Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΣΚΑΣΜΟΣ! Μιλάει ο Καζάκης

Εθνοπατριώτες, αγκαζέ με Παπαθεμελή, περιοδεύοντες σε αριστερά έντυπα και κόμματα που έμειναν έκπληκτα στο περελθόν από την”τρομερή οικονομική ανάλυση” Καζάκη και τη πολιτική του πρόταση για ένα νεό ΕΑΜ …χωρίς κόμματα, με πλήθος ελληνικών συμβόλων του αστικού κράτους….

Κάποιοι πορειδοποίησαν έγκαιρα αλλά ποιος άκουγε τότε;

Σκασμός, μιλάει ο Καζάκης!

Απόσπασμα από το συνέδριο του ΕΠΑΜ (7/4/2012)ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ!!!

πηγή: ergatis

δείτε το video

το video είναι από: kokkinostupos

Επίσης διαβάστε την καταγγελία μελών της Κρήτης: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ

4 σχόλια:

  1. Άρμεν Κούπτσιος4 Μαΐου 2012 στις 4:02 π.μ.

    Συριζαίοι ενωθείτε, έρχετε χυλόπιτα! Για το σκασμός πάνω σε ώρα έντασης, ζήτησε συγνώμη! Ψιλά γράμματα για σας ε? Λάσπη να πέφτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Άρμεν, βλέπεις το blog μας να υποστηρίζει κάποιο κόμμα? Για μας όλα μα όλα τα κόμματα είτε μικρά είτε μεγάλα είναι το ίδιο. Καλό λοιπόν είναι πριν βγάλεις κάποιο συμπέρασμα να τσεκάρεις σε ποιους βάζεις ταμπέλες.

      Διαγραφή
  2. Άρμεν Κούπτσιος4 Μαΐου 2012 στις 3:12 μ.μ.

    Βλέπω ότι αναπαράγεται ένα συμβάν, τμηματικά, χωρίς να ξέρετε τι ακριβώς έχει συμβεί φίλε μου, μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων! Τι να υποθέσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναπαράργαμε αυτό που βρήκαμε. Εάν ήταν ολόκληρο το βίντεο θα το βάζαμε κι εμείς ολόκληρο!!! Δεν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε καμία εντύπωση. Εντύπωση κάνει από μόνος του ο κύριος Καζάκης λέγοντας ΣΚΑΣΜΟΣ! Και επαναλαμβάνουμε: Δεν υποστηρίζουμε και δεν στηρίζουμε ΚΑΝΕΝΑ κόμμα!!!

      Διαγραφή