Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Αιματοχυσία στο Μπαχρέιν – ΒΙΝΤΕΟ!

Μπαχρέιν: απ’ αυτούς ζήταγε η “Giorgakis investment company”, να έρθουν να επενδύσουν στην Ελλάδα? Δείτε το βίντεο – διαβάστε πιο κάτω την υποκρισία…

– “Γ. Παπανδρέου: Μήνυμα δημοκρατίας η Αραβική Ανοιξη”.

Σ.τ.Σ : Το παρακάτω βίντεο περιέχει κάποιες πολύ σκληρές εικόνες που είναι αποτελέσματα της απάνθρωπης βίας που ασκήθηκε από το καθεστώς εναντίων των διαδηλωτών στο Μπαχρέϊν κατά την διάρκεια της καταστολής του κινήματός τους για Ελευθερία και Δημοκρατία! Γι’ αυτό συνιστούμε σε όποιον θεωρεί τον εαυτό του ως «ενήλικο άνθρωπο» τα εξής :


1)Να φροντίσει να μην δουν παιδιά το παρακάτω βίντεο


Και 2) να κάνει ότι του περνάει από το χέρι ώστε τα παιδιά μας να μην ζήσουν «live» τέτοιες βιαιότητες και στην Χώρα μας! Μ’ αυτό δεν εννοούμε φυσικά να κάτσει ήσυχος «στ’ αυγά του» και να μην αντιδράσει αρνούμενος να υποταχθεί το απάνθρωπο παρόν και μέλλον που θέλουν να μας επιβάλουν!


“A message to Occupy Wall Street to stop U.S. support”



– “Γ. Παπανδρέου: Μήνυμα δημοκρατίας η Αραβική Ανοιξη”.

“Η Αραβική Aνοιξη άλλαξε καθοριστικά το τοπίο στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής και μετέφερε σε όλη την υφήλιο ένα ισχυρό μήνυμα για περισσότερη Δημοκρατία και συμμετοχή, για περισσότερη δικαιοσύνη, τόνισε ο Πρωθυπουργός από τον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου στη διάσκεψη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Είναι, πρόσθεσε, ένα μήνυμα που το καταλαβαίνουμε ιδιαίτερα εμείς, στην Ελλάδα, για ιστορικούς λόγους.

Ο κ. Παπανδρέου σημείωσε ακόμη ότι η Αραβική Ανοιξη βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση. Οπως είπε, έχουν γίνει πολλά θετικά βήματα όμως υπάρχουν και αβεβαιότητες για το μέλλον.

Επιπλέον, επεσήμανε ότι η Σοσιαλιστική Διεθνής βρίσκεται δίπλα στους πολίτες του Αραβικού κόσμου, που μάχονται για ένα καλύτερο μέλλον. Και προσβλέπουμε, συμπλήρωσε, στο διάλογο και τη συνεργασία με τις δημοκρατικές δυνάμεις και τις νέες κυβερνήσεις που θα προκύψουν, ώστε η Αραβική Ανοιξη να δημιουργήσει προοπτικές για τους νέους που πρωταγωνιστούν σ’ αυτό το Κίνημα.

Μια Αραβική Ανοιξη, πρόσθεσε, που θα δημιουργήσει και νέες προοπτικές συνεργασίας σε όλη την περιοχή της Μεσογείου.”

…. Κύριε Παπανδρέου, εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε καλό χειμώνα!


plateiamolaon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου