Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Οι ελληναράδες άφησαν να καεί η Χίος, για να μην μολυνθεί ο “ηρωισμός” τους από τα Τούρκικα νερά!!!!

Απίστευτα πράγματα αποκαλύπτονται μετά την τεράστια καταστροφή της Χίου από την φωτιά που την κατέκαψε τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Oι άνεμοι ήταν ισχυροί και δυσκόλευαν και δεν επέτρεπαν τον ανεφοδιασμό νερού στα εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Αυτό καθυστερούσε στρατηγικά την κατάσβεση της φωτιάς και λειτούργησε τελικά τόσο υπέρ της επέκτασης, όσο και της τραγικής ενδυνάμωσης σε επίπεδα που πλέον ήταν ακατόρθωτη η αναχαίτιση της φωτιάς.….

Τι έκαναν οι ελληναράδες στρατηγοί τα νικητήρια. Αντί να επιτρέψουν στα πυροσβεστικά αεροσκάφη (αφού έρθουν σε επικοινωνία με τις Τουρκικές αρχές) να “γεμίζουν” νερό από τον κόλπο του Τσεσμέ(Σμύρνη) μόλις 8 μίλια και που αποτελεί φυσικό απάγκιο και ήταν δουλειά λίγων λεπτών, έστελναν οι ελληναράδες φωστήρες τα αεροσκάφη στη… Μυτιλήνη και γύρναγαν μετά από 40΄-45΄- 1 ώρα. Το ότι δεν τα στειλαν στη Μύκονο με τον Μπουμπούκο είναι βέβαια στα υπέρ τους αν και στον μπουμπούκο τ αρέσει το ένστολο τζέρτζερλο ..

Η πλάκα της τραγωδίας της Χίου είναι ότι αυτοί οι υπεύθυνοι ελληναραδες ανέφεραν , προφανώς για να εισπράξουν και τα εύσημα από την πατριωτική τους στάση, ότι η Τουρκία ήταν εκείνη που αρνήθηκε την πρόσβαση των εναέριων πυροσβεστικών μέσων στα Τουρκικά νερά . Ρεζιλίκια των ελληναράδων που δεν κρύβονται τίποτε. Πότε Μα ποτέ δεν κατατέθηκε αίτημα από τις ελληνικές αρχές προς τις αρχές του Τουρκικού κράτους για πρόσβαση στα νερά του κόλπου του Τσεσμέ.

Έτσι απλά και ελληνικά κάηκε η Χίος


ΥΓ: Τα περι πρακτόρων που κινητοποίησαν τους ντόπιους ΚΥΠατζήδες με τις αλλοδαπές συνειδήσεις είναι αφενός γιατί τίποτε λαμόγια των υπηρεσιών θα ήθελαν να χαρούν το τέλος του καλοκαιριού τσάμπα και αφετέρου για την ωρίμανση των εθνικογελλοίων ελληναράδων πατριωτών που πρέπει να τους κατασκευάσουν αόρατο εχθρό μιας και οποιαδήποτε άλλη ποιότητα επιχειρημάτων τους είναι δυσνόητη λόγο της γνωστής εγκεφαλικής αναπηρίας!!!....

3 σχόλια:

  1. Καθότι έχω γνώσι, όχι επι του συγκεκριμένου θέματος αλλά για την αυτοθυσία των πιλότων των Καναντέρ καθώς επίσης και την αυτοθυσία των πυροσβεστών, όπως επίσης οτι δεν φοβούνται να παραβούν εντολές για να σώσουν ένα δάσος που καίγεται, μπορώ να πω με 1000% βεβαιότητα πως η είδηση αυτή είναι 100% παραπληροφοριακή και ψεύτικη. Δε μπορώ να γνωρίζω για ποιό λόγο ανεφοδιάζοταν και από που, αλλά σίγουρα θα υπήρχε αίτιο που δε θα μπορούσε να παρακαμφθεί. Και σίγουρα αυτό το αίτιο δε θα ήταν εντολές από άνωθεν, γιατί απλά θα τις παράκουαν ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν το κείμενο δεν κατηγορεί τους πιλότους, όλοι ξέρουμε ότι κάνουν τα αδύνατα δυνατά στο έργο τους. Αλλά πόσο εύκολο είναι να παρακούσουν εντολές; Τόσο σίγουρος είσαι ότι κάνουν αυτό που θέλουν;

      Διαγραφή
  2. Το συγκεκριμένο άρθρο "διαχειρίζεται" μια είδηση που μπορεί να τη χαρακτηρίζεις ως παραπληροφόρηση αλλά αυτή κατ ουσία έχει ήδη γίνει ως και πρωτοσέλιδο σε τουλάχιστον μία πανελλαδική αστική εφημερίδα . Η καθυστέρηση των εναέριων μέσων λόγο ανόητων σχεδιασμών και όχι λόγο των εργαζόμενων σε αυτά, υπάρχει σε εκτεταμένο άρθρο της εφημερίδας "Η Ελλάδα αύριο" της Τρίτης 21 Αυγούστου όπου δημοσιοποιείτε ακριβώς η "παράλειψη" του λιμανιού του Τσεσμέ αποδίδοντας ευθύνες στους «στρατηγούς»(σελ 3, 26-27) ..

    Η έκταση της καταστροφής, η αναχαίτιση της φωτιάς, η μεγάλη διάρκεια είναι ζητήματα που δυστυχώς δεν αντιμετωπίσθηκαν από αυτούς που έχουν την ευθύνη των σχεδιασμών τέτοιων καταστάσεων ..

    Δυστυχώς για όλους μας η πραγματικότητα ατην Ελλάδα δεν αποτελεί παραπληροφόρηση αλλά πιστή αντανάκλαση της "δολιοφθοράς" της διοικητικής μηχανής από κωμματικά στελέχια σάπιων κωμματικών μηχανισμών που σαφώς το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μεταλαμπαδεύουν σε όλες τις καταστάσεις την καταστροφή.

    Επίσης να σου θυμίσω την φωτιά στην Πάρνηθα όπου όλες οι δυνάμεις έμειναν πιστές έως τέλους στην υπεράσπιση του καζίνου, «χωρίς να παρακούσουν εντολές», αφήνοντας στο έλεος της φωτιάς την υπόλοιπη Πάρνηθα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή