Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΤΑ “ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ”

Στον φαινομενικά “νεκρό” από ειδήσεις Αύγουστο, δύο θέματα παρουσιάστηκαν από την ατζέντα των media ως πιο σημαντικά. Οι “εκκαθαρίσεις” στο κέντρο της Αθήνας από μετανάστες και ο 21χρονος Πακιστανός που φέρεται ως υπαίτιος για τον βιασμό μιας 15χρονης στην Πάρο.
Η ακροδεξιά και ρατσιστική ρητορική έχει παρουσιαστεί ως η μόνη αλήθεια, μολύνοντας το συλλογικό ασυνείδητο με ξενοφοβικές εμμονές. Φαίνεται πως για τα καθεστωτικά ΜΜΕ μη έχοντας την δυνατότητα και την θέληση να στοχεύσουν στους πραγματικούς εχθρούς του ελληνικού λαού (αλλά και όλων των λαών γενικότερα) δηλαδή των αντιπροσώπων του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος, προτιμούν να στοχοποιούν τους αδύναμους και αυτούς που ξεριζώνονται από την χώρα τους, λόγω άλλων πολιτικών.

Μάλιστα η επιχείρηση “σκούπα” στο κέντρο βαφτίστηκε “Ξένιος Ζευς” και είμαι σίγουρος ότι αν ο Δίας υπήρχε, θα κοπανούσε το κεφάλι του σε κάποια κολώνα του Ολύμπου. Δεν γίνεται να χρησιμοποιούνται έννοιες που σημαίνουν άλλα πράγματα, διαστρέφοντας τις πρακτικές μιας κυβέρνησης η οποία -όπως και η προηγούμενη- είναι ανύπαρκτη. Η κυβέρνηση Σαμαρά μη έχοντας κανέναν ρόλο πέρα από αυτόν του διεκπαιρεωτή των εντολών της τρόικας, στρέφεται σε εύκολους στόχους. Αυτή η χώρα αν γέννησε την Δημοκρατία, τότε την σκότωσε κιόλας. Τείχη υψώνονται στον Έβρο, στρατόπεδα συγκέντρωσης ψυχώ παρουσιάζονται ως Chrysohoidis Resorts, επιχειρήσεις της αστυνομίας καλύπτονται με τον όρο “ξένιος”, δηλαδή ο φιλόξενος, ο προστάτης των ξένων. Πικρή ειρωνία.

Από την άλλη, ο Πακιστανός εγκληματίας της Πάρου γίνεται σημαία στα δελτία ειδήσεων, ως σύμβολο όλων των αλλοδαπών. Ας τιμωρηθεί για την πράξη του και όχι για την καταγωγή του. Επίσης, επειδή άκουσα πολλά ότι τάχα όσοι άνθρωποι προέρχονται από τις χώρες της Μέσης Ανατολής, έχουν στο DNA τους το “κακό”, να τους θυμίσω την προ διμήνου θυσία 2 νεαρών Πακιστανών στην προσπάθειά τους να σώσουν ηλικιωμένο ζευγάρι που είχε εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητό του που είχε κολλήσει σε σιδηροδρομικές ράγες. Απ’ ότι φαίνεται όλοι οι άνθρωποι απ’ όπου κι αν προέρχονται έχουν μέσα τους το καλό και το κακό.

Να μιλήσουμε για Έλληνες “ανθρωπόμορφα τέρατα”;


Ο έλληνας Πετράκης και χρυσαυγίτης παρακαλώ, κατηγορείται επώνυμα ότι βίαζε και ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες του επί σειρά ετών στην Ιεράπετρα . Οι υψηλές γνωριμίες του με κομματικά στελέχη της ΝΔ και τώρα της ΧΑ, έχουν αποτρέψει την σύλληψη του (πληροφορίες)

Έλληνας, ανθρωπόμορφο τέρας παιδεραστής, προπονητής στο Ρέθυμνο συνελήφθη για βιασμούς ανηλίκων αγοριών επί σειρά ετών. (πληροφορίες)

Ελληνες παιδεραστές 80 ετών καταδικάστηκαν για βιασμό 2 ανήλικων κοριτσιών 14 και 15 ετών, στο χωριό Βιδιάκι Αρκαδίας (πληροφορίες)

Έλληνας παιδεραστής, 45χρονος δημοτικός υπάλληλος που δηλώνει μέλος της «Χρυσής Αυγής», συνελήφθη για τον βιασμό 15χρονης. (πληροφορίες)

Έλληνας παιδεραστής ανήλικων αγοριών συνελήφθη στο Περιστέρι. Επωφελούμενος την ιδιότητα του προπονητή πλησίαζε ανήλικα παιδιά και ασελγούσε σε βάρος τους. (πληροφορίες)

Έλληνας παιδεραστής στην Κόρινθο, βίαζε επί χρόνια την ανήλικη κόρη του (πληροφορίες)

4 έλληνες συνελήφθησαν για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας που απεικόνιζαν ακόμη και βιασμούς βρεφών!!! (πληροφορίες)

Έλληνας τέρας, βίαζε κατ’ εξακολούθηση τη θετή ανήλικη (15χρονη) κόρη του (πληροφορίες)

Τέρας Έλληνας, στρατιωτικός το επάγγελμα, βίασε 16χρονο αγόρι στην Παλλήνη (πληροφορίες)

Ελληνας, επίσης προπονητής στο Ρέθυμνο κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών κατά συρροή και επί σειρά ετών (πληροφορίες)

Έλληνας βίασε 10χρονο αγόρι στην Λάρνακα και συνελήφθη (περισσότερα)

Έλληνας ηλικιωμένος ασελγούσε στην μόλις 6 ετών εγγονή του!!! στη Ρόδο, κατ’ επανάληψη.(πληροφορίες)

Πηγή των περιστατικών


Eπίσης, επειδή είναι κουραστικό τόσα χρόνια ν’ ακούγεται η ανακρίβεια που συνδέει την αύξηση της εγκληματικότητας με τους αλλοδαπούς, αν κάποιος ενδιαφέρεται για το τι συμβαίνει πραγματικά, ας κοιτάξει στα  επίσημα στατιστικά της ελληνικής αστυνομίας, ανά έτος, ώστε να διαπιστώσει πως σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες εγκλημάτων, οι Έλληνες βρίσκονται στην πρώτη θέση. Δηλαδή οι ημεδαποί έχουν διαπράξει περισσότερες ανθρωποκτονίες, ληστείες, βιασμούς, εμπόριο ναρκωτικών κτλ από τους αλλοδαπούς. Μόνο στην ζωοκλοπή έρχονται πρώτοι οι αλλοδαποί. Μέσα σε μια κοινωνία, ο αποκλεισμός και οι ανισότητες δημιουργούν και αντικοινωνικές συμπεριφορές και περιθώριο. Ακριβώς γι’ αυτό μπορεί κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτως εθνικότητας και φυλής να διαπράξει έγκλημα. Πλέον, οι γενικεύσεις δεν προέρχονται από ΜΜΕ που θέλουν να…ενημερώσουν και δεν βγαίνουν από χείλη αφελών και αγράμματων, αλλά από ξενοφοβικούς μικρόνοους που εκφράζουν την ψυχοπαθολογία τους ή ακόμη χειρότερα προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν, κατασκευάζοντας αποδιοπομπαίους τράγους.

Οι νεοέλληνες που βολεύτηκαν και ασπάστηκαν το life style, την αμάθεια και προσκύνησαν ευλαβικά την αδιαφορία δεν ανέπτυξαν ποτέ κοινωνική συνείδηση. Κάτι που σημαίνει ότι αποτελούν τους πλέον ιδανικούς μελλοντικούς ακόλουθους του φασισμού. Μια ζωή προσπαθούν να πείσουν ότι “δεν είμαστε εμείς ρατσιστές, αυτοί είναι ξένοι”. Πλέον μιας που εκείνοι ψήφιζαν αυτούς που τους βόλευαν κοιτάζοντας αποκλειστικά την πάρτη τους, είναι πολύ εύκολο να κοιτάξουν και πάλι την πάρτη τους μιας που αυτός είναι ο μόνος τρόπος μη-σκέψης που έχουν. Γι’ αυτό ο φασισμός και ο ρατσισμός πατάει πάνω στην ανθρώπινη ηλιθιότητα.

ΠΗΓΗ: STRANGEJOURNAL.

2 σχόλια:

  1. καλά μιλάμε ότι έχετε μεγάλο πρόβλημα , αν είσαστε ΕΛΛΗΝΕΣ
    Αν είσαστε Ελληνόφωνοι οκ πάω πάσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα γιατί λέμε την αλήθεια; Έπρεπε δηλαδή να είμαστε κολλημένοι ελληναράδες - πατριώτες και να μην αναφέρουμε τα εγκλήματα των Ελλήνων; Η αξία της ανθρώπινης ζωής μετριέται με βάση την εθνικότητα, τη φυλή και το χρώμα; Όσοι είναι Ελληνες έχουν το ελεύθερο να κάνουν ότι γουστάρουν (και αν εγκληματούν απέναντι σε ξένους ακόμα καλύτερα;) ενώ εάν είναι ξένοι πρέπει να τους παίρνουμε το κεφάλι; Ωραίες απόψεις έχεις!!! Έλληνες είμαστε αλλά όχι έτσι όπως το εννοείς εσύ!!

      Διαγραφή