Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΑΠΕΡΓΙΑ 9-6-2011 Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ ΚΑΙ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ)

Θεσσαλονίκη 8 Ιουνίου 2011              Αριθ. Πρωτ. 1516


Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


Συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. από ώρα 06:00 της Πέμπτης 9 Ιουνίου έως ώρα 06:00 της Παρασκευής 10 Ιουνίου και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά της.
Διεκδικούμε την υπογραφή ΣΣΕ που θα αναπληρώνει το χαμένο εισόδημά μας και θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.
Καλούμε όλους τους τεχνικούς που εργάζονται με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στα παραρτήματα Θεσσαλονίκης των Εθνικής Εμβέλειας ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, στις εταιρείες που τους ενοικιάζουν τηλεοπτικά συνεργεία και στην TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, είτε είναι μέλη μας είτε όχι, να πάρουν μαζικά μέρος στην Απεργία.
Προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών κατά την διάρκεια της απεργίας και για την αντιμετώπιση στοιχειωδών αναγκών του κοινωνικού συνόλου θα είναι οι προγραμματισμένες βάρδιες της ημέρας.
Σε περίπτωση έκτακτου σοβαρού γεγονότος, αυτό θα καλυφθεί μόνο με άδεια του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε. και σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο αυτό θα αναφερθεί ρητά κατά την προβολή του.
Κάθε άλλη περίπτωση εργασίας τεχνικού θα θεωρηθεί απεργοσπαστική.
Παρακαλούμε τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και την Δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης (TV 100) να μην παραχωρήσουν εικόνες από την επικαιρότητα της μέρας της απεργίας μας στους τηλεοπτικούς σταθμούς που γίνεται η απεργία.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου