Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

«Πολεμική» ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την αντιρατσιστική συγκέντρωση στη Νίκαια…

‘Eτοιμοι για… μάχη με τους «αναρχομπολσεβίκους», όπως τους χαρακτηρίζει, που … τολμούν να διοργανώνουν αντιρατσιστική συγκέντρωση σήμερα το απόγευμα στη Νίκαια, μετά τις απειλές μελών της Χρυσής Αυγής σε μετανάστες, δηλώνουν οι Χρυσαυγίτες.

Σε μπλογκ τοπικού παραρτήματος της οργάνωσης, έχει αναρτηθεί ανακοίνωση που καλεί τους οπαδούς της σε θέσεις μάχης και περιφρούρησης, γιατί σήμερα θα κριθεί η «μελλοντική θέση στη Δυτική Αττική και τον Πειραιά.»…

Μεταξύ άλλων, η προκλητικότατη ανακοίνωση, που τιτλοφορείται μάλιστα « ΠΡΟΣΟΧΗ "Εκτατο Ανακοινωθέν Γενικός συναγερμός» αναφέρει:

«Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ότι ετοιμαζόμαστε για συνάντηση γνωριμίας την ερχόμενη εβδομάδα, οι εξελίξεις όμως μας πρόλαβαν και θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε ένα βροντερό παρόν την Πέμπτη 5/7 στην Τ.Ο. Νικαίας.
Λαθρομετανάστες από το Πακιστάν την Αλβανία την Αφρική και άλλα σκουπίδια που στοιβαχτήκαν στην πατρίδα μας, σε συνεργασία με εγχώριους άπλυτους εθνοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ, ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ και άλλων «προοδευτικών» την Πέμπτη θα προσπαθήσουν το αδιανόητο, να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης στην Νίκαια (Καισαρείας 30), με σκοπό να θυροκολλήσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας και να απαιτήσουν το κλείσιμο των γραφείων μας.»

«Έλληνες πατριώτες εθνικιστές, αυτό δεν θα περάσει, όχι τα γραφεία δεν θα κλείσουμε, αλλά ούτε να πλησιάσουν στα 500 μέτρα δεν θα τους αφήσουμε.»…. «Πρέπει να αποτρέψουμε τον εχθρό και να διασφαλίσουμε την σωματική ακεραιότητα των Ελλήνων της Νικαίας αλλά και της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας που θα γίνει στόχος των αναρχομπολσεβίκων.»

«Η έκβαση των γεγονότων που θα λάβουν χώρα την Πέμπτη θα κρίνει τη μελλοντική μας θέση στην Δ. Αττική και Πειραιά.»…

Και καταλήγει μάλιστα, δίνοντας οδηγίες για το πώς θα μπορέσουν οι... ενδιαφερόμενοι να συνεννοηθούν μεταξύ τους, ώστε να μετακινηθούν οργανωμένα και με ασφάλεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου