Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Για ξυλοδαρμό αλλοδαπού προσήχθη η κόρη του Μιχαλολιάκου

Σε επεισόδιο εις βάρος αλλοδαπού ενεπλάκη η κόρη του γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, η οποία και προσήχθη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

Το επεισόδιο σημειώθηκε στην οδό Πειραιώς όπου
πραγματοποιούσε πορεία εποχούμενη σε δίκυκλα, ομάδα Χρυσαυγιτών σε μία από τις γνωστές, προκλητικές περιπολίες τους στο κέντρο της Αθήνας.

Η προσαγωγή της κόρης του Ν. Μιχαλολιάκου έγινε κάποιοι εξ αυτών επιτέθηκαν σε αλλοδαπό, εργαζόμενο σε σουβλατζίδικο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Θράκης.

Οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου ξυλοκόπησαν τον άτυχο άνδρα εωσότου περικυκλώθηκαν από αστυνομικούς.

Ανάμεσα στους προσαχθέντες, ήταν και η κόρη του Ν. Μιχαλολιάκου.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ.gr


1 σχόλιο:

  1. "Συνελήφθησαν δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής και η κόρη του Μιχαλολιάκου για συμμετοχή σε ξυλοδαρμό μετανάστη σήμερα..." ...το σκέφτομαι...το ξανασκέφτομαι...και μετά από λίγο καταλήγω σε τρία πιθανά σενάρια.
    1ον)να είναι μία σύλληψη σκοπιμότητας, μία συνομωσία φτιαγμένη από τον Σαμαρά, με σκοπό να διασπάσει την Χρυσή Αυγή καρπώνοντας παράλληλα μεγάλο μέρος από τις απώλειές της. Αυτό είναι και το σενάριο που προσπαθεί να προωθήσει ο Μιχαλολιάκος και είναι αυτό που μερίδα των ανεύθυνων ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής θα πιστέψουν, προσπαθώντας εγωιστικά να κρύψουν από τον εαυτό τους την λάθος τους απόφαση.
    2ον)οι συλληφθέντες να είναι τόσο ηλίθιοι και ψυχικά άρρωστοι, που δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τις "κακές συνήθειες" του προβουλευτικού τους βίου. Άλλωστε, υπάρχει μία σαφής τάση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην επιθετικότητα με πολλούς από αυτούς να έχουν κατηγορηθεί για ξυλοδαρμούς και επιθέσεις. Αποτέλεσμα αυτού του σεναρίου, (θέλω να ελπίζω) θα είναι η κατακόρυφη πτώση της δημοτικότητας της οργάνωσης, αφού μεγάλο (θέλω να ελπίζω) μέρος των ανεύθυνων ψηφοφόρων της δεν θα πιστέψει το πρώτο σενάριο και επομένως θα καταλάβει (ελπίζω) το διπλό της πρόσωπο.
    3ον)τελευταίο σενάριο, στην σκέψη του οποίου νιώθω ένα έντονο αίσθημα φόβου, είναι ο Μιχαλολιάκος να έχει σκηνοθετήσει το όλο σκηνικό, θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο θα άνοιγε τον δρόμο σε πολλούς υποστηρικτές του να συμμετέχουν στις επιθέσεις. Προβάλλει δηλαδή, με τον τρόπο του και κρατώντας τα προσχήματα (με τις δηλώσεις άρνησής του), την κόρη του και τους βουλευτές του, ως πρότυπους πατριώτες εθνικιστές που "δεν διστάζουν να λερώσουν τα χέρια τους" και δίνει το παράδειγμα και σε όλους τους wannabe μαχαιροβγάλτες που μέχρι τώρα δίσταζαν. Θύματα αυτού του σεναρίου θα είναι ο κλασσικός σκληρός πυρήνας της Χρυσής Αυγής (το 0,5% που έπαιρνε παλιότερα) καθώς επίσης και ένα ποσοστό από τους ανεύθυνους ψηφοφόρους της, στους οποίους έχει καταφέρει και φωλιάσει η φασιστική νοοτροπία και η προπαγάνδα τους (βλ. ανθρώπους χωρίς παιδεία και ηθική, καθώς επίσης και παιδιά που προσυλητίστηκαν το τελευταίο διάστημα μετά την διάφήμιση της Χρυσής Αυγής ως το σωτήριο εθνικιστικό και πατριωτικό κόμμα, απέναντι σε όλους τους προδότες του έθνους, πολιτικούς, μετανάστες, αντιφρονούντες, αριστερούς, κομμουνιστές και αναρχικούς).

    ΥΓ1) Η κατάσταση στους δρόμους του κέντρου τις επόμενες μέρες, θα είναι σαφέστατα χειρότερη για οποιονδήποτε μετανάστη/ μαλλιά/ τζιβάτο κυκλοφορεί, γιατί αυτοί στους οποίους αναφέρομαι στο τέλος του 3ου σεναρίου, θα αρχίσουν να παίρνουν το θάρρος να συμμετέχουν και να οργανώνουν επιπλέον επιθέσεις...
    ΥΓ2) Το πόσο θα διαρκέσει αυτή η ρατσιστική «μόδα», έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με την αναλογία των ποσοστών αυτών που θα υποστηρίξουν το καθένα από τα τρία παραπάνω σενάρια.
    ΥΓ3)Τον όρο ανεύθυνος ψηφοφόρος, τον καταλογίζω στους 400.000 Έλληνες (πλην του σκληρού πυρήνα της οργάνωσης του 0,5%), οι οποίοι εμπιστεύτηκαν, είτε απο αγανάκτιση και απέχθεια προς το σύνολο του πολιτικού συστήματος, είτε επειδή προπαγανδίστηκαν από τα προεκλογικά τερτίπια της Χρυσής Αυγής, αυτήν την νεοναζιστική συμμορία και της έδωσαν ένα ακόμα βήμα προς την δημοσιότητα, χωρίς να μπουν στον κόπο απλά να ενημερωθούν για την ιστορία της, την ιδεολογία της, τις τακτικές της και την δολοφονική της δράση. Οι ανεύθυνοι αυτοί ψηφοφόροι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα χέρια τους έχουν ήδη αρχίσει να λερώνονται με αίμα, και το αίμα αυτό δεν είναι ούτε «λαθραίων», ούτε «παράνομων», αλλά αίμα αθώων... Η συνείδηση αυτών των ανθρώπων θα τους επιτρέψει αύριο να δεχτούν ότι θα είναι οι συνυπεύθυνοι για τις πρώτες δολοφονίες του ρατσιστικού ξεσπάσματος, έχοντας δώσει «πολιτική εντολή» στους μαχαιροβγάλτες, ή θα συνεχίσουν να ζουν στην αυταπάτη του 1ου σεναρίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή