Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

"ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ!!!"

"Μπορείτε αν δεν θέλετε, να μην πληρώσετε το χαράτσι της ΔΕΗ. Θα πάτε στο ΑΤΜ και θα πληρώσετε μόνο την αξία του ρεύματος και των τελών του δήμου και της ΕΡΤ και έτσι δεν κινδυνεύετε να σας κόψουν το ρεύμα γιατί η ΔΕΗ θα είναι πληρωμένη. Μετά το χαράτσι θα έρθει στην εφορία και ο καθένας θα κάνει ότι νομίζει ότι είναι καλύτερο για αυτόν." Ετσι μας είχαν πει. Ετσι και κάναμε. Δεν θέλουμε να πληρώνουμε άλλο τα κλεψιμαίικα! Να πληρώσουν αυτοί που κλέβουν τόσα χρόνια, είτε είναι πολιτικοί, είτε επιχειρηματίες-ληστές, είτε εισοδηματίες-κλέφτες! Γιατί πάντα τη νύφη να την πληρώνει ο τίμιος και κατά 90% φτωχός κοσμάκης;

Έλα όμως που το ελληνικό κράτος, όταν θέλει και συμφέρει τους βασανιστές του λαού-κλέφτες-απατεώνες πολιτικούς και μη, βρίσκει λύση!!! "Δεν θέλετε να μας τα δώσετε με το καλό; Θα μας τα δώσετε με το ζόρι!!!" Το είπανε και το κάνανε!!!

Αυτό που πάθαμε εμείς προσωπικά, το έχετε πάθει και όλοι όσοι αρνηθήκατε επίσης να πληρώσετε το χαράτσι-κλεψιά τους! Παρόλο λοιπόν που πληρώναμε κανονικά τη ΔΕΗ χωρίς όμως να βάλουμε ούτε 1 ευρώ για το χαράτσι, ξαφνικά (και χωρίς ποτέ να μας ενημερώσουν και να ζητήσουν την άδειά μας) τα βρίσκει η ΔΕΗ με την εφορία και ότι βάζουμε εμείς σε χρήματα για τη ΔΕΗ, τα μοιράζονται από μόνοι τους με την εφορία!!!!! Άκουσον-άκουσον!!!!! Στην Ελλάδα που ακόμα και για να αγοράσεις κωλόχαρτο που λέει ο λόγος, πρέπει να βάλεις την υπογραφή σου, το κράτος αποφασίζει και διατάζει (χωρίς όμως να το πει πουθενά!!!) να σε αναγκάσει να πληρώσεις το χαράτσι θέλοντας και μη, χωρίς την άδειά σου!!!

Το τι έγινε το μάθαμε από τη ΔΕΗ που πήραμε τηλέφωνο για να καταλάβουμε γιατί συνεχίζουμε να έχουμε οφειλές προς τη ΔΕΗ παρόλο που πληρώνουμε ΠΑΝΤΑ κανονικά το ρεύμα και την ΕΡΤ καθώς και τα δημοτικά τέλη!!! Ρωτήσαμε εάν ο κωδικός πληρωμής που αναγράφεται στον λογαριασμό ανήκει στην ΔΕΗ. Εάν τα λεφτά που βάζουμε πηγαίνουν για τον λογαριασμό του ρεύματος. Μας απάντησαν θετικά αλλά ότι τραβάει χρήματα από εκεί και η εφορία.

Επισυνάπτουμε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ από το χαράτσι και μετά, καθώς και τις αποδείξεις από το ΑΤΜ σε κάθε πληρωμή που κάναμε...





Ο συγκεκριμένος λογαριασμός πληρώθηκε μαζί με τον επόμενο

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός δεν έχει πληρωθεί ακόμα

Υ.Γ. Για να μην λέει μετά κανείς ότι δεν γνώριζε, κάθε φορά που θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε κανονικά τους λογαριασμούς, αφαιρώντας ΠΑΝΤΑ το ποσό του χαρατσιού, η εφορία θα συνεχίσει να βουτάει χρήματα για πάρτη της!!!! Εμείς βέβαια προσωπικά θα συνεχίσουμε να αρνιόμαστε να πληρώνουμε τα "χρωστούμενα"!!! Και ας έρθουν να μας κόψουν το ρεύμα!!! Θα γίνουμε μπίλιες!!!!!!!

Στο χέρι μας είναι ΠΑΛΙ να αντιδράσουμε!!! Ας συνεχίσουμε να αντιδράμε χωρίς να πληρώνουμε τα κλεμμένα τους!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου