Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Πάνω απο όλα η οικολογία

Μπήκα στο site πράσινη πτέρυγα, που αποτελεί τη σελίδα της Χ.Α για την οικολογία.

Διαβάζοντας κανείς το άρθρο με τίτλο “H Δημοκρατία καταδικάζει αθώα πλάσματα σε ισόβιο βασανισμό.”, θα διαπιστώσει ότι οι χρυσαυγίτες τάσσονται υπέρ της στείρωσης, ακόμα και της ευθανασίας στα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Συγκεκριμένα γράφει:

“Τα περισσότερα είναι προϊόντα κληρονομικών παθήσεων. Κάθε χρόνο τα θύματα αυτά της επιπολαιότητος γονέων και κοινωνίας πληθαίνουν, χάρις στην επίσημη ιατρική επιστήμη, η οποία λόγω της ποδηγετήσεώς της από μία ομάδα μανιακών υποχονδρίων, προστατεύει κάθε ελαττωματικό πλάσμα, που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η φύσις θα το είχε καταδικάσει σε θάνατο.”

Και ρωτώ εγώ ο μωρός, σάμπως η φύση δεν θα είχε καταδικάσει σε θάνατο και εκείνον που πάθαινε τέτανο αν δεν υπήρχε ο αντιτετανικός ορός; Αποτελεί ύψηστη βλακεία να επικαλείται κάποιος την φύση, λες και ο άνθρωπος δεν ζει εδω και χιλιάδες χρόνια μέσα σε οργανωμένες κοινωνίες ή λες και ο άνθρωπος δεν φέρνει την φύση στα μέτρα του όπου και όπως μπορεί.

Και παρακάτω οι ίδιοι ανατρέπουν τα όσα λένε, επικαλούμενοι την ευγονική:

“Δεν είναι, λοιπόν, καθόλου περίεργο το γεγονός ότι τίποτε ή σχεδόν τίποτε δεν έχει γίνει από τα λεγόμενα “δημοκρατικά” καθεστώτα για να αποτραπεί η μεσαιωνική αυτή εγκληματικότης της κοινωνίας, η οποία καταδικάζει σε ισόβιο βασανισμό πλάσματα αθώα, που το μόνο τους ελάττωμα έγκειται στα βεβαρημένα κληρονομικώς γονίδιά τους, ενώ από την άλλη πλευρά καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες για την γενετική και επομένως ποιοτική βελτίωση των δημητριακών, των βοοειδών, των κυνοειδών, των ιπποειδών και άλλων ειδών του φυτικού και ζωικού βασιλείου. Στην πραγματικότητα οι “δημοκρατίες” διαχωρίζουν το ανθρώπινο είδος από κάθε δυνατή επαφή του με την ιεραρχία της Φύσεως. Η “δημοκρατία” ενώνει με υποκρισία και ανευθυνότητα τους ανθρώπους χάριν συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων και τους απομονώνει όταν η έννοια του συμφέροντος παύει να υφίσταται ή όταν δεν εκπληρούνται οι αρχικές τους προσδοκίες.”

Κάτσετε ρε παιδιά, από τη μια μας λέτε να ρίξουμε στον Καιάδα(όχι τον βουλευτή σας) αυτούς πού βγαίνουν κατά τα δικά σας κριτήρια “ελαττωματικοί” προκειμένου να μην έρθουμε σε κόντρα με την φύση και από την άλλη ζητάτε να παρέμβουμε στην βάση της ανθρώπινης ύπαρξης, το DNA, και να παράγουμε κατά παραγγελία ανθρώπους;
Ζείτε μου φαίνεται κατ εικόνα και ονείρωξη του Μένγκελε(για όσους δεν ξέρουν είναι εκείνος ο λαμπρός ναζί επιστήμων που θυσίασε για τα παρανοϊκά πειράματα του εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές κρατουμένων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.)

Και παρακάτω:
“Καμμία ανθρωπιστική μεταβολή δεν γνωρίζει τον τρόπο αντιμετωπίσεως των προϊόντων του εκφυλισμού, που απαιτούν εντόνους και συνεχείς αγώνες. Εκεί όπου δεν κυριαρχούν οι αναταραχές και οι συμπλοκές με την αστυνομία, κυριαρχούν η σεξουαλική ομοφυλοφιλία, οι εκφυλισμένοι γάμοι, η φυλετική επιμειξία, ο άγριος καταναλωτισμός, η ρύπανσις του περιβάλλοντος και ο συνεχής αναβρασμός εκατομμυρίων δυστυχισμένων ανθρώπων που ζουν εγκλωβισμένοι σε μία τρομακτικού μεγέθους παγίδα θανάτου. Σ’ αυτό ακριβώς το πεδίο διεξάγεται ένας συνεχής αγών(πως λέμε “Ο Αγών μου”), που η λήξις του θα σημάνει την σωτηρία ή τον θάνατο της φυλής μας.Παρά τις εξαιρετικώς δυσμενείς συνθήκες διατηρούμε σοβαρές ελπίδες.“

Δηλαδή μας εξηγούν οι φασίστες, ότι οι κοινωνικές αναταραχές δεν αποτελούν προιόν του εκάστοτε εκμεταλλευτικού συστήματος αλλά αποτέλεσμα εκφυλισμού του DNA, ενω παρακάτω μπερδεύουν την πούτσα με τη βούρτσα και τα κάνουν όλα ενα αχταρμά συνδέοντας την ρύπανση του περιβάλλοντος με τους ομοφιλόφυλους και την φυλετική επιμειξία.

Πάντως εκτός απο το να αναδυκνείουν το πρόβλημα, οι οικολογοναζιστές μας προσφέρουν και τις ανάλογες λύσεις:
- Τα κληρονομικώς βεβαρημένα άτομα όπως οι παρανοϊκοί, οι πνευματικώς καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι επιληπτικοί, οι φορείς μεταλλαχθέντων γονιδίων, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι, θα πρέπει να υποβάλλωνται σε στείρωση.

- Η φυσική επιλογή, η στείρωσις και η ευθανασία είναι ορθές εφ’ όσον συνδυάζουν σοβαρές νομικές εγγυήσεις, υπεύθυνο ιατρικό έλεγχο και βιολογικώς ηθική βάση.

- Είναι αναγκαίο να εξαγνίσουμε την λευκή φυλή από την ρυπαρότητα του συγχρόνου ψευδοπολιτισμού και να επιχειρήσουμε την οικοδόμηση μιας νέας κοινωνίας βάσει των νόμων της Ψυχοσωματικής Φυσικής Υγιεινής ή Ευβιοτικής.Αυτά τα μέτρα θα πρέπει να προωθηθούν με επιδεξιότητα από την Πολιτεία. Η Βιοπολιτική αποτελεί ίσως τον ακρογωνιαίο λίθο του μέλλοντος.

Η πλάκα είναι που επιμένουν να λένε ότι δεν είναι ναζιστές ενώ ακολουθούν κατά πόδας τον ιδεολογικό φύρερ τους Αδόλφο, δείτε για παράδειγμα την παρακάτω αφίσα του προγράμματος Aktion T4* την οποία “ψάρεψα” απο το Lenin Reloaded:

Μτφ(από σχόλιο αναγνώστη του L.R.): 60000 μάρκα του Ράιχ κοστίζει στην κοινότητα του λαού όσο ζει αυτό το άτομο που πάσχει από κληρονομική ασθένεια.
Συμπατριώτη, αυτά είναι και δικά σου λεφτά.
Διαβάζετε τον «Νέο Λαό», το μηνιαίο περιοδικό του Γραφείου Φυλετικής Πολιτικής του Εθνικοσοσιαλιστικού Γερμανικού Εργατικού Κόμματος.

Στο επόμενο άρθρο με τίτλο: Ο μεγαλύτερος φυσικός μας πλούτος είναι η Φυλή μας

παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον η εικόνα που έχουν επιλέξει οι ναζιστές για να το συνοδεύει που είναι η εξής.

Δηλαδή ρε παιδιά έτσι μοιάζει η ελληνική φυλή που τόσο αγαπάτε; Αμ όχι, εσείς για γερμανάκια τα βάλατε, ένεκα η αρεία φυλή του ηγέτη Αδόλφου, αλλά είστε τόσο ντιπ ζώα που δεν παρατηρήσατε ότι η εικόνα έχει τίτλο “russian-girls”.


Πάντως τον πάνω δεξιά “σύντροφο” θα δυσκολευτείτε αρκετά μέχρι να κάνετε το δέρμα και το μαλλί του να μοιάζουν με των παιδιών στην απο πάνω φωτογραφία.
Έτσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι ποιός ήταν ο ναζισμός που τόσο αγαπήσαμε.
* Κωδικός του προγράμματος ευθανασίας των Ναζί, 1939-141.

Λαγωνικάκης Φραγκίσκος(Poexania)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου