Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

O ΣΚΑΪ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΠΑΕΙ!

Για άλλη μία φορά αυτό το απαράδεκτο «οικολογικό» κανάλι που ονομάζεται ΣΚΑΪ σπάει την απεργία των τεχνικών στα κανάλια και βγάζει ζωντανό πρόγραμμα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Οι «κύριοι» Λυριτζής και Οικονόμου , που κρύβονται πίσω από την δικαιολογία ότι είναι δημοσιογράφοι και δεν είναι υποχρεωμένοι να απεργήσουν , να μας απαντήσουν κατά πόσο αισθάνονται ωραία γνωρίζοντας ότι κάνουν κάτι που κανένας ΜΕΓΑΛΟΣ δημοσιογράφος πρωϊνής ζώνης και κανένα άλλο κανάλι δεν κάνει! Να μας απαντήσουν για πιο λόγο δέχονται να βγάζουν μία εκπομπή στον αέρα και πίσω από τις κάμερες να κάθονται διευθυντές παραγωγής (Στούφης , Κάτσικας και σία) αντί για οπερατέρ που απεργούν! Να μας απαντήσουν για πιο λόγο βγάζουν εκνευρισμό στον αέρα διαβάζοντας μήνυμα τηλεθεατή που λογικά τον ρωτάει «γιατί εσείς δουλευετέ?» , και αυτοί απαντούν «γιατί εμείς είμαστε δημοσιογράφοι»! Και ο Παπαδάκης και ο Αυτιάς και ο Οικονομέας και ο Καμπουράκης είναι δημοσιογράφοι κύριοι! Γιατί δεν απαντάτε την αλήθεια κύριοι? Και η αλήθεια είναι ότι όσο και να θέλετε να το παίξετε ότι είστε με τον λαό και κατά του μνημονίου και υπέρ των αγανακτισμένων κλπ , τελικά είστε και εσείς υπέρ του συστήματος που θέλει τον κόσμο να μην μιλάει να μην αγωνίζεται για τα δικαιώματα του να μην απεργεί και να υποκύπτει στην απειλή του κάθε εργοδότη «θα απολυθείτε αν απεργήσετε»!! Και στον ΣΚΑΪ η απειλή αυτή παίζει πολύ! Και απολύθηκαν και άνθρωποι που απέργησαν! Θα τα πούνε βέβαια στα δικαστήρια με την διεύθυνση του ΣΚΑΪ!

Κύριε Οικονόμου. Σταματήστε να λανσάρετε το στιλ του αριστερού που είναι με τον λαό! Βάλτε γραβάτα και κουστούμι και σταματήστε να καταπιέζεστε για χάριν του λαϊκισμού! Δεν σας πάει σας καταλάβαμε! Σταματήστε να εκτίθεστε γιατί πραγματικά εκτίθεστε όταν ΟΛΑ τα κανάλια σέβονται την απεργία και εσείς κατόπιν υποδείξεως του Αλαφούζου φυσικά , προσπαθείτε να «κλέψετε» λίγα νουμεράκια τηλεθέασης παραπάνω και τελικά κάνετε και μικρότερα από τις υπόλοιπες μέρες! Χαχα! Σας γύρισε ο κόσμος την πλάτη!
Τι άλλο να αναφέρουμε? Οπερατέρ που κάνουν και τους σκηνικατζήδες (μεταφέρουν δηλαδή τα σκηνικά του πλατώ ανάμεσα στις εκπομπές) , ηχολήπτες που κάνουν και τους floor manager , ρύθμιστές εικόνας που χειρίζονται και ρομποτικές κάμερες (χρειάζεται κανονικό οπερατέρ) , εξωτερικά συνεργεία που είναι μονομελή και όχι διμελή ,όπως λέει ο νόμος , δημοσιογράφοι που χειρίζονται με τηλεκοντρόλ (!) το autocue , και άλλα πολλά έχει το μενού του «¨οικολογικού» καναλίου! Οικολογικό όσον αφορά την χλωρίδα και την πανίδα! Όσον αφορά τον άνθρωπο και δη τον εργαζόμενο κάθε άλλο παρά οικολογικό! Εργοδοτικό είναι η λέξη που ταιριάζει περισσότερο..
Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για την κυρία Πόπη φυσικά! Ναι καλά καταλάβατε την κυρία Τσαπανίδου! Όπως βλέπετε όσοι αποχωρούν από το κρατικό προϋπολογισμό ξαφνικά δεν δίνουν σημασία στην ποιότητα της εκπομπής τους , στο συνδικαλισμό και στα δικαιώματα των εργαζομένων! Τους νοιάζει η τσεπούλα τους και η σχεσούλα τους! Αν κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια κανένα πρόβλημα..
Τελικά μήπως οι αγανάκτηση του Έλληνα πολίτη πρέπει να μεταφερθεί από τις πλατείες προς Φάληρο μεριά?....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου