Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

Ένας πολύ γνωστός πολιτικός μας έχει ένα σκυλάκι. Αυτό το σκυλάκι χρειάζεται τροφή. Από που θα πάρει τροφή λοιπόν ο "αγαπητός" μας αυτός κύριος; Από pet shop.
Ήταν λοιπόν σε ένα τέτοιο μαγαζί ο πολιτικός της ιστορίας μας και πάρκαρε απ'έξω το smart του. Ξέχασε όμως κάτι...
(σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του http://aplhrotoiergazomenoi.blogspot.com) Να βάλει χειρόφρενο! Με αποτέλεσμα, την ώρα που ψώνιζε για το ζωάκι του, το αυτοκίνητό του να αποφασίσει να κάνει μια βόλτα, χωρίς την παρέα του ιδιοκτήτη του. Έφυγε λοιπόν με όπισθεν κάθετα σε κεντρική λεωφόρο του Λαυρίου. Φυσικά οι υπόλοιποι οδηγοί είδαν τον Δρεπανοφόρο με τα μάτια τους και πλακωθήκανε στα φρένα και στις κόρνες. Άλλος έστριβε το τιμόνι δεξιά και άλλος αριστερά για να γλιτώσουν...! Κάποια στιγμή το αντιλήφθηκε και ο "ήρωας" της ιστορίας μας και άρχισε να τρέχει σαν τρελός για να προλάβει το αυτοκίνητό του προτού προκαλέσει κανένα ατύχημα. Μπρος (με την όπισθεν) το smart, πίσω ο πολιτικός... Κάποια στιγμή το πρόλαβε και το έβγαλε στην άκρη.
Όσοι είδαν τον "άνθρωπό" μας να βγαίνει από το αυτοκίνητό του μετά το συμβάν για να κατευθυνθεί ξανά στο κατάστημα, πέσανε κάτω από τα γέλια. Θύμιζε κάτι από ντομάτα!!!
Ποιος είναι λοιπόν; Εμείς αγαπητοί μας αναγνώστες τα κουίζ τα αποκαλύπτουμε με ονόματα. Αυτός ο πολιτικός λοιπόν ήταν ο κύριος Βουλγαράκης!!!!!
Τα χαιρετίσματά μας κύριε Βουλγαράκη και άλλη φορά μην ξεχνάτε το χειρόφρενο...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου