Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Πυροσβέστης απο την Καλαμάτα ανέβασε στο Facebook φωτο της γερακίνας που πυροβόλησε !!!

Δήλωση του υπεύθυνου του ΕΚΠΑΖ , Πέτρου Καπερναράκου για τον πυροβολισμό γερακίνας απο πυροσβέστη :

Ντροπή για το Πυροσβεστικό σώμα αποτελεί ο Μπογέας Δημήτριος κάτοικος Καλαμάτας πυροσβέστης το επάγγελμα ο οποίος φωτογραφίζεται σε φωτογραφία στην ατομική του σελίδα στο Facebook να κρατάει καραμπίνα στον ώμο και θήραμά του μια γερακίνα!

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχα από το ΕΚΠΑΖ η γερακίνα ήταν ζωντανή την ώρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία καθώς έχει το κεφάλι όρθιο, το στόμα ανοιχτό λόγω στρες και την κόρη του ματιού διογκωμένη! κατόπιν αυτού περιμένουμε τις ενέργειες του διοικητή της Π.Υ. Καλαμάτας, τις ενέργειες του κυνηγετικού συλλόγου Καλαμάτας αν είναι εγγεγραμμένος ο κύριος αυτός, καθώς και τις ενέργειες του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατόπιν των μηνύσεων που έχουν κατατεθεί!πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι δεν είναι νταβατζήδες της φύσης και των ζώων της!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ : H Α.Σ.Λ. ( Αμεσοδημοκρατική Συνέλευση Λακωνίας ) δημοσιεύει με αγανάκτηση και αποτροπιασμό το παραπάνω περιστατικό .Πρόκειται για μιά επώνυμη καταγγελία που συνοδεύεται απο την φωτογραφία και τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη .

Προβληματιστήκαμε αρκετά πρίν αναδημοσιεύσουμε την παραπάνω καταγγελία και αυτό κυρίως γιατί η συνέλευσή μας δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να δρά σαν “λαϊκό δικαστήριο”. Το κάναμε όμως γιατί τέτοιες πράξεις θα πρέπει να θεωρούνται ως παράδειγμα προς αποφυγή !

Γνωρίζοντας ότι στην “βίρτσουαλ πραγματικότητα ” του Φατσοβιβλίου ,γίνονται πολλά , θα μας ενδιέφερε η άποψη του καταγγελόμενου προσώπου σχετικά με την διάπραξη ή όχι του συγκεκριμένου εγκλήματος , αλλά και για τον άν είναι σε θέση να καταλάβει ο συγκεκριμένος κύριος , ότι σαν μέλος του Πυροσβεστικού Σώματος , αποτελεί – ο ίδιος και οι πράξεις του- πρώτυπο και παράδειγμα προς μίμιση για πολλούς νέους του τόπου μας !!!

Σαν συνέλευση , οι όποιες διοικητικές και νομικές συνέπειες που μπορεί να υποστεί ο πιθανός δράστης , δεν μας αφορούν !

Το σημαντικό για εμάς είναι ,το άν όντως πυροβόλησε την γερακίνα ο προαναφερόμενος Πυροσβέστης : 1) να καταλάβει το λάθος του και 2) άν είναι ανίκανος να το συνεδητοποιήσει , η ίδια η τοπική κοινωνία να μήν του επιτρέψει να ξανακάνει κάτι τέτοιο !

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: Plateia Molaon

ΠΗΓΗ: 935 NEWS

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
1 σχόλιο:

  1. ΕΙΔΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΚΟΛΑΪΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΙΜΑΤΟΦΥΡΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ, ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ; ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ...ΜΠΡΡΡΡΡΡΡ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή