Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

«Μαζί για το Παιδί»: Απειλούνται με λουκέτο 30 και πλέον Φορείς Παιδικής Προστασίας


Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει Συνέντευξη Τύπου για τη ζοφερή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν σήμερα τα κοινωφελή Ιδρύματα και Σωματεία που εξυπηρετούν παιδιά με ειδικές ανάγκες και κοινωνικά προβλήματα.
Στη Συνέντευξη Τύπου συμμετέχουν πέραν των 10 Ιδρυμάτων της Ένωσης Μαζί για το Παιδί και 20 επιπλέον φορείς παιδικής προστασίας, από όλη την Ελλάδα.

Η Συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Απειλείται με λουκέτο το μέλλον 30 και πλέον Φορέων Παιδικής Προστασίας Πανελλαδικά», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαΐου 2011 στις 12.00μ.μ. στα γραφεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α. Ακαδημίας 20, στην Αθήνα. Τη Συνέντευξη θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Παύλος Τσίμας.
Ατζέντα:
12:00 Παρουσίαση υπηρεσιών και οικονομικών στοιχείων των σωματείων, καθώς και στοιχείων που αφορούν τους εργαζόμενους και τον αριθμό των παιδιών που εξυπηρετούν σε ετήσια βάση.
(κ. Ιωάννης Παπαδάτος, Δ/ντης Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ Π&Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ, Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Μαζί για το Παιδί)
12:10 Παρουσίαση των κυριότερων κοινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι κοινωφελείς φορείς και είχαν συνοψιστεί σε υπόμνημα της Ένωσης προς τον Πρωθυπουργό το Φεβρουάριο του 2011.
(κ. Χρήστος Μπαρτσόκας, Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής Παν/μίου Αθηνών, Πρόεδρος Δ.Σ. Ένωσης Μαζί για το Παιδί)
12:20Εισηγήσεις - προτάσεις προς την πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς για την αντιμετώπιση της υπάρχουσας κατάστασης και των επερχόμενων μέτρων.
(κ. Γιώργος Παπαδάκης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Πρόεδρος Δ.Σ. Ι.Κ.Ε. Χατζηπατέρειο Κ.Α.Σ.Π.)
12:30 Ανοιχτή Συζήτηση και Ερωτήσεις στους παρευρισκόμενους εκπροσώπους των φορέων και της πολιτείας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ένωση, επισκεφθείτε το site www.mazigiatopaidi.gr ή τηλεφωνήστε στο 210 77 82 281 & 210 74 82 690.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου