Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Πέρασε και η προθεσμία για την καταβολή του δώρου Χριστουγέννων και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ALTER δεν είδαν τον 13ο μισθό, όπως δεν είδαν τον… 4ο, τον 5ο κ.ο.κ.!


Για μια ακόμη φορά έπεσαν θύματα της επιχειρηματικής (;) διελκυστίνδας μεταξύ των δυο μετόχων του σταθμού που έχουν το θράσος να αφήνουν νηστικά ανήλικα παιδιά μέρες που έρχονται, που αφήνουν οικογένειες αντιμέτωπες με το φάσμα της έξωσης μέσα στο χειμώνα, που επί μήνες ολόκληρους κερδοσκοπούσαν στις πλάτες ειλώτων, που…, που…
Αυτοί οι «κύριοι» που καμαρώνουν ότι είναι
ιδιοκτήτες μεγάλων media group και διαθέτουν τεράστιες περιουσίες, εξακολουθούν να μας κοροϊδεύουν απροκάλυπτα με τον παιδικό ισχυρισμό ότι… «δεν έχουν λεφτά»!
Ποιος είναι τόσο ηλίθιος ώστε να τους πιστεύει; Κανείς! Αναρωτιόμαστε, όμως, πόσο ακόμη θα τους επιτρέπει η δικαιοσύνη να αλωνίζουν καταρρακώνοντας κάθε έννοια επαγγελματικής συνεργασίας;
Το τι ψυχή θα παραδώσουν όταν έρθει η ώρα, αφορά τους ίδιους. Εμάς μας αφορά μόνο να μας παραδώσουν όσα δικαιούμαστε. Κι επειδή είναι φανερό ότι δεν προτίθενται να το κάνουν από μόνοι τους, ρωτάμε:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

ergazomenoialter.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου