Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΗ ...ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ALTER ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ!!!

Με κομμένη την ανάσα όλη η Ελλάδα παρακολούθησε το δράμα του Γιώργου Κουρή μία μέρα μετά την ονομαστική του εορτή. Ο μεγαλομέτοχος του Alter συνελήφθη για μη απόδοση Φ.Π.Α ύψους 300.000 ευρώ και οδηγήθηκε με χειροπέδες στην Ευελπίδων όπου και πήρε προθεσμία μέχρι τις 30 Απριλίου για να απολογηθεί.
Προσερχόμενος στο κτήριο 7 της εισαγγελίας, ο ''εξαιρετικός εκδότης'' κατά τον Νίκο Χατζηνικολάου, με απίστευτο θράσος δήλωνε: ''Τους ανθρώπους που δουλεύουν και δημιουργούνε τους βάζουν χειροπέδες, τόσο μαλάκες είναι! Το ελληνικό δημόσιο μου χρωστάει, δε του χρωστάω.''
Κατευθείαν άλλαξα κανάλι και έβαλα Kontra, ήμουν σίγουρος ότι θα παίζει κάρτα με τον Γ. Κουρή να κατηγορεί το ελληνικό δημόσιο υπό το άσμα του Φίλιππου Νικολάου ''Μου χρωστάς, δε σου χρωστάω.''

Κατά την έξοδό του απο τα δικαστήρια ο Γιώργος Κουρής έκανε άλλη μια βαρυσήμαντη ανακοίνωση: ''Σήμερα τελειώνει το Alter, εξαιτίας ορισμένων ανόητων εργαζομένων.'' Τελειώνοντας το πρωινό παραλήρημα (υπήρξε και βραδινό), χλεύασε και αποκάλεσε κορόϊδα τους απλήρωτους εργαζόμενους που βρίσκονταν εκεί για να του συμπαρασταθούν. Υπήρξε μάλιστα και πρόταση μεταξύ των εργαζομένων για διεξαγωγή εράνου προκειμένου να βρεθούν χρήματα και να μην μπει φυλακή αυτός ο ''εξαιρετικός εκδότης'' κατά τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το βράδυ στο άλλο του μαγαζί, στο Κontra και στην εκπομπή ''επί του πιεστηρίου'' το παραλήρημα συνεχίστηκε. Αφού ζήτησε απο το Ε.Σ.Ρ. να βάλει πρόστιμο στον Γ. Παπανδρέου επειδή έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν (!!!), στη συνέχεια συγκλόνιζε το πανελλήνιο με την εξαιρετική του ερμηνεία:
  '' Και να σου πω κάτι?
Για μένα τελείωσε το Alter , το έχω γραμμένο στα παλιά μου τα παπούτσια.

Και να σου πω κάτι?
Οι εργαζόμενοι έπαιρναν 120.000 ευρώ το μήνα ο καθένας (!) και πρέπει να ντρέπονται που λέγονται εργαζόμενοι.

Και να σου πω κάτι?
5-6 άτομα απειλούν τους υπόλοιπους και δεν τους αφήνουν να δουλέψουν. Να... ρωτήστε και τον Πατρίκιο! 
(Πατρίκιε σε ενόχλησε κανείς όσο ερχόσουν στο Alter? Υπήρξαν εργαζόμενοι σε επίσχεση εργασίας οι οποίοι σε απείλησαν? Σε ενοχλεί ποτέ κανείς όταν παρευρίσκεσαι σε συνελεύσεις εργαζομένων με το τηλέφωνο ανοιχτό ωστέ να δίνεις αναφορά στον Κουρή? Τώρα που σε εξέθεσε το αφεντικό σου μίλα με ονόματα, αλλιώς θα αποδειχθείς και επίσημα ψεύτης.)

Και να σου πω κάτι?
Πούλησα 2 κτήματα και 12 βίλες, -Λάμπρο δείξε τις βίλες- και οι εργαζόμενοι τα φάγανε!

Και να σου πω κάτι?
Θα κάνω μήνυση στο Γιαννίκο, εγώ τι φταίω? (Είπαμε ρε Γιώργο, μηνύσεις κάνουν οι κοπέλες).
Και να σου πω κάτι? Ο Χατζηνικολάου όσα λεφτά και να έπαιρνε τα άξιζε, οι άλλοι δεν τα αξίζανε

(Ναι βρε τα άξιζε, καμία αντίρρηση, θα μας πείτε όμως τελικά πόσα έπαιρνε? Να εγώ δε ντρέπομαι το λέω, έπαιρνα 850 ευρώ, ζήλεια!). ''

Είπε και άλλα πολλά ο ''εξαιρετικός εκδότης'' κατά τον Νίκο Χατζηνικολάου αλλά το βράδυ που πήγα να κοιμηθώ η σκέψη που με προβλημάτιζε ήταν ότι ''Και να σου πω κάτι? Για μένα τελείωσε το Alter, το έχω γραμμένο στα παλιά μου τα παπούτσια.'' Θυμήθηκα τα παραμύθια που μου έλεγαν όταν ήμουν μικρός, για να με πάρει ο ύπνος και μου ήρθε στο μυαλό ο Γιάννης ο βοσκός. Κάθε μέρα έλεγε ότι έρχονται οι λύκοι, αλλά ποτέ δεν ερχόντουσαν. Αυτό στα παραμύθια γιατί στην πραγματική ζωή έχουμε τον Γιώργο τον αγρότη.

Πόσες φορές θα το κλείσεις το μαγαζί ρε άνθρωπε? Το είπες πριν 4-5 μήνες, το ξαναείπες άλλες δύο τρεις φορές στο μεσοδιάστημα, το καταλάβαμε! Το Alter τελείωσε! ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ?

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου