Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Χρυσή Αυγή κι εκκλησία χέρι-χέρι (video)

Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου Δαμασκηνός, στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων του Βορείου Έβρου για την αποψίλωση των δημοσίων υπηρεσιών και την ερημοποίηση της περιοχής μέσα από το συνεχή κλείσιμο καταστημάτων και παραγωγικών μονάδων, βρήκε κοινό και ξεδίπλωσε … το ρατσιστικό του μένος εναντίον των μουσουλμάνων μαθητών, οι οποίοι επωφελούνται με από το μοναδικό νόμο του Ελληνικού Κράτους που βοηθάει στην άρση του αποκλεισμού τους και τους βοηθάει να εισαχθούν στα Ανώτατα Ιδρύματα Εκπαίδευσης με χαμηλότερο βαθμό!


Τώρα που ταίριαζε η είσοδος των μουσουλμάνων μαθητών της Ροδόπης και της Ξάνθης με τα προβλήματα της Ορεστιάδας … αλλού παπά ευαγγέλιο! Αυτή είναι λοιπόν η αλληλεγγύη και το «Αγαπάτε Αλλήλους» της εκκλησίας. Καθαρά υποκριτική και μόνο για τους λίγους εκλεκτούς πιστούς και φίλους.

Ευτυχώς στην Ορεστιάδα υπάρχουν και κάποιοι που αντιστέκονται και μπορούν να ξεχωρίσουν όταν κάποιος προσπαθεί να διαχωρίσει την κοινωνία με ρατσιστικά παραδείγματα και γιούχαραν τον Μητροπολίτη (δείτε το βίντεο)!!!

Ναι, οι «αντίχριστοι» της Ανοικτής Συνέλευσης Ορεστιάδας, οι οποίοι στα δικά μας μάτια, φαντάζουν ήδη πιο γοητευτικοί. Καλό αγώνα μάγκες…

      

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: kar

ΠΗΓΗ: Piazza del Popolo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου