Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Μερικά απλά εκλογικά συμπεράσματα

-Αποτέλεσμα εκλογών Εκάλης, ΝΔ 70%, ΚΚΕ 1%, 1 ψηφος Ανταρσυα.

-Αποτελέσματα εκλογών: Φιλοθέη, ΝΔ 62%, συριζα 10%, ΚΚΕ 0,86%.

-Στη Μεσσηνία, όπου και η πηγάδα του Μελιγαλά, 8.365 φασισταριά και βλαμένα ψήφισαν ένα φασίστα που λέγεται Κουκούτσης.

-Υπάρχουν 24.366 αποδεδειγμένα βλαμένοι που ψήφισαν τον GAP στην Αχαϊα.

-Εκλέχτηκε ο πασόκος αρσιβαρίστας, όχι όμως και η τραπεζική υπάλληλος Φώφη, οι πασόκοι θυμήθηκαν μπάρες.

-7ος αντιπρόεδρος στη βουλή θα είναι φασίστας, Καιάδας ή Κασίδας. Αναμένουμε με ανυπομονησία την ανάγνωση κειμένων και την τήρηση διαδικασιών.

-Είμαστε ακόμα με την απορία, τι πουλί είναι αυτό στην εικόνα.

-Τουλάχιστον οι μισοί μπάτσοι ψήφισαν το κόμα του μπετόβλακα, όπως γράφει το καθεστωτικό “Βήμα”

-To κόμμα του Τζήμερου και το ΛΑΟΣ ξεπέρασαν το 1,5 % και παραμένουν σιτιζόμενοι από το λαό.

-Αχρηστες πέρασαν οι 35 από τις 40 μέρες μεταξύ εκλογικών αναμετρήσεων. Μόνο τις τελευταίες 5 αναπτύχθηκε η απαραίτητη για την εξουσία προπαγάνδα για απώλεια του ευρό και αποταμιεύσεων, φυσικά αντέδρασε το αναγκαίο σώμα της μεσαίας τάξης άνω των 55, δημιουργώντας το συνειρμό “δεν πειράζει να μην έχεις φάρμακα ή σύνταξη, φτάνει να μην πειράξει κανείς τις αποταμιεύσεις μας”.

-Αν και οι ευρωπαίοι ανησυχούσαν, πλέον δεν ανησυχούν, αφού τόχουν σίγουρο πως θα γίνει κυβέρνηση συνεργασίας. Κάπως έτσι χάθηκε η ευρωπαϊκή αριστερά μέσα στο σοσιαλιστικά κόμματα της Ευρώπης, κάπως έτσι θα χαθεί και το ΠΑΣΟΚ, αφού τη μεσαία τάξη εκφράζει πλέον ο αποτυχημένος από χέρι Σαμαράς. Τόχουν σίγουρο πάντως και απορούμε πως.

-Η ήττα του ΚΚΕ αποδίδεται στην απώλεια δυναμικής πολιτικής απάντησης της ηγεσίας του στην καπιταλιστική επέλαση, αλλά κανείς δεν υπολόγισε τις 300.00 απώλειες ψήφων σαν ροχάλες.

-Παραμένουν οι παρακρατικοί φασίστες στις επάλξεις της καταστολής κάθε φουκαρά. Στο παρακάτω video γνωρίστε το νέο βοηθό μπάτσων που εξηγεί το όραμά του για το λαό.

       

Εκφράζει 450.000 Ελληνες που πιστεύουν στα μπραβηλίκια και στον συγκεκριμένο τρόπο επίλυσης διαφορών. Ως συνήθως, αναρχικοί και ακροαριστεροί θα τους αντιμετωπίσουν με το συνήθη τρόπο, η υπόλοιπη αριστερά θα παραμείνει στην επίδειξη κακώσεων και οι υπόλοιποι θα κάνουν πως είναι σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν.

ΠΗΓΗ: ergasiakodeltio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου