Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Στον Πρωθυπουργό οι παίκτες του Ηρακλή

Με επιστολή στον Γιώργο Παπανδρέου οι παίκτες του Ηρακλή ζητούν την θεσμική του παρέμβαση για την υπόθεση της αδειοδότησης της ομάδας. Ειρωνική επιστολή στον ΠΣΑΠ. Ρέμος: "Άλλοι εγκλημάτισαν κατά του Ηρακλή".

Ρέμος: Ο Θεός να συγχωρέσει όσους εγκλημάτισαν κατά του Ηρακλή

Την άμεση παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου στο θέμα των αδειοδοτήσεων, ζητούν οι παίκτες του Ηρακλή με επιστολή τους στον Πρωθυπουργό!
 
Παράλληλα, απέστειλαν επιθετική, ειρωνικού περιεχομένου, επιστολή στο συνδικαλιστικό όργανό τους και στον πρόεδρό του λόγω της μη συμπαράστασης του στο προσωπικό πρόβλημά τους.
 
Το κείμενο της επιστολής:
 
"Προς τον Πρόεδρο του Π.Σ.Α.Π,
κο Στέλιο Γιαννακόπουλο
Αξιότιμε «κύριε Πρόεδρέ μας», καθώς «Πρόεδρό μας» θα έπρεπε να σας θεωρούμε, μέσω της παρούσης θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμώς, εσάς και το συνδικαλιστικό όργανό μας για τη συμπαράσταση με την οποία μας περιβάλλατε καθ’ όλη την διάρκεια της μάχης επιβίωσης που δίναμε εμείς τα συντεταγμένα μέλη του. Την μάχη της αδειοδότησης της ΠΑΕ Ηρακλής, αν την έχετε ακουστά, τη μάχη της επαγγελματικής επιβίωσής μας και της διατήρησης αυτού που με τον ιδρώτα μας κερδίσαμε μέσα στο αγωνιστικό χώρο: το να διατηρηθεί στη Super League το Σωματείο, το οποίο υπηρετούμε και στο οποίο εργαζόμαστε.
 
Είναι λογικό το γεγονός ότι σταθήκατε δίπλα μας, καθώς αυτό απαιτεί ο ρόλος ο δικός σας και του συνδικαλιστικού φορέα, του οποίου έχουμε την τιμή να προεδρεύεις. Η βοήθεια όλων στο διοικητικό συμβούλιο του Π.Σ.Α.Π. ήταν μνημειώδης και δια της παρούσης θέλουμε να την αναγνωρίσουμε και να την επισημάνουμε.
 
Βλέπετε, το θέμα του Ηρακλή, το θέμα της δικής μας τύχης και του δικού μας μέλλοντος, δεν ήταν «επικοινωνιακό», δεν «σήκωνε» το – αλίμονο, απαραίτητο – φωτορεπορτάζ και λεζάντα και ίσως θα σας έφερνε αντιμέτωπο και αντιμέτωπους με «μεγάλα και σκοτεινά συμφέροντα», τα οποία ωστόσο θα πρέπει να αντιμετωπίσεις όταν αναλαμβάνεις αυτό το ρόλο.
Αυτά, λοιπόν και ένα, ακόμη, «ευχαριστώ» για τη στάση του Π.Σ.Α.Π, την ώρα, που δύο υπάλληλοι της Ε.Π.Ο. αποφάσισαν για φοροτεχνικούς λόγους, να μας αφαιρέσουν το δικαίωμα στην εργασία. Συγχαρητήρια…
 
Οι Επαγγελματίες Ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Ηρακλής, Μέλη του Π.Σ.Α.Π."
http://www.newsit.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου