Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στην 24ωρη απεργία των εργαζομένων των ΔΕΚΟ την Πέμπτη 9 Ιουνίου θα συμμετάσχουν οι λιμενεργάτες, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους. Την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλ. Κλαυθμώνος, στις 11:00. Οι λιμενεργάτες, που δηλώνουν αντίθετοι σε
περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ και των άλλων δημόσιων λιμανιών της χώρας, έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία και για την Παρασκευή 10 Ιουνίου, ενώ θα συγκεντρωθούν στις 11:00 έξω από το υπουργείο Εργασίας.




Επίσης, την Πέμπτη 9 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, οι εργαζόμενοι της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στηνν πλ. Κοραή του Πειραιά.


Οι εργαζόμενοι λένε όχι στις ιδιωτικοποιήσεις των λιμανιών, ενώ ζητούν να περάσουν σε κρατικό έλεγχο τα ναυπηγεία και μαζί με τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη να λειτουργήσουν κάτω από 100% δημόσιο ενιαίο φορέα. Επίσης, ζητούν να κατασκευάζονται στην Ελλάδα όλα τα πλοία και άλλες μεταλλικές κατασκευές, που προορίζονται για τις ανάγκες της χώρας.


Οι λιμενεργάστες, που δηλώνουν αντίθετοι σε περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ και των άλλων δημόσιων λιμανιών της χώρας, έχουν εξαγγείλει για την Παρασκευή 10 Ιουνίου 24ωρη απεργία και συγκέντρωση στις 11:00 το πρωί έξω από το υπουργείο Εργασίας.


ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου