Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Κορυφώνεται η σάτυρα και η φίμωση των blogs....




@Bullying: Πολύ καλή η χθεσινή εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη για την παρενόχληση και τη βία στα σχολεία, λογικά θα έχετε δει και αυτό με τον ‘αγαθό γίγαντα’ που έσπασε στο ξύλο τον bully του.
Μπόνους μια συλλογή με βίντεο από μπούληδες που τις τρώνε (αρκετά δυσάρεστα τα περισσότερα).
Πρωτοσέλιδο της ημέρας: Το ραδιενεργό νέφος έφτασε και στην Ελλάδα, διαβάζουμε στην Espresso. Λίγο πιο μεγάλα γράμματα και θα εξαφανιστούν τα μακαρόνια και τα εβαπορέ στα σούπερ μάρκετ.
@Αγωγή κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη και του blog Fimotro κατέθεσαν ο διευθυντής ειδήσεων του Mega Χρήστος Παναγιωτόπουλος και οι δημοσιογράφοι – σχολιαστές του δελτίου ζητώντας 4 εκατομμύρια ευρώ για προσβολή. Το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί τσουνάμι αντιδράσεων στο διαδίκτυο.
@Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Καταγγείλαμε την ΕΡΤ ότι εκτελεί προπαγανδιστικά συμβόλαια σε βάρος της Ν.Δ. Αντί να απαντήσει, ως όφειλε, η δήθεν “ανεξάρτητη” ΕΡΤ, έσπευσε ο Εκπρόσωπος της κυβέρνησης. Επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις καταγγελίες μας και ομολογώντας -με την παρέμβασή του- ότι πράγματι η κυβέρνηση είναι ο εντολέας των συμβολαίων αυτών».
@Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» εισβάλλει και πάλι στη συντροφιά μας για να εστιάσει την κάμερά του σε ό, τι έχει καταγραφεί στο πολιτικό σκηνικό και όχι μόνο. Ο Λάκης Λαζόπουλος δίνοντας φωνή στον απλό πολίτη, βάζοντας στο μικροσκόπιο της σάτιράς του την επικαιρότητα, καυστηριάζοντας την ελληνική πραγματικότητα, θα γίνει και αυτή την Τρίτη το αναπόσπαστο κομμάτι της παρέας μας.Με τη διεισδυτική του ματιά, τα εύστοχα σχόλιά του και το ανατρεπτικό, καυστικό χιούμορ του θα μας προσφέρει και πάλι γέλιο, αλήθειες, ένταση και πάθος.Αυτή την Τρίτη, ο Λάκης σηκώνει το λάβαρο της επανάστασης. Στη σκηνή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και ο Γιώργος Μητσικώστας για να σατιρίσει με τον δικό του τρόπο τα πρόσωπα της επικαιρότητας.
@Αρχές Μαρτίου, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Σόμπολος επισκέφθηκε τον Οικουμενικό Πατριάρχη στο Φανάρι.
Κατά την επίσκεψη αυτή, ο δημοσιογράφος του MEGA ζήτησε από τον Βαρθολομαίο τις ευχές του καθώς θα ξαναείναι υποψήφιος για την προεδρεία της Ένωσης Συντακτών στις προσεχείς εκλογές. Όπως ενημέρωσε ο κ. Σόμπολος στενούς συνεργάτες του, η συνάντηση έγινε σε πολύ ευχάριστο κλίμα και με το γνωστό ύφος υπερβολής που τον διακρίνει μετέφερε ότι διεμήνυσε στον Πατριάρχη τις ανησυχίες του για τυχόν μη επανεκλογή του. "Αν χάσουμε την Προεδρία, θα πέσει σε κομμουνιστές..."!(!) είπε χαρακτηριστικά, ενώ δήλωσε πώς θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ όποτε κι αν γίνουν εκλογές...Πηγή: Anergoidimosiografoi
@Oμάδα "anonymous" χάκερς χτύπησε την ιστοσελίδα του MEGA ως ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά και συμπαράστασης, στο blog fimotro, το οποίο δέχτηκε αγωγή 4.000.000 ευρώ από το μεγάλο κανάλι. Αιτία για την αγωγή αποτέλεσε μια "δημοσκόπηση" που ξεκίνησε το blog με θέμα "ποιό δημοσιογραφικό πρόσωπο θεωρείτε ότι γλείφει περισσότερο το ΠΑΣΟΚ";
Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, οι "anonymous" εισέβαλλαν στον ιστότοπο του MEGA μπλοκάροντάς το και ενθαρρύνοντας και άλλους χρήστες να κάνουν το ίδιο. "Ανεξάρτητα από τα αν συμφωνούμε ή όχι με το blog, απαιτούμε να αποσυρθεί η αγωγή. Η τρομοκρατία των εξουσιαστών δε θα περάσει. Κάθε φορά που προσπαθείτε με οποιοδήποτε τρόπο να ποινικοποιήσετε τον λόγο, θα μας βρίσκεται μπροστά σας" ήταν το μήνυμα των "χάκερς".
Πηγή newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου