Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

Ορατά ακόμα και από το διάστημα είναι τα αποτελέσματα της τρομακτικής έκρηξης στη Ναυτική Βάση «Ε. Φλωράκης», στο Μαρί.

Ο δορυφόρος της HELLAS SAT αποτύπωσε το μέγεθος της καταστροφής στο χώρο της τραγωδίας. Τη βιβλική καταστροφή που υπέστησαν η Ναυτική Βάση και ο Ηλεκτροπαραγωγός σταθμός της Αρχής Ηλεκτρισμού, καθώς και τον τεράστιο κρατήρα που δημιούργησε η έκρηξη των εμπορευματοκιβωτίων, η οποία άλλαξε στην κυριολεξία τη μορφολογία του εδάφους.Μέσα σε μία στιγμή τόνοι
μετάλλου εξαερώθηκαν, κτίρια κατέρρευσαν, δεξαμενές παραμορφώθηκαν και λόφοι εξαφανίστηκαν. Μαζί τους και άλλες 12 ζωές.

Και όμως, όπως προκύπτει από ένα άλλο συγκλονιστικό ντοκουμέντο, το οποίο ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε, τα όσα σημάδεψαν την 11η Ιουλίου, δεν ήσαν κεραυνός εν αιθρία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφαλίσαμε, οι εκρήξεις στα στοιβαγμένα εμπορευματοκιβώτια, ήταν συνεχείς και εντεινόμενες.

Οι εικόνες που θα δείτε στο βίντεο, λήφθηκαν από χώρο εκτός της Ναυτικής Βάσης, καταγράφονται 10(δέκα) διαδοχικές εκρήξεις, οι οποίες φωτίζουν εφιαλτικά το νυκτερινό ουρανό. Σύμφωνα δε με το άτομο που βιντεοσκοπούσε, όλα αυτά συνέβαιναν στις 05:17 το πρωί. Μισή δηλαδή ώρα, πριν τη μοιραία έκρηξη.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο :
http://www.ant1.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου