Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Αναζήτηση ατόμων πρόθυμων να συμμετάσχουν στην προσπάθεια διανομής του ενημερωτικού εντύπου "Αντι(δρώ)"

Έφτασε η στιγμή της πραγματικής ενημέρωσης από το 15ήμερο αδέσμευτο ενημερωτικό έντυπο «αντι(δρώ)» !

Το έντυπο «αντι(δρώ)» διανέμεται δωρεάν και έχει στόχο την κατάρρευση του σάπιου συστήματος που κυβερνάει τους λαούς και δημιουργήθηκε για να συμβάλουμε όσο μπορούμε σε αυτό το στόχο, με το να διαδώσουμε αυτά που συμβαίνουν στην αυθεντική τους μορφή.

Διαπιστώσαμε ότι ο κόσμος, διψάει να ενημερωθεί, να αφυπνιστεί, να οργανωθεί. Απευθυνόμαστε στο μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων που δεν διαθέτουν Internet και όπως καταλαβαίνουμε όλοι, η ενημέρωσή τους είτε είναι ανύπαρκτη, είτε είναι διαστρεβλωμένη μέσω της TV. Δημιουργήθηκε λοιπόν ένα 15νθήμερο ενημερωτικό έντυπο, που κυρίως θα μοιράζεται στην περιφέρεια και που στοχεύει στα εξής:


α) Να ενημερώσει τον κόσμο που δεν γνωρίζει καν τι συμβαίνει (παγκοσμιοποίηση, καθεστώς τραπεζών κλπ)

β) Να ενημερώσει τον κόσμο που ξέρει, αλλά θέλει να ενημερώνεται για τα δρώμενα που τα περισσότερα ΜΜΕ αποκρύπτουν

γ) Στον ξεσηκωμό του κόσμου, στην αποβολή του φόβου στον οποίο τον έχουν εγκλωβίσει.

Οι δυσκολίες είναι αρκετές όλοι το ξέρουμε αλλά επειδή ξέρω ότι όλοι έχουμε θέληση, πείσμα και κυρίως έναν κοινό στόχο, θα τις αντιμετωπίσουμε...

Διαβάστε το 5ο τεύχος του "Αντιδρώ"
http://issuu.com/proothisikalesmatos/docs/antidro.vol.5


Βοηθήστε μας στη διανομή του! 
Το έντυπο «αντι(δρώ)» βασίζεται στην εθελοντική διανομή από άτομα σε όλη την Ελλάδα που θέλουν να συμβάλουν ενεργά στον αγώνα που κάνουμε να σώσουμε τη χώρα μας, τις ζωές και την αξιοπρέπειά μας, και στη χρηματοδότησή του για την κάλυψη του κόστους εκτύπωσης, συνήθως από τα ίδια τα άτομα που βοηθούν στη διανομή. 
1) Εγγραφείτε στο http://www.facebook.com/groups/dianomi.antidro/ στην περίπτωση που θέλετε να συμμετάσχετε ενεργά στην εθελοντική διανομή.
2) Ανοίξτε το έγγραφο http://www.facebook.com/groups/dianomi.antidro/docs/ και κάντε επεξεργασία εγγράφου για να προσθέσετε την παραγγελία σας αφού διαβάσετε τις οδηγίες.

ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου