είναι παιδιά ; Κανένας οικονομικός δολοφόνος άνεργος ! Κάθε σπίτι και τον ρουφιάνο του ! Κάθε σπίτι και τον βασανιστή του ! Κάθε σπίτι και τον τοκογλύφο του ! Κάθε σπίτι και τον εκβιαστή του ! Κάθε σπίτι και τον νταβατζή του ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΡΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ έτσι ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ? Χωρίς τους εκβιαστές των εισπρακτικών εταιριών πως θα πάρω την απόφαση να αυτοκτονήσω ? Ε ? Ποιός ,αν όχι αυτοι ,θα μου δώσει το σπρώξιματάκι οταν θα στέκομαι στο στηθαίο του πέμπτου ορόφου ? Οι δεκάδες αχάριστοι που αυτοκτόνησαν τον τελευταίο χρόνο στην Ελλαδα , ούτε ένε ευχαριστήριο γράμμα στους εκτελεστές των εισπράκτικών εταιριών δεν έστειλαν , ΕΤΣΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ? Ετσι , μαζί με το ΠΑΜΕ χέρι χέρι με τον οπορτουνισμό παληκάρια ! Θα τα πουμε για τα καλά στις εκλογές ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ !!! Μπραβο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ που το δημοσίευσες με περίσσιο καμάρι !!!Μπράβο και σε αυτούς πο το αναδημοσιευουν αμάσητο.!!!
    http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6223853&publDate=3/5/2011
    ΕΠΙΛΟΓΟΣ . Το νόμιμο είναι και ηθικό είπε ο βουλευτής Βουλγαράκης της ΝΔ και κοιτάζοντας με λάγνο βλέμα γεμάτο υποσχέσεις το ΠΑΜΕ , το έπιασε απ΄το χέρι και περπάτησαν μαζί τον δρόμο του έρωτα, της τάξης και της ηθικής .... Η νόμιμη άρα ηθική εργασία του απολυμένου τοκογλυφοεισπράκτορα είχε σωθεί και η πελατεία του κόμματος είχε μεγαλώσει . Από μακρυά ακούγονταν οι φωνές των βασανισμένων ψυχών , εκείνων που είχαν δώσει τέλος στη ζωή τους για να υσηχάσουν απο τους υπαλλήλους των εισπρακτικών εταιριών . Με δυσκολία ομως διακρίνονταν οι φωνές τους γιατί μπερδευονταν με τα βογγητά και τα σαλιαρίσματα του ερωτευμένου πολιτικού ζευγους ....Πίσω από τους θάμνους κρυμμένο όλο το διορισμένο πολιτικό προσωπικό των τραπεζιτών και κάτι πολίτες με ενοχικό σύνδρομο επειδή κάποιος κοπρίτης (από το διορισμένο πολιτικό προσωπικό) τους είπε ότι μαζί τα φάγανε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Εμείς" τι θέλουμε ακριβώς ρε παιδιά ;Να πλερώνουμε καλλύτερα τον δήμιο και τόν βασανιστή μας; Σε ποιούς νομίζει οτι απευθύνεται ο παραπάνω αμοραλιστής σχολιαστής;Ζητάει να δίνουμε ανθρώπινες απολαβές σε απάνθρωπους "εργαζομένους" ;;;;;;;Μας θεωρεί μαλάκες ;¨Εχει άραγε μάθει πόσοι άνθρωποι έχουν αυτοκτονήσει λόγω χρεών τα τελευταία χρόνια επειδή δρούν ανεξέλεκτα αυτές οι συμμορίες ;Και γιατί εμάς τους χρεωμένους και εκβιαζόμενους και βασανιζόμενους που δεχόμαστε απειλές δια τηλεφώνου καθημερινά ,θα πρέπει να σκύψουμε στο πρόβλημα μιάς ανήθικης πουτάνας και ενός "τη δουλειά μου κάνω"νταβατζή ;;;;; Εκτός και αν έχεις την ψευδαίσθηση οτι από αυτά τα βρώμικα και ανήθικα χρήματα ,τρώμε και εμείς ......λέω!Εγώ πάντως τέτοια λεφτά δεν παίρνω , ούτε τρώω!
    Ο συνδικαλισμός (Τον οποίο κατα βάθος και κατά πλάτος και καθ΄ύψος υπολήπτομαι)έχει τα όρια του αγαπητέ .Όταν "χαμουρεύεται" και υπερασπίζεται μία -εκ προοιμίου-ΑΝΗΘΙΚΗ δουλειά από δίκαιος θεσμός ,σιγά σιγά υφίσταται μία έκπτωση στά μάτια του κόσμου.Ο κόσμος της πραγματικής δουλειάς ,τέτοια φαινόμενα θα πρέπει να τα απαξιώνει. Αν είναι έτσι να δώσουμε και να διεκδικήσουμε ,εξίσου αγωνιστικά ,επίδοματα ανθυγεινής εργασίας στους βασανιστές ,αναδρομικά ,στους ρουφιάνους ,στους βασανιστές και στους καταδότες (είχαμε και έχουμε πολλούς σε αυτόν τον τόπο)Γιατί όχι ! Παιδιά του λαού είναι και αυτά , μία δουλειά κάνανε και κάνουν , τη δουλειά τους κάνανε τα καημένα τα παιδιά ,έχουν παιδιά να θρέψουν....ξέρεις , τα γνωστά .Α! και στη Τζούλια επίσης και μηδενός εγχρώμου εξαιρεταίου! Αααααλο το πολιτικά ορθόοοο και άλλο το πραγματικά και καθημερινά ορθό. τέτοια συνδικαλιστικά ατοπήματα είναι για τους χαρτογιακάδες και το σκυλολόι τους . Οχι για τις συνειδήσεις των ανθρώπων της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι άλλη «ενημέρωση» εισπρακτορά μου.Θα ομολογήσω!!!!
    Θέλω να ασχοληθώ με τη μειοψηφία των σχολιαστών και υπερασπιστών των υπαλλήλων εισπρακτικών εταιριών,δηλαδή τους τοκογλυφότερους των τοκογλύφων, πιό κουκουλοφόροι των κουκουλοφόρων της κατοχής,τους μαυραγοριτότερους των μαυραγοριτών ,"εργαζομένους"(Ακου εργαζόμενους !Αχαχαχαχα!) οι οποίοι :
    1) Ή ηλίθιοι είναι ή
    2) Γαυγίζουν και κουνούν την ουρίτσα τους εκεί που τρώνε και εκτός από το να κουνούν την ουρίτσα τους το πρωί , κάνουν και απλήρωτες υπερωρίες στα διάφορα "μπλογκς" μετά τη "δουλειά".Μπράβο καλά μου σκυλάκια!Να προσέξουν όμως μη πάρουν,κατά λάθος,τηλέφωνο να “ενημερώσουν” από την ”δουλειά” τους τον ίδιο τους τον εαυτό(αν δεν τον έχουν κάνει ήδη),το σπίτι τους,τη μάνα τους,συγγενείς ,φίλους και συμ-πολίτες τους Α,και τους αναγκασμένους σε απόπειρες αυτοκτονίας (340 περίπου,λόγω χρεών,τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.Δεκάδες εξ αυτών το έκαναν πράξη.)γιατί το τηλεφωνικό σύστημά τους είναι αυτόματο και τυφλό.Έτσι δηλώνουν όταν εκβιάζουν,ε συγνώμη,"ενημερώνουν για 3, 10 , 13 , 23 ,43 φορές τη μέρα αυτοί οι -του κοινού ποινικού δικαίου- "εργαζόμενοι".Και όλα αυτά μπροστά στα παιδιά σου ,στο οικιακό σου άσυλο,στη δουλειά σου ,στους συγγενείς, και σε όσους σε γνωρίζουν.Χρησιμοποιούν μεθόθους ψυχολογικής βίας που θα ζήλευαν και οι βασανιστές της χούντας .Ιδια ερώτηση, απειρες φορές, μέχρι να αποσπάσουν την ομολογία για το πότε θα τους πληρώσεις ανεξάρτητα με το άν έχεις η δεν έχεις . Είναι προφανές ότι οι σχολιαστές τοκογλύφοι πέρα από τσόντα,τζόγο,λαιφ στάιλ, τηλεοπτικά σκουπιδο-πρότυπα και παραλιακή δεν ξέρουν τίποτα άλλο.Αυτά ήξερε και αυτός που μπούκαρε στο Πολυτεχνείο 1973 και εν ψυχρώ δολοφόνησε τους εξεγερμένους.Αυτές τις ορδές απολιτίκ και ασυνείδητων καταναλωτών,ανήθικων και αδίστακτων παρτάκηδων θέλουν ως πελάτες αλλά και ώς “εργαζομένους “μετά, , οι συμμορίες των κακοποιών με τις γραβάτες,δηλαδή,οι Ὀμιλοι Τραπεζών-Εισπρακτόρων-Δολοφόνων,και το διορισμένο πολιτικό τους προσωπικό.Αυτοί που εκλέχτηκαν τα τελευταία 35 χρόνια ντέ!
    Και κάτι άλλο.Επειδή κάποιοι θεωρούν ότι τους επιτρέπεται σε καθεστώς οικονομικής χούντας να υπερασπίζονται αυτά τα ανήθικα ασπόνδυλα ρεμάλια, λέγοντας οτι δεν φταίνε αυτοί,εργαζὀμενοι είναι,κ.λ.π. πρέπει να τους πώ πως δουλειές είναι αυτές που οι σπουδαίοι και άξιοι άνθρωποι σε αυτές προσφέρουν κάτι χρήσιμο και παράγουν αγαθά στο κοινωνικό σύνολο.Π.χ.καθαρίστριες ,σκουπιδιάρηδες,κηπουροί,δάσκαλοι,ταξιτζήδες,γιατροί,νοσοκόμες,εργάτες,αγρότες ,πιλότοι ,ψαράδες ,ταχυδρόμοι,πουτάνες(με αρκετές επιφυλάξεις),καλλιτέχνες,φιλόσοφοι,οικοδόμος,κτηνοτρόφοι, ξενοδόχοι,μπακάληδες,κουρείςκαι κ.λ.π. χρήσιμα και παράγωγικά επαγγέλματα.Παραδοσιακή αξία και αρχή των έντιμων και άξιων ανθρώπων της δουλειάς .‘’Να γίνεις χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία ’’λέγανε ,όχι χρήσιμος άνθρωπος στον τραπεζογραβατωμένο ληστή!
    Θέλω να μου πεί ΕΝΑΣ,ΕΝΑ στοιχείο,ένα κάτι,που να με κάνει να αλλάξω γνώμη, ότι 10.000 καθάρματα “τοκογλυφο-εργαζόμενοι” μαζί με τους “τοκογλυφο-επιχειρηματίες”(Γιοί του Σιούφα,πού χού)των βρωμερών εισπρακτικών εταιριών τους προσφέρουν κάτι στο κοινωνικό σύνολο και όχι μόνο στα αφεντικά τους.
    Πρέπει να ξέρετε ότι οι ληστο-τραπεζίτες με τη γραβάτα πουλάνε τα ανείσπρακτα δάνεια σε εταιρίες με έδρα συνήθως την κεντρική Ευρώπη(Εταίροιοιοιοι μας!) μόλις στο 10% της αρχικής αξίας τους.Τα εισπρακτο-κοράκια μας εδώ μετά έρχονται και σου λένε ότι σου κάνουμε διακανονισμό με π.χ. 50% της αξίας του δανείου.Ετσι πετυχαίνουν κέρδος 400 % για παράδειγμα.Δείτε εδώ.
    http://archive.enet.gr/online/online_text/c=114,dt=07.12.2008,id=82821060
    Το να εκβιάζουν παραβιάζοντας στοιχειώδη συνταγματικά δικαιώματα,οι μαλάκες, για ποσά που σε καμμία περίπτωση δεν εισπράτονται,είναι σαν να πηγαίνουν για κυνήγι ελαφιού στην έρημο.

    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

    ......Και τέλος ένα μήνυμα προς τα γιουσουφάκια “εργαζομένους”.
    Το να έχεις ταξική συνείδηση σημαίνει να ξέρεις να υπερασπίζεσαι το συμφέρον και την αξιοπρέπεια της χρεωμένης μάνας ΣΑΣ,του χρεωμένου άνεργου μπάρμπα ΣΑΣ, και των χρεωμένων από ανάγκη,συνανθρώπων ΣΑΣ.Αυτό γίνεται διαβάζοντας.
    Κάποια μέρα θα χτυπήσουν και για ΕΣΑΣ οι καμπάνες και ίσως τότε να μην έχει μείνει κανείς να σας συμπαρασταθεί.(Κάπως έτσι έλεγε ο Μπέρτολτ Μπρέχτ).

    Περιμένω εναγωνίως την ημέρα και σύντομα πλησιάζει ,όπου θα βγούν να διαμαρτητηθούν για απολύσεις στην "τίμια" δουλίτσα τους .Ε ρε γιαούρτια που έχουν να πέσουν!Και μή δώ συντρόφους μου απέξω να τους υπερασπίζονται για τα ψηφαλάκια τους,γιατί τότε ναί,η πολιτική μου θέση θα αλλάξει απογοητευτικά ριζικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
    ΑΡΧΙΚΑ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΕΙ.ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ,ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ... ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ,ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ,ΕΝΩ ΜΕΤΑΞΥ "ΤΟΥΣ" ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ (ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ) ΤΑ "ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ" ΑΥΤΗΣ,ΤΟ "ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΗΜΑ" ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ... ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ "ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ",ΔΙΣΤΑΓΜΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ "ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ" ΤΟΥΣ (ΠΡΩΗΝ) ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ,ΘΑ ΑΝΕΦΕΡΑ,ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΝ "ΥΠΟΓΕΙΩΣ"(ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ -ΙΣΩΣ- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ...),ΤΟ 90% ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΕΙ,ΑΠΛΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ,ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ:ΟΤΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ,ΕΞΙΣΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ... ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ,ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΟΛΕΣ (ΜΑ ΟΛΕΣ!) ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ,(ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΑΛΛΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ) ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΑΡΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;
    ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ(ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ),ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΕΙ Ο "ΚΑΛΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ" ΜΕ ΤΟΝ "ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ".ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ,ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΛ "Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ...".ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο "ΚΑΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ" ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ "ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΕΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΛΠ, ΘΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΟΤΙ "ΑΥΤΟΣ (Ο "ΚΑΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ") ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ,ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΛΠ,ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΔΥΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΓΩΝΩΝ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΚΛΠ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ...". ΕΣΤΩ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ" (ΔΙΚΑΙΗΣ Η ΑΔΙΚΗΣ) Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ" ΩΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ"... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ Ο "ΚΑΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ" ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΟΤΙ "ΤΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ;ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ,ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ...".ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ "ΤΑΒΑΝΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΤΙ "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, (ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ "ΛΙΓΟ" ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ...),ΑΠΟΔΙΔΩ ΚΛΠ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ".
    ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ,ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ,ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ "ΑΜΗΝ" ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ(ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ...).ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΗΘΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ (ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΙΚΗ) ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ... ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΕ ΠΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ (ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...) ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ (ΣΥΝ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΛΠ) ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΑΙ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ... ΦΥΣΙΚΑ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ,ΟΥΤΕ ΣΕ "ΜΑΧΙΜΗ ΘΕΣΗ" ΗΜΟΥΝ ,ΟΥΤΕ ΤΙΣ "ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ" ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΕΚΑΝΑ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΗΡΟΥΣΑ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ (ΕΝΙΟΤΕ ΗΧΗΡΗΣ) ΣΙΩΠΗΣ ΕΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑ, ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ...
    ΑΥΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα παιδια των εισπρακτικων. που για να παρουν 500 ευρω "μεχρι να βρουν κατι καλυτερο" στελνουν με τα τηλεφωνα τους τον κοσμο να πηδαει απο τα μπαλκονια. Καμμια λυπηση δεν σας αξιζει ανθρωπινα σκουπιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή