Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΆΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Μετά τον ΣΕΓΑΣ ήταν η σειρά της Ομοσπονδίας της Άρσης Βαρών να καταγγείλει μέσω επίσημης ανακοίνωσης την συμπεριφορά των υπευθύνων των εγκαταστάσεων του Αγίου Θωμά, οι οποίοι ζητούν από τους αθλητές Εθνικών ομάδων να πληρώνουν ενοίκιο για τα δωμάτια διαμονής. «Η διοίκηση του Αγ. Κοσμά αποφασίζει για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού και μας ζητά να διακόψουμε την αγωνιστική προετοιμασία των Εθνικών μας ομάδων», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση:



«Με έκπληξη, δεχτήκαμε επιστολή της διοίκησης του Αγ. Κοσμά, με την οποία θα ξεκινήσουν χρεώσεις των δωματίων διαμονής των Εθνικών μας ομάδων, καθώς και της αίθουσας προπόνησης.

Σύμφωνα με την διοίκηση του Αγ. Κοσμά, στο μέσον της αγωνιστικής περιόδου θα κληθούμε να καταβάλλουμε εξαιρετικά υψηλά κονδύλια, για τα οποία δεν έχουμε επιχορηγηθεί, δεν έχουμε στοιχειωδώς ενημερωθεί και, κατά συνέπεια, δεν υπάρχουν στον προϋπολογισμό μας, ο οποίος, ήδη, καλύπτει τις ελάχιστες δυνατότητες λειτουργίας.

Αυτό σημαίνει ότι, ένα χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η διοίκηση του Αγ. Κοσμά αποφασίζει για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού και μας ζητά να διακόψουμε την αγωνιστική προετοιμασία των Εθνικών μας ομάδων.

Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη λογική της δημιουργίας ενός αποσπασματικού σχεδιασμού, ο οποίος καταργεί τον σχεδιασμό του συνόλου των αθλητικών ομοσπονδιών, είναι σαφώς στην αντιδεοντολογική, αλλά και αντιπαραγωγική κατεύθυνση για τον ελληνικό αθλητισμό.

Καλούμε τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Νικητιάδη Γεώργιο και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Μπιτσαξή Παναγιώτη, να παρέμβουν άμεσα για την τήρηση του προϋπολογισμού και του αγωνιστικού σχεδιασμού, για τον οποίο έχουμε συμφωνήσει και έχουν εγκρίνει στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου».

ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου