Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

To συνδικάτο υπαίθριων εμπόρων θέλει και νέα πογκρομ από τους φασίστες

Το θέμα προέκυψε μετρά τις επιθέσεις των χρυσαύγουλων σε μετανάστες στη Ραφήνα και το Μεσολόγγι, δείτε σε προηγούμενη ανάρτηση (εδώ και εδώ)

Το συνδικάτο εξέδωσε μια ανακοίνωση που επί της ουσίας καλεί τους φασίστες να συνεχίσουν τις ίδιες τακτικές εναντίον μεταναστών.

Δείτε στη συνέχεια την πλήρη ανακοίνωση, οι τονισμοί είναι δική μας επέμβαση:

E.Σ.Σ.Υ.Π.Ε.
(ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ)
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

(Αρ.αποφ 3360,αυξ.αριθ.796ΕΙΔ.6015)
Α.Φ.Μ.: 998396754 –Δ.Ο.Υ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ 44-ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τ.Κ. 13561
THΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
210/8547918/919
FAX ΓΡΑΦΕΙΟΥ
210/8547920

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ανάλγητη συγκυβέρνηση και το Κράτος της ατιμωρησίας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για όλους εμάς τους υγιώς σκεπτόμενους μικροεμποράκους, βρίσκει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!
Παρά τις συνεχείς(επί σειρά ετών) εκκλήσεις μας για πάταξη του παρεμπορίου, οι εγκάθετοι καρεκλοκέντητοι, σιωπούσαν ΩΘΩΝΤΑΣ στο θάνατο τους έλληνες βιοπαλαιστές μικροπωλητές δείχνοντας ΑΝΕΧΕΙΑ σε όλους αυτούς που με ένα σεντόνι καταπατούσαν όλους τους δρόμους της χώρας, ασκώντας παρεμπόριο με οφέλη δεκάδων δις ευρώ ετησίως.
Οι αυθόρμητες << κινήσεις ΜΑΤ>> μελών της Χρυσής Αυγής σε διάφορες Εμποροπανηγύρεις ανά την Επικράτεια μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους με την παρότρυνση !!! αυτή η δράση τους να επεκταθεί σε όλους τους υπαίθριους χώρους της χώρας(σχετικό έγγραφο θα σταλεί από το Φορέα μας προς τη Γραμματεία της Χρυσής Αυγής) Ποινικής Δικονομίας περί του νομίμου δικαιώματος του πολίτη ακόμα και να προβεί σε σύλληψη δράστη για αυτόφωρο πλημμέλημα, καθώς και τον συνδυασμό των άρθρων 259 και 15 του Ποινικού Κώδικα για τις ποινικές ευθύνες των οργάνων τους στα εγκλήματα της λαθρεμπορίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αρ.πρωτ. εξερχ. 121/09-08-2012

http://www.sindikatomikropoliton.com/2012/09/blog-post_2561.html

Στο λινκ μπορείτε να δείτε πλήθος σχολίων κατά της παραπάνω απόφασης, που πρέπει να εξέδωσαν 2 το πολύ 3 άνθρωποι. Ο λόγος εξηγείται παρακάτω:

Ως μικροπωλητής θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι κουμάντο στο “σωματείο” (σύντομο ανέκδοτο…μια σφραγίδα είναι στην ουσία γι’αυτούς) κάνουν άτομα που προέρχονται από το χώρο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που τα τελευταία χρόνια την είδαν “διαμαρτυρόμενοι”, έτσι γενικά και κουτοπόνηρα.

Είναι άτομα που στο παρελθόν έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να εκλεγούν νεοδημοκράτες και πασόκοι βουλευτές στους νομούς τους.

Δε μας εκφράζει η ανακοίνωση που έβγαλαν. Είναι κατάπτυστη.

Σας παρακαλώ να μην κρίνετε από ένα κωλόχαρτο χιλιάδες απλούς ανθρώπους. Βγείτε στο δρόμο και μιλείστε μας, ρωτείστε να μάθετε τι πιστεύουμε για τους ναζί κι αν συμφωνούμε με το τσίρκο που έχουν στήσει για να μαζέψουν ψήφους.


Π.Μ.
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1420855

Πίσω από τη σελίδα και μερικούς ακόμη λογαριασμούς σελίδων κοινωνικής δικτύωσης για το συνδικάτο είναι ο Δημήτρης Ψύκος


ΠΗΓΗ: ergasiakodeltio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου